Av Shelja D.

Svart har alltid vært en av mine favoritter når det gjelder klær. Svart gir oss et slankere utseende og dristig selvtillit. Som gull trender for tiden, la jeg gullakenter til min svarte kjole.

Jeg hadde en date natt med mannen min og ønsket å gjøre kvelden mer dramatisk og svart var den perfekte fargen! Da det var en middagstur og jeg var en foodie, måtte jeg forsikre meg om at jeg hadde noe løs som jeg ikke ville se shaggy! Husk scooby dooby gjør? Bare 90 barn vil forstå meg!

Som Coachella-festivalen er på, kunne jeg ikke stoppe meg selv fra å feire det og bortskjemme meg selv med noen varme Coachella-smykker fra Aldo. Stol på meg jenter, de har de beste smykkene der ute. Halskjedet har vakre neonfargede strenger, det er som en stor indisk jhumka, men med en vestlig vri! Ikke rart at "gores" kopierer våre smykker. Armbåndet får meg til å føle meg som en gudinne som det ser ut som tradisjonelle romerske smykker, og det tok bare hjertet mitt i det øyeblikk jeg så det i butikken! Ta en titt selv, men vær forsiktig, du kan bli forelsket i det.

Mine sko var også svart og gull for å matche alt perfekt, men da de var ganske gamle, ønsket jeg ikke å fokusere på dem og ta et bilde, men det bidro til å fullføre utseendet. Klærens stoff var så mykt og satin at jeg følte at jeg hadde ingenting, jeg var for komfortabel i kjolen. Husk mote er det som gjør at du føler deg komfortabel og trygg.

Hvis du liker min antrekk, vennligst kommenter og del din mening. Takk for at du leste.

Outfit Detaljer: Min kjole er fra Kazo Vesken er fra Charles og Keith Sko fra Tresmode Ring fra Nikita gullsmedere Coachella halskjede fra Aldo Armbånd fra Aldo Bil fra pappa 😛

Dagens antrekk: Blue Harem bukser og speil Dagens antrekk: Blå Slit Maxi Skjørt med Beige Top OOTD: Chambray Jumper Shorts og Keds Sneakers Dagens antrekk: Slit Maxi Top Dagens antrekk: Koselig og uformelt vinterutstyr Dagens antrekk: Pink Bomber Jacket med High Waist Skirt Dagens antrekk: Rød og hvit Flared Lehenga Dagens outfit: Gingham skjorte med Chunky Smykker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: