Påstander : MODERN: En bærbar pick-up som forteller, plumper og lyser øyeblikkelig.

NATURLIG: Bio Boost, vår kraftige nye blanding av reparasjon av plantoljer, Hyaluronsyre, Argan og Starflower Oils pluss et slag av koffein for denne perfekte revitaliserende formelen.

SKJØNNHET: Vasker raskt tegn på tretthet, øker hydrering, og prepper huden for perfekt fotofremstilling.

Pris: £ 30.00 / Rs 3.000 ca.

Tilgjengelig på asos, feelunique, og andre historier

Ingredienser:

Min erfaring med dette fungerer i transittkamera nærbilde

Jeg glemte å ta primer under denne siste turen. Jeg sjekker alltid skjønnhetsdelen av & andre historier og fant dette. Navnet var super spennende, pluss behovet var super høyt. 😛 Jeg bestemte meg for å gi det en tur. 🙂

Jeg har brukt denne primer cum fuktighetskrem cum masken fra fortiden 20-25 dager non stop og jeg kan ikke få nok av det. Hender ned en av de beste primere jeg har brukt til dato.

Dette produktet kommer i dette hvite hvite røret med pumpe festet på toppen. Det er også en gjennomsiktig hette, som jeg mistet under reisen. Grrr ... Men heldigvis hindrer pumpepakkningen at produktet lekker ut. Hetten er bred slik at du kan holde den stående på din kommode eller skuff.

Produktet er som en gjennomsiktig hvit balmy-krem. Den går gjennomsiktig på huden og etterlater absolutt ingen rester bak. Det gjør huden føles super glatt og klar for fundamentet. Nå for tørr hud, er det ikke nok som fuktighetskrem. Fordi jeg en dag i midten av dagen la merke til noen tørre flekker rundt nesen min, og jeg måtte fikse dem med en egen fuktighetskrem. Men hvis du har fet eller kombinasjonshud, trenger du ikke en separat fuktighetskrem før du bruker dette. Dette fungerer også som en maske, slik at du alltid føler at hudpleie og sminke begge blir tatt godt vare på når du bruker dette. Du kan også bruke den som en tykk maske, la den stå i god 20 minutter mens du flyr, og det meste blir fuktet opp. Og det etterlater huden veldig frisk og hydrert. Det er som en flygende må ha.

Det gjør sminken din bare lenger, men holder den også frisk hele dagen lang. Jeg merker også at det gjør porene ser mindre ut og huden ser jevnere ut. Og for fotografier, fungerer det! Sjekk dette innlegget av meg Jeg har brukt den i hvert sminkeutseende.

Det inkluderer også koffein, som har evnen til å tegne ut overflødig væske fra celler og forbedre utseendet på huden. Dette er sannsynligvis årsaken til at det fungerer bra som en maske på flyet. Mens du drikker koffein i fly, kan dehydrere deg, det kan være til nytte for å bruke det på huden. 😀

Målet er semi matt og jeg liker det. Noen ganger kan dyre primere få deg til å bli fet og matte primere kan få deg til å se flatt ut. Jeg føler at dette er en perfekt balanse mellom å gjøre huden ser jevn ut og holder det meste av skinnet i sjakk, men fortsatt å holde huden frisk. Du kan også bruke den under øynene og det gir en mykere base for concealer og forhindrer i å synke i de fine linjene.

Den har mild blomstret urte (y) duft. Helt ikke plagsom.

Kan ikke anbefale det nok. En total verdi for pengene! 🙂

Bare ønsk at dette var lettere tilgjengelig. Jeg fant ikke dette merket noe annet sted i skjønnhetsbutikker. På nettet kan du definitivt sjekke.

Vurdering : 4.5/5

Swatch:

Dette fungerer i Transit Balancing Body Lotion Review Gjøre opp for alltid HD Microperfecting Primer Review L'oreal Paris Base Magique Transforming Smoothing Primer Review Bourjois Flower Perfection Gjennomsiktig Glatting Primer Body Shop Skin Primer Matte Det Review Tarte Clean Slate Poreless 12 Hr Perfekt Primer Review Gjøre opp for evig Hydrating Primer Trinn 1 Skin Equalizer Review Colorbar Perfect Match Primer - Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: