Hei alle,

I dag vurderer jeg mitt første produkt fra Grace Cole. Jeg elsker deres fargerike emballasje derfor valgte jeg denne. La oss se hvordan det går!

Pris: 299 INR ca.

ingredienser:

Min erfaring med Grace Cole Peach and Pear Lip Balm:

Denne søte leppebalmen kommer i en subtil melkeaktig oransje-ferskenblikk med detaljer på den. Tinnhetten er litt vanskelig å åpne. Leppebalsamens innsiden er i samme farge som den ytre emballasjen. Du kan sjekke ut ingredienslisten på baksiden. Jeg liker hvordan balsam ser ut, det er litt voluminøst, men ser super søt ut, og det er også reisevennlig.

Fersken og pære i en leppebalsam er en ny kombinasjon for meg så langt som leppebalmer er opptatt av. Vanligvis ser jeg jordbær og vaniljebalsam.

Denne leppebalmen er en melkeaktig ferskenfarge i tinnet, men den kommer som en gjennomsiktig leppebalsam, med mindre du bruker den tungt. Hvis du bruker det tungt, gir det en melaktig ferskenskygge på leppene. Det ser ikke dårlig ut selv om.

Tekstur av denne leppebalmen er super glatt og kremaktig. Det er som mykt smør. Det fukter leppene mine veldig bra, men ikke hydrerer dem. Det er lett og gir en veldig fin glans til leppene. Den har en lett duft og lukter veldig bra. Siden det er mildt, tror jeg ikke at noen ville ha problemer med duften. Det går bare i noen sekunder etter at du har brukt det på leppene dine.

Den forblir i 2-3 timer uten måltider. Det kan overleve snacks og drikke, men det vil ikke overleve måltider. Jeg tror det er ganske greit med tanke på at det er en leppebalm.

For prisen tror jeg kvantiteten er flott, det ville ta meg år å fullføre det!

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av Grace Cole Peach and Pear Lip Balm:

  • Søt emballasje.
  • Lett tilgjengelig online.
  • Sjelden kombinasjon av "fersken og pæren."
  • Fuktar leppene godt.
  • Glatt og veldig kremaktig tekstur.
  • Søt mild duft.
  • God kvantitet for prisen.

Ulemper med Grace Cole Peach og Pære Lip Balm:

  • Tinnemballasje, så ikke så hygienisk.
  • Hydrerer ikke leppene.
  • Ikke så bra, å holde strøm.

IMBB Rating: 3.9/5

Vil jeg anbefale Grace Cole Peach and Pear Lip Balm? Det kan hoppes over, dette er for leppebalsam hoarders! 🙂

Grace Cole Passion Frukt og Guava Shower Gel Grace Cole Jordbær og Kiwi Kroppsmørk Grace Cole Boutique Wild Fig og Pink Cedar Body Lotion Grace Cole Jordbær & Kiwi Dusj Gel Grace Cole Fruktverk Peach and Pear Body Butter Nivea Fruity Shine Lip Balm - Peach Maybelline Lip Smooth Color Bloom Lip Balm i ferskenblomst Lakme Peach Lip Love Care kan hoppes over Best Tinted Lip Balms tilgjengelig i India - Brands & Range Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm - Ginger Suit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: