Påstander : Tom Ford bronzing pulver har en silkemyk, lettvekt tekstur med en eksklusivt formulert mineral blanding av sunstone, amber og svart turmalinkrystaller kombinert med unike pigmenter for å utvilsomt utheve hudens naturlige utstråling.

Pris : USD 95 / Rs 6000 ca 21 gm (det er massiv)

Min erfaring med Tom Ford Bronzing Powder Terra:

Hvis du har vært en vanlig leser av IMBB, vil du vite at jeg er en huggee-fan av Tom Ford Makeup. Jeg har ganske mye prøvd alt fra Tom Ford sminke linje og ærlig, jeg kan ikke få nok av det.

Jeg har et par bronzere i katten min. Og jeg elsker å bruke dem. Jeg elsker den varme jorden som bronzerne har. De legger til det lille solkissete utseendet til huden. Men den riktige nyansen av bronzer er viktig. Noen viser seg å være for oransje, noen er for skimrende, mens noen er for mørke til daglig bruk.

Denne Tom Ford Bronzing Powder Terra er alt du vil ha i din bronzer.

Først er tekstur som en drøm. Det føles nesten kremaktig å røre, men det er et pulver. Det har ingen glimmer til det, men det er heller ikke flat matte. Fargen er litt på den rosa brune siden som hindrer det fra å se for mudret eller oransje. Det er heller ikke for kaldt tonet eller for varmt tonet. Det er en god balanse jeg føler. Det er som den perfekte myke brune skyggen med det som gir litt løft til din hudfarge.

Emballasjen er fantastisk. Det er en huuuuge bronzer farget kompakt. Innsiden har et stort speil og et gyldent foringsrør. Pannen har en myk låslås på forsiden som holder pannen åpen. Men siden pannen er så stor, slutter jeg aldri å bære den med meg. Nå har de begynt å selge bronzer i mindre panner også, som jeg synes er ganske lettelse. Men veldig glam!

Det fortsetter som en drøm på huden. Går ikke flettende eller streaky og forblir satt godt i 7-8 timer. Ganske mye hele dagen lang.

Fargen er litt lettere for meg, så jeg må bygge den opp, men det bygger opp vakkert. Det smelter helt med huden, og du kan faktisk ikke finne ut av at du har brukt et pulver eller en krem. Pulveret er fint malt.

Fargen er svært lik NARS Laguna Bronzer, men NARS laguna er mer pigmentert enn denne. Med Terra må du bygge den opp litt etter hverandre. Jeg synes det er utrolig fordi du ikke kan gå overbord med det på den måten.

Ikke en eneste feil. Bare perfeksjon. :)

Vurdering : 5/5

FPTD:

Tom Ford Pussycat 04 Matte Lip Color Review, Swatch Tom Ford Lip Color Matte Ruby Rush, Flame, Velvet Cherry Review, Swatch, FOTD Tom Ford Lip Color Shine Ravenous 04 Review, Swatch, FOTD Tom Ford Velvet Orchid Eau De Parfum Review Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere Tom Ford Metallic Mink 03 Eye Defining Pencil Tom Ford Brow Sculptor Espresso Tom Ford Foundation Brush NARS Casino Bronzing Powder Review, Swatch MAC Bronzing Powder - Matte Bronze Revlon Sun New Complexion Bronzing Powder Review Body Shop Deep Matte Honey Bronze Bronzing Powder Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: