Hei alle sammen,

Å gi Colorbar en pause en stund, i dag har jeg denne leppeforingen fra Faces for å vurdere for alle. Jeg hadde valgt 3 nyanser fra serien, og dette er den andre i serien. Skyggen jeg vurderer i dag heter "Plump Kiss", og som du kan se er det en plomme nyanse. Les videre for å få vite mer om denne skyggen 🙂

Pris: Rs. 399 / - for 1,14 gm.

Min erfaring med ansikter Plump Kiss Lip Contour:

Emballasjen er ikke noe ekstraordinært som vil trenge noen beskrivelse. Det er en enkel tre blyant som må skarpgjøres. Lokket er gjennomsiktig plast og passer godt. Jeg håper det forblir slik før jeg bruker det opp som det ikke er et klikk-stengt system for det. Blyantens kropp er av samme fargefamilie, noe som gjør det enkelt å spotte. Skyggenavnet og datoene er nevnt på kroppen som sølvtrykk.

Tekstur er jevn og litt smuldrende, men først etter noen få bruksområder, er blyanten glatt og enkel å bruke. Jeg vil si at til tross for å være en tre blyant, er teksturen ganske glatt og lett å bruke. Det slår ikke eller trekker på leppene på applikasjonen. Men igjen, du kan ikke bruke den som en leppefarge som den er tørr og ubehagelig, selv for normale lepper.

Jeg er sikker på at du har sett noen leppestifter i kuler og lurt på "hvordan kan jeg bruke den?"; men på applikasjon er de ganske på leppene, men i dette tilfellet var det bare motsatt. Skyggen var ikke skummel av seg selv, men på mine lepper var det noe jeg ikke ville vise deg. Det er en veldig mørk pigmentert plommeskygge med fiolett undertoner, og jeg kunne ikke se på meg selv på dette, men for gjennomgangens skyld har jeg festet et leppeprøvebilde; vær så snill å ikke dømme meg 😛 (har brukt en liten bit gjennomsiktig glans på toppen).

Oppholdsstyrken varierer fra 5-6 timer med minimal fading, avhengig av væske og matinntak. Det overføres ikke når det brukes uten balsam eller glans; men det er neppe mulig å bære det så. Du må ta hjelp av en balsam eller glans hvis du er ivrig etter å ha på seg denne skyggen i det hele tatt.

Jeg foreslår at du legger inn noen ekstra penger og får Colorbar-leppesensoren. det er jevnere og du får en skjerp sammen med den, noe som gjør det mer praktisk i forhold til dette. Selv om disse to produktene tilhører forskjellige områder, måtte jeg gjøre denne sammenligningen for at du skal dømme bedre. Også, det er flere nyanser i Colorbar enn Faces lip kontur rekkevidde, men hvis du ikke ønsker å shell ut mye for en lip liner, kan du prøve denne ut.

Pros av Faces Plump Kiss Leppe Contour:

  • Rimelig.
  • Pigmentert.
  • Glider jevnt.
  • Ingen tugging.
  • Ingen morsom duft.

Ulemper av ansikter plump kyss leppe kontur:

  • Personlig sett, ikke min skygge.
  • Ingen skjerp forsynt.
  • Tynn hette.
  • Ingen ingrediensliste.

IMBB Rating: 3.25/5

Ville jeg tilbakekopte ansikter, kjappe kissleppekontur? Umm ... .no til begge, som jeg foretrekker Colorbar lip definers over dette noen dag. Hvis du er på budsjett, gi disse et forsøk, ellers styre klart.

Faces Coral Pink Lip Contour Ansikter Lip Contour i Tangy Pop Faces Canada Lip Contour i Red Hotie Lotus Herbals Seduction Lip Contour Definer - Poppy Plum Ansikter Ultra Lip Plumper - Hot Date Ansikter Coral Pink Glam On Perfect Blush Faces Go Chic Coral Pink Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: