Produkt kjøpt av IMBB

Hola vakre IMBBans !!!

Takket være IMBB kjøpte jeg et nytt sett med sponsede produkter, og jeg er takknemlig for bloggenes eierne som ga meg denne muligheten til å utforske min lidenskap for sminke og prøve nye produkter. Jeg vandret gjennom Seporsa og Ulta, og så høyt og lavt for produkter som ville gå med min hudtone og smak. Dette er en av mine første sponsede produkter, og jeg er veldig spent på å skrive sin anmeldelse og uttrykke min takknemlighet mot IMBB.

Produktbeskrivelse: NARS - Den ultimate autoriteten i rødmen, tilbyr NARS bransjens mest ikoniske nyanser for kinnene. Naturlig, sunn utseende farge som umiddelbart gir livet til huden. En lett applikasjon for selv de høyeste intensitetstonene gir en naturlig, flush utseende.

• Silkeaktig tekstur i matte og skinnende nyanser. • Mikronisert pulver sikrer myk, blendbar applikasjon. • Ikoniske NARS nyanser.

Pris: $30

Min erfaring med NARS Seduction Blush:

Hvorfor valgte jeg denne rødmen? Fordi det er trolig den mest snakket om rødme i blogosfæren! Og mer enn noe annet, det er kjent som et luksuriøst produkt og har blitt kopiert av flere apotek merker, som prøver å etterligne denne rødmen, ikke så vellykket.

emballasje: Matte, svart, plastemballasje som fingeravtrykk eller løs produkt ville oppstå lett, er derfor høyt vedlikehold. Den har et innebygd speil og produktet er satt i en aluminiumspanne som deretter settes i samme matte svart plastpose. Det er veldig lite og lett å bære rundt i vesken for touch-ups.

Tekstur: Det er et pulverblush, men det er ikke utsatt for nedfall. Sveip forsiktig børsten på pannen for å plukke opp produktet og søke på kinnbenet. Det er ikke nødvendig med overskytende børsteavbrudd siden det har ubetydelig nedfall. Den er veldig myk i tekstur og blander uten problemer.

Farge: Denne spesielle nyansen er unik i min forfengelighet - mauve, plomme nyanse med mild glimmer. Jeg var alltid skeptisk når det gjaldt å kjøpe slike blomstrer, men da jeg påførte det på ansiktet mitt, så det veldig pen og naturlig ut.

pigmentering: Fantastisk pigmentering! Ett feie er nok for en kinn, faktisk mer enn det som kan se for grønt og unaturlig. Den har mild glimmer, derfor kan den brukes som høylysskygge, men bare på kinnbenet. Jeg bruker den til kinnbenet og sidene av mitt tempel og kanskje under haken min for å gi et slankere utseende til ansiktet mitt.

Shimmer and Shine: Det har en veldig fin glans på den, men ikke for mye, derfor kan den brukes til en dags utseende eller en nattsyke med like letthet, og vil fortsatt se pen ut på alle typer hudtoner, bortsett fra svært mørke toner.

Brukstid: Den varer hele dagen eller til den er fjernet. Shimmerpartiklene kan overføre litt eller forsvinne etter en lang dag, ellers forblir fargen intakt.

Konklusjon: Dette er en veldig pen rødme og er definitivt en av sitt slag i min forfengelighet. Det utfyller huden min godt og går bra med alle slags utseende, spesielt kontorrekvisita. Som jeg sa, vil det ikke se for bra, mørke hudfargede skjønnheter, men ellers er de fleste av oss gode å gå.

Pros av NARS Seduction Blush:

• Sort, matt emballasje • Ideell nyanse for alle typer hudtoner, unntatt mørke • Homogene glimmerpartikler - ikke for grønt eller intenst • I bygget speil • Ingen duft • Veldig myk tekstur • Ett feie går langt • Blander som en drøm • Stå på lenge • Tilgjengelig i like 30 nyanser

Ulemper med NARS Seduction Blush:

• Mengden kunne ha vært litt mer • Veldig dyrt - åpenbart • Ikke alle skygge er tilgjengelig i butikk hele tiden

Ville jeg tilbakekjøre NARS Seduction Blush? Nei! Det er altfor dyrt, og jeg vil sørge for at det vil vare meg lenge. Hvis jeg noen gang våger å kjøpe noen rødme fra dette området, ville jeg gå for en annen nyanse, ikke denne.

IMBB Rating: 4.8/5

NARS Orgasm Blush NARS Taj Mahal Blush NARS Powder Blush - Torrid Nars Blush i Super Orgasme NARS Taos Blush Nars Dual-Intensity Blush - Panic NARS Amour Blush Nars Gina Blush Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Lotus Herbals 55 Mocha Blast Seduction Lip Contour Definer Antonio Banderas Blå Seduction EDT for kvinner Lotus Herbals Seduction Lip Contour Definer i Pink Berry

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: