Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være på Maybellines Colorshow leppestift i skyggen "Hot Chilli." Jeg har aldri eid noen Colorshow leppestift før dette, og det var på tide jeg kjøpte en for meg selv på grunn av de fantastiske vurderingene her på IMBB. Jeg plukket opp 5 av dem som blindt så å se på damens hånd. La oss komme i gang med anmeldelsen!

Pris: 299 INR

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline M203 Hot Chilli Creamy Matte Lip Color Review:

emballasje: Disse leppestifter kommer i samme emballasje som de normale Colorshow, men det er matt svart for å indikere at produktet er matt. Plastet som kommer inn, har all informasjon om produktet, som ikke er mye unntatt prissetting og ingredienser. Det røde bandet indikerer at leppestiften inne er noe skygge av rødt. Jeg liker hvor flott det ser ut, men jeg ville ha foretrukket om det var minst en Maybelline-logo på det, men ikke noe imot. Emballasjen er fin, robust og reisevennlig.

Farge / pigmentering: Hva tror du når du hører ordet 'Hot Chilli'? Noe som er mørkt rødt og krydret, ikke sant? Du forbinder aldri chili med rosa, er det ikke? Så hvorfor Maybelline? Dette er en mørkrosa nyanse! Det er ikke i det hele tatt rødt eller krydret ute! 🙁 Jeg er så opprørt at det viste seg å være så bummer skygge! Der var jeg på Skjønnhetssenteret, og tenkte jeg ville ha en fin rød leppestift-samling, og nå, sitter her, suger den på håndleddet mitt, jeg føler meg utro! Jeg liker pigmenteringen, men ikke skyggen. Du kan ikke fortelle mellom nyanser "Bold Crimson" og denne!

Tekstur: Jeg elsker virkelig matte leppestifter som er kremaktig og glir lett på. Denne faller i den kategorien. Den er glatt, glir lett, fremhever ikke tørre flekker og fuktiger leppene litt. Jeg elsker virkelig tekstur.

Oppholdsstyrke: Det holdt på for en god 5 timer eller så på meg. Du må gjenta det etter 3 timer eller så. Det fades litt med måltider i mellom, men det er greit. Heldigvis forlater det ikke en flekk bak.

Lukt / Smak: Den har en behagelig og veldig mild duft for den som er knapt merkbar. Og når du legger på leppestift, kan du ikke engang lukte den. Det har ingen smak overhodet.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler med Maybelline M203 Hot Chilli Creamy Matte Lip Farge:

  • Anstendig pigmentert.
  • Elsker matte svart emballasje.
  • Pent pigmentert.
  • Fuktes leppene.
  • Glatt og kremaktig, elsker tekstur.
  • Anstendig oppholdskraft.

Ulemper med Maybelline M203 Hot Chilli Creamy Matte Lip Farge:

  • Å ha makt kunne vært bedre.
  • Misvisende navn.
  • Denne ser nøyaktig ut som "Bold Crimson."

IMBB Rating: 3.7/5

Endelig dom: Velg en mellom de to - Fet Crimson eller Hot Chilli! : / Ikke nødvendig å kjøpe dem begge!

Maybelline ColorShow Leppestift Rød Diva Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnattsrosa Maybelline ColorShow leppestift i oransje ikon Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Maybelline Colorshow leppestift - 309 karamell vaniljesaus Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: