Hei alle sammen,

For meg er sminkeforretning i dag som "oh ny lansering?", Kjøp den! Vel, takk til mine sjefer for denne overbærenheten, jeg kommer til å kjøpe og prøve nye produkter. Sett dette på hyllene til Chambor og grep det. Her er anmeldelsen av Trinity av Chambor.

Pris: Rs. 1195 / - for 15 gm.

Min erfaring med Chambor Rosetta Trinity All Over Face Powder:

Starter med emballasjen, Chambor bare spikret det. Super smart ytre papirkartong med typiske blomsterprinter og hologrameffekt. Detaljer om produktet er nevnt på baksiden av kartongen. Kompaktet er veldig stilig i super skinnende speillignende effekt. Det fanger fingeravtrykk som gal. Det er et innebygget speil, men det er ingen applikator. Jeg klager egentlig ikke på det da innføring av en pensel ville ha tatt bort kompaktiteten til emballasjen.

Strukturen på pulveret er litt vanskelig når den berøres med bare fingre, men når en pensel blir swirled over pulveret, blir en del produkt plukket opp. Jeg må være forsiktig når du bruker børsten med kompakt.

Jeg har endte opp som en disco ball et par ganger, før jeg virkelig kunne finne ut hvordan jeg skal håndtere det. Det er mikroskimmere i pulveret som ikke er mye synlige på fargeprøven, men i ansiktet oppstår de faktisk.

De 3 nyanser er slags universelle, da dette ikke er for dekning. Dette kan være ideelt for de grunnleggende dager da ansiktet har en tendens til å se flat og kjedelig ut. Jeg føler at dette er ideelt for de tørrskinnete skjønnhetene som vil fremheve kinnbenet og broen i nesen, men dette er definitivt ikke et all-over-pulver, med mindre du vil gå på rampen. Jeg har brukt den rosa skyggen som en rødme som det virker ganske bra når det gjelder oppholdskraft, som 4 timer minimum.

Det er en søt lukt til pulveret, mer som "gulaal", hvis du vet hvordan det lukter. Heldigvis blir det ikke lenge etter søknad. Dette er ikke et dagligdags produkt, men for å legge til glød til høye punkter i ansiktet, er dette et godt alternativ; mer fordi jeg sjelden har sett slike produkter i apoteket. Kudos til Chambor for konseptet, men dobbeltsjekk før du kjøper det, da det kan gjøre eller ødelegge hele sminkeutseendet.

Pros av Chambor Rosetta Trinity All Over Face Powder:

  • Hyggelig emballasje.
  • Søt lukt.
  • Tilgjengelighet.
  • Unikt konsept i apotek.
  • Reise vennlig.
  • God kvantitet.
  • Kan brukes sammen eller som singler.

Cons av Chambor Rosetta Trinity All Over Face Pulver:

  • Kostbar.
  • Inneholder parabener.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Chambor Rosetta Trinity All Over Face Powder? Jeg ville ikke kjøpe tilbake fordi jeg har fet hud og ansiktet mitt skinner selv når jeg ikke vil ha det til; men hvis du er ute etter en fest slitasje pudder dette er et apotek alternativ som du bør definitivt sjekke ut.

Chambor Powder Matte Lipstick: Pink Devil Chambor Happy Hues Moisture Plus leppestift - Ocean Roses # 603 Chambor Powder Matte leppestift: Rose Fresque Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose bareMinerals All Over Face Color i varme for sol-kysset glød bareMinerals All Over Face Color - Glee NYC Color Wheel Mosaic Face Powder: All Over Bronze Glow Såpe og Glory Glow All Out Luminizing Face Powder Maybelline passer meg presset pulver Clinique Superbalanced Powder Makeup med SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: