Hei cupcakes!

Jeg har nylig gjennomgått en nydelig utseende dusjgel, helt vridd. Det virket fantastisk for meg, og derfor fikk jeg en ekstra variant som virket enda mer attraktiv for meg. Jeg har brukt Herbal Essences Hello Hydration Hair Range siden mine tenåringer, og jeg elsker bare lukten til dato. Det overfører meg bare til en tropisk øy, og jeg føler meg himmelsk. Les mer å vite om denne!

Produktbeskrivelse: Mmmm ... kokos. Stamp passet ditt for en tropisk flukt med Herbal Essences Hello Hydration Body Wash. Unn deg en foryngende dusjopplevelse som du er bundet til å elske med den så fabelaktige duften av kokosnøtter. Det vil transportere deg til strender, palmer og solskinn uten å tørke ut huden din som vanlig såpe, slik at du føler deg oppdatert. Akkurat som ferie.

Veibeskrivelse: Du kjenner boret: Gå inn i dusjen (helst på stranden), skum og skyll.

Pris: $ 5,99 for 654 ml (jeg fikk det for INR 450 i India)

Min erfaring med urte essenser Hello Hydration Body Wash:

Herbal Essence Body Wash kommer i en stor familie størrelse flaske som ser super nydelig ut. Det er 3 størrelser tilgjengelig, du kan velge en i henhold til dine behov. Den minste er reisevennlig, men dette er bare bra å være på badet hylle. Flasken er en gjennomsiktig, blåblå og ser super attraktiv ut. Siden det er en se gjennom flaske, kan vi tydelig merke hvor mye produktet blir brukt opp. Det er så mange varianter, men mest av alt elsker jeg denne varianten. Jeg har brukt Hello Hydration-serien i lang tid nå, og denne duften føles klassisk for meg. Jeg liker det når som helst jeg lukter den.

Beskrivelsen er super søt! Kroppsvasken kommer i lys aqua farge som faktisk ser ren ut med litt blåaktig hint. Konsistensen er veldig rennende og litt trengs for å bli presset på loofahen. Dusj gel dufter fantastisk! Hvis det er et ord utover det fantastiske, vil jeg kalle det det. Det lukter av kremete, melkefulle kokosnøtter som tilhører en hawaiisk øy. Jeg får en veldig forfriskende, tropisk følelse, og denne gel inneholder et snev av vakre orkideer som gjør det til en kremaktig og blomstret lukt. Kroppen vasker seg godt godt alene, men det er bedre med en loofah. Det renser huden min veldig godt, og skummet tar bort all gunk og smuss fra huden min. Jeg får en fuktighetsfølelse når jeg bruker den.

Duften varer i et par minutter, og hvis det skulle være en kroppskrem, ville jeg helt få det til å doble opp dersom du har lyst på det. Min hud føles frisk og ser ren og sunn ut. Det føles mykt og glatt etter bruk, men huden min kommer tilbake til normal etter et par timer. Jeg trenger ikke å bruke en fuktighetskrem fordi den holder seg til navnet og gir god hydrering. Men jeg tror at tørr skinnede skjønnheter kan trenge å lag en kroppsrør.

Samlet sett vil jeg si at det er en anstendig kroppsvask og gjør alt det har også. Det gjør tingen som en dusjgel skal. Det er ikke så ekstraordinært, men jeg elsker det fordi jeg er en stor fan av denne duften og vil alltid være. Dette ville alltid være på min topp dusj gelé liste og jeg foretrekker det over noen annen dusj gel.

Fordeler med urte essenser Hello Hydration Body Wash:

• Stor, familie størrelse flaske som vil gå langt • Super nydelig flaske i lyse aqua farge som har girly skrifter og beskrivelse • En hel rekke sjampo, balsam, hårspray og kroppsvask tilgjengelig • Mange varianter er tilgjengelige i forskjellige fruktige og blomsterdukter • En liten mengde er nødvendig hver gang • Det smelter veldig godt og hydrerer huden mens du renser den • Det lukter veldig tropisk og jeg blir helt overført til en hawaiisk øy • Duften er veldig forfriskende og lukter helt som kremet kokosnøtter med et snev av orkideer • Det renser huden min veldig godt og fjerner smuss og gunk ordentlig • Gjør huden myk, jevn og frisk når jeg bruker den • Det slapper av meg og føles veldig energisk, det være seg for dagtid eller nattbruk

Ulemper med urte essenser Hello Hydration Body Wash:

• Stor flaske, så ikke reisevennlig (mindre størrelsesalternativer er tilgjengelige skjønt) • Begrenset tilgjengelighet i India

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Urte Essenser Hei Hydrering Kroppsvask? Ja, jeg vil hvis du bare leter etter en anstendig kroppsvask som vil rense huden daglig og holde den sunn. På toppen av det er dette en duft som er universell og alle vil elske det sikkert. Det er veldig unikt og gjør at du lukter og føler at du er på ferie!

IMBB Rating: 5/5

Konklusjon: Herbal Essences har noen fantastiske ting for hver person. Det er et flott apotek merkevare som hver kvinne skal eksperimentere med!

Urte Essenser Helt Twisted Body Wash Urte Essenser Marokkansk My Shine Nærende Conditioner Herbal Essences Hello Hydration Shampoo Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Urte Essenser Farlig Straight Conditioner Urte Essenser Touchably Glatt Sjampo Urte Essenser Helt Twisted Shampoo<> Hei, Vinter! Wet n Wild Blue hadde meg på Hello Palette Za Total Hydration Foamy Cleanser L'Oreal Hydrafresh Hydration + Antiox aktiv nattmaske-i gelé Nivea Express Hydration Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: