Hei folkens!

Som solen brenner på, er det viktig å bruke et avgjørende produkt - solkrem! Beskyttelse av huden din bør være prioritert i både sol og snø. Og en 2-i-1-produkt, dagkrem med solskjerm og fuktighetskrem er en vinn-vinn!

Pris: 4,5 GBP for 50ml Produktbeskrivelse: Denne spesialutviklede ansiktscreme er lett og ikke porøs blokkering, gir opptil 8 timer fuktighet og inkluderer et patentert anti-aging kompleks. Alle Soltan solbeskyttelsesprodukter har blitt tildelt en maksimal femstjerners vurdering mot dyp ned skader forårsaket av UVA-stråler. Bruk: Påfør 15 minutter før du går inn i solen. 1 applikasjon gir opptil 6 timer eksponering i solen og 3 timer vanneksponering.

ingredienser:

Min erfaring med støvler Soltan Protect and Moisturise Face Cream SPF 15:

Boots Apotek har en rekke hudpleie og sminkeprodukter. Da jeg så denne lille røret på hyllen på et Boots Pharmacy-uttak her i UAE, tenkte jeg at vi valgte dette og prøvde.

Til å begynne med har den en anstendig emballasje. En vanlig gulfarget tube, men med en solid hette. På grunn av sin kompakte størrelse, føles det veldig praktisk og reisevennlig.

Ved første gangs bruk pumpet jeg ut produktet to ganger for å søke over hele ansiktet mitt, men så innså at det var for mye, og ganske lite mengde er nødvendig for å dekke ansiktet godt.

Tekstur er litt tykk og ikke rennende. Lukten er verken ubehagelig eller behagelig.

Kremet absorberes raskt i huden. Det hydrerer huden også, men ikke så mye, hovedsakelig fordi det primært ikke er fuktighetskrem, heller en solkrem. Kremet virker veldig lett tonet på hånden, men på applikasjonen legger det ikke til noen farge.

Jeg liker ikke kremer som gir en klebrig følelse etter å ha søkt, fordi du ikke kan fortsette med arbeidet ditt! Dette er heller ikke klissete heller ikke det etterlater et hvitt rester på ansiktet som vanligvis er tilfellet med noen solkrem. Jeg ville ikke kalle denne teksten tung, men heller ikke veldig lett.

Pros av Støvler Soltan Beskytt og fuktighetskrem Ansiktsrom SPF 15:

• Ikke-klebrig • UVA 5 stjerner • Robust emballasje • Reisevennlig • Rimelig • Litt produkt som trengs for hver bruk • Ingen ubehagelig lukt

Ulemper med støvler Soltan Beskytt og fuktighetskrem ansiktsrom SPF 15:

• Har ikke en fin duft • Mindre fuktighet

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal støvler Soltan Protect and Moisturise Face Cream SPF 15? Det er en anstendig solkrem og tilgjengelig i mange varianter fra en SPF på 15 til 50.

Til neste gang gutta! Håper du likte å lese!

Støvler Naturlig samling Øyenskygge: Aqua Shimmer Støvler 17 Starry Eyes Trio Eyeshadow - Moondust Støvler Butterfly Pea Shampoo For Black Hair Støvler Avocado og Macadamia Conditioner Nivea Sun Moisturizing Immediate Sun Protection Collagen Beskytt SPF 50 Nivea Protect and Moisture Caring Sunscreen Spray SPF 30 Enkel å hud + Beskyttelse av fuktighetskrem SPF30 UVA / UVB Jovees Blackberry and Grapes Youth Active Face Cream SPF 16 Collistar Replumping Regenerating Face Cream Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15 Clinique Superbalanced Silk Makeup Bred Spektrum SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: