Påstander : Hva det er: En lett, varmaktivert stylingbalsam.

Hva det er formulert å gjøre: Denne balsamen bidrar til å levere rette, glatte og sunne stiler med bevegelse. Den ikke-fettete, lette formelen tames flyaways og frizz, som beskytter håret mot varme-styling og fuktighet. Ideelt for krøllete, tykke, grove eller uhåndterlige hår, er strenger igjen lyse, vakre og silkebløde.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater

Ingredienser:

Min erfaring med Bumble and Bumbler Straight Blow Dry

Jeg har nesten ferdig med å bruke dette tørkeproduktet og prøver å finne ut hva jeg egentlig ikke liker om dette produktet. Det har vært en stund jeg brukte dette produktet, og så brukte jeg det igjen et par ganger senere for å se gjennom det. Hver gang håret mitt ser skit etter bruk av dette. 😛

til å begynne med har jeg ganske rett hår. Etter vanlig vask er det en liten bølger i håret mitt som min trofaste glattrenser tar seg av. Heldigvis har jeg ganske oppstyr fri hår. I de fleste dager kan jeg ganske mye gjøre med litt serum og en tørr tørke. Så da jeg så dette produktet på Sephora, ble jeg grådig. 😛 Jeg trodde at det ville være ganske kult hvis jeg ikke måtte bruke glattrekkere også siden det er et hårrettingsprodukt. Jeg tok feil.

Det er en lett krem. Du løper det gjennom fuktig hår og tørker håret ditt. Ærlig, det blir ikke kvitt noen bølger gjennom håret mitt. For å legge til det, ser håret mitt ut og føles tørt etter å ha brukt det. Det veier ned håret mitt og tar bort alt volumet. Det kan være at det skal fungere for noen som har veldig tykt hår og kan gjøre det mer håndterbart. Det fungerte ikke for meg i det hele tatt. Jeg har prøvd å bruke det selv. Jeg har bedt meg frisyre å bruke den på håret mitt og tenker at jeg kan bruke det galt. Min frisør har nektet å bruke den lenger på håret mitt. Han sier at dette produktet tar bort hele livet fra sin ellers imponerende blåsørr. 😛 Jeg vil ikke si det, men det gjør håret mitt som rygg. loll !! Jeg har prøvd å bruke glattejern, og det gjør bare håret mitt til å virke mørkt.

Den kommer i denne fine røret og med en vrihettehette. Jeg har reist med det, og jeg synes det er en strålende emballasje.

Det eneste pluss-punktet er at det holder frizz unna. Vi vil! selv min serum kan ta vare på det. Sukk! Det dobler også opp som et varmevernmiddel. Litt går langt, så ett rør varer deg lenge. Hvis du bruker mye, vil det avveie håret ditt. I mitt tilfelle veier det nedover håret mitt med lite beløp også.

Anyhoo, totalt ikke-nei fra min side. Når det er sagt, husker jeg SA på Sephora Paris og forteller meg at det er en av deres bestselgere og kvinner som elsker dette produktet. Tenk på det, det kan være den forskjellen i været eller hårkonstruksjon generelt mellom India og europeiske land at dette ikke fungerte for meg.

Vurdering: 1/5

Swatch:

Bumble & Bumble Pret-a-Powder Dry Shampoo Review Bumble & Bumble Hairdresser's Invisible Oil Review Bumble og Bumble Color Minded Sulfate Free Shampoo Review Bumble and Bumble Surf Spray Review Bumble og Bumble Straight Shampoo Review Frodig Ingen tørke tørr sjampo gjennomgang Hvordan lage tørr sjampo hjemme BBlunt tilbake til livet tørr sjampo gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: