Hei venner!

Håper dere alle gjør det bra! Jeg er her for å dele mitt nyeste hårpleieprodukt med dere alle fra merkevaren, Briogeo. Vel, etter Living Proof & Phyto Paris, er det ene merket som kommer tilbake i pakken min, Briogeo. Jeg liker dette merket for å være nesten 95% naturlig bortsett fra å bli formulert uten parabener og sulfater. Og jeg kan fortelle deg forskjellen veldig bra, da det gjør en forskjell å bytte til sans parabener, ftalater og sulfater gratis hårpleie diett som det forbedrer håret tekstur og hodebunn over en periode. For ikke å glemme, bruk grønn te i en sjampo er absolutt en ny opplevelse for meg, og jeg nyter det ganske godt sammen med andre naturlig avledede milde rensemidler. Så, la oss lese mer om Briogeo Vær forsiktig, vær snill grønn te sjampo!

Produktbeskrivelse: Hva det er: En sulfatfri, antioksidantrik sjampo.

Hva det er formulert å gjøre: Denne beroligende sjampoen renser håret uten tørke- eller fargeduserende effekter av mange sulfatsjampoer. Består av 96 prosent naturlig avledede ingredienser, er den befolket med kraftige grønt te antioksidanter som bidrar til å beskytte håret mot aldring forårsaket av miljø UV og fri radikal skade.

ingredienser: Kokos-avledede Cleansers: Renset forsiktig men effektivt håret uten å strikke farge eller skape tørrhet. Grønn te: bekjemper hår aldring og beskytter mot UV og fri radikal skade. -Bamboo Extract: Forbedrer glans. -Vitamin B5 og E: Nære og styrke håret.

Pris: $ 19 for 8,5 oz, ekskluderer frakt og skatt

Min erfaring med Briogeo Vær forsiktig, vær snill grønn te sjampo:

Sjampoen kommer i en semi-ugjennomsiktig plastflaskeemballasje med en flipdekselåpning, ikke noe fancy skjønt. Jeg liker sin subtile, citrusy men søte lukt som lingers på i flere minutter etter vask. Over alt finner jeg det ganske brukervennlig og reisevennlig. Sjampoen virker veldig rennende, blek væske, som kan være vanskelig for folk som er vant til å hælde den i hendene først og deretter gni på hodebunnen mens det er bra med meg. Som jeg alltid nevner i hårpleieproduktene mine, fortynner jeg alltid min sjampo med vann i en liten krus og bruker den på hodebunnen og håret. Derfor finner jeg ingen problemer med sin vannige konsistens.

Dessuten er denne sjampoen også en av de slagene som ofte produserer mindre skum i forhold til andre skummende rensemidler, så det er et pluss punkt å skaffe nok skum med vann og deretter massere i hodebunnen som per instruksjon. Jeg trenger bare en kappe full av sjampo hver gang for å lage nok skumrende skum i en halv kopp vann for å danne skikkelig rik skum som dekker mitt tykke og lange hår veldig godt. Til min overraskelse skylles det lett av hodebunnen uten olje eller rester bak; bare knirkende, ren hodebunn og hår. Men til tider trenger jeg en ekstra vask spesielt på mitt oljebehandlede hår. Ja, jeg fant det i første omgang veldig mildt på hårene mine da jeg ofte trengte en annen vask med dette rengjøringsmiddelet, men etter noen ukers bruk ser jeg at en vask er tilstrekkelig til å gi meg godt renset, skinnende skinnende hår på en gang.

Imidlertid fant jeg håret mitt ganske sunt, skinnende i utgangspunktet også, men bare at min oljeholdige hodebunn trengte mye sterkere rensemiddel for å kvitte seg med den klissete, oljete følelsen. Det er imponerende å se at med hver vask følte håret bølgete og bouncy og ganske sunt, selv om jeg savnet den silke effekten jeg pleide å få med min Garnier sjampo. Men med tanke på dårlige virkninger av sulfater osv., Føler jeg at jeg kan leve med det. Saken er at vi må være tålmodige for å se synlige fordeler med denne grønnte sjampoen på hodebunnen og håret. La meg fortelle deg at jeg føler meg mer lett og avslappet etter å ha shampooing håret mitt med dette som er ny erfaring og aldri følt før, sannsynligvis grønn te og andre beroligende midler gjør deres magi godt.

Jeg har ikke sett noen synlige effekter av sjampoen når det gjelder å bekjempe tangles, men jeg er sikker på at jeg vedvarende kan bruke merkbare endringer som jeg ser at det gjorde håret myke og myke. Det er veldig forsiktig å bli brukt hver annen dag med tanke på sommeren rundt, mens jeg føler at det vil fungere godt på håret vår også om vinteren, da det ikke riper fuktigheten eller naturlig olje fra hodebunnen og håret. Det er også egnet for fargebehandlet hår som min hubby bruker det hele tiden, og han merket ikke noen endring i farge eller tekstur av hans henna-behandlede hår. Jeg finner bare det litt vanskelig for oljet hår, derfor kan skjønnheter med fet hodebunn og hår finne det vanskelig. ellers er det verdt å prøve for alle typer hår, spesielt for vanlige hårtyper.

Men hvis du forventer ekstra volum fra denne sjampoen, vennligst hopp over det da det gir anstendig volum og kropp til hår som holder seg i noen timer, men det er ikke like effektivt som produktene fra andre merker. Personlig får jeg sikkert det igjen som jeg liker den milde, beroligende, antioksidantrike formelen som renser håret og hodebunnen veldig bra, bortsett fra å holde dem sunne, skinnende og lette.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Briogeo Vær forsiktig, vær snill grønn te sjampo:

• En antioksidant anriket, mild hårrensemiddel formulert uten parabener, sulfater og ftalater • Det er veldig forsiktig og snilt på vår følsomme hodebunn og hår • En hette full av rengjøringsmiddel gir tilstrekkelig skum for å rense mitt medium lengde hår ganske bra • Gir en knirkende, ren hodebunn og sunn glans med bare en vask • Jeg ser at håret mitt føles ganske mykt og litt bouncy etter vask mens jeg føler meg så avslappet og lette etter hver vask • Det gir ingen rester eller buildup på håret mitt • Jeg kan se at hårstrengene mine føler meg sterkere enn før • Det har gjort håret mitt mer håndterbart • Jeg finner det anstendig priset for mengden som kreves hver gang for å vaske hår

Cons av Briogeo Vær forsiktig, vær snill grønn te sjampo:

• Den har en ganske løpende konsistens som kan være en avslag for noen • Det danner ikke skum veldig lett i forhold til andre sjampoer • I første omgang følte jeg behov for andre vask, men ikke etter uker med å bruke den • Vi må være tålmodige for å se synlige fordeler av alle antioksidanter og naturavledede ingredienser • Det gir ikke noe signifikant kropp eller volum til flatt, kalt hår • Det gjør bare vårt hår håndterlig og mykt vil ikke gjøre nok til å behandle tangles eller krusete hår.

Vel, over alt tror jeg nå at ett produkt alene ikke kan hjelpe oss med å bekjempe flere problemer, det være seg vår hudpleie eller hårpleie. Som vi trenger et eget diett for dag og natt og flere hudrelaterte problemer, må vi også ha forskjellige hårpleieprodukter for å bekjempe flere hårproblemer. Du vet hva jeg mener? Derfor er denne sjampoen veldig bra for å opprettholde et sunt hårpleie regime for å gi håret et løft av nærende antioksidanter og ingredienser, forutsatt at vi bruker det sammen med andre hårpleieprodukter hvis vi har flere bekymringer.

IMBB Rating: 4/5

Briogeo Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray Briogeo Ikke fortvil, Reparasjon Deep Conditioning Mask Neutrogena Extra Gentle Cleanser Rimmel London Gentle Eye Makeup Remover Enkel type å øyne beroligende øye balm Stilig frisyrer som utfyller noen form for Saree Green Tea Face Scrub: Gjør det selv Green Tea Ice Cubes å bli kvitt kviser raskt Matrix Biolage Ultra-Hydrating Shampoo Tresemme Keratin Glatt Sjampo og Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 26 2019