Hei folkens!

Jeg har hørt mye snakket om dette produktet på nettet og hvor sparsomt det er! Ønsker å prøve det, kjøpte jeg 2 nyanser. Skal jeg kjøpe mer?

Produktbeskrivelse: Opptil 16 timer med lip frigjøring. Wild uten spor!

• Kyssesikker, overføringsfri, matbestandig, uendelig farge. • Ingen stramme følelser eller tørre lepper. Lips føles glatt og fuktet hele dagen lang. • Enkel fjerning med oljebasert sminkefjerner

TRINN 1: Påfør farge og hold leppene fra hverandre i 60 sekunder til produktet setter. TRINN 2: Påfør topplakk for å låse farge, fuktighet og legge til glans.

Laget i Tyskland

Pris: $6.99

Min erfaring med Rimmel London 230 Kiss Fatal Provocalips 16HR Kissproof Lip Farge:

Det er totalt 9 nyanser i Provocalips-serien. Det er rart å se at omfanget ikke har blitt vurdert på IMBB ennå. Hvordan kan dette være? Jeg ønsket å gjøre det riktig! 😛 Så her er anmeldelsen.

emballasje: Dette produktet kommer i en dobbeltsidig doe fot applikator dyppet i 2 beholdere. Den fargede delen heter 'Trinn 1 Intense Color' og hvit porsjon med kyss kalt 'Trinn 2 Lock & Shine'. Emballasje-vis, fargen på utsiden er en nøyaktig kamp for hvordan det ser ut på leppene, så jeg setter stor pris på det. Det ser også veldig søtt ut og er reisevennlig. Trinn 1 har 4 ml produkt og trinn 2 har 3 ml.

Skygge: Skyggen 230 Kiss Fatal er en litt dyp, purply mauve. Det er en vakker en, og jeg ser den som fungerer for alle hudtoner. Denne mauveskyggen er mer tilbøyelig til å slå seg inn i små baller og er svært ubehagelig hvis den brukes på svært tørre lepper. Denne nyansen er veldig sub-par sammenlignet med den andre nyansen jeg har. Dette er overraskende fordi jeg trodde at disse tingene er mer sannsynlig å skje med lysere nyanser.

Applikasjon: Uten leppebalsam: Hvis du går inn med dette produktet alene, må du jobbe så fort du kan, fordi jeg føler at fargen begynner å settes innen noen få sekunder. Dette er vanskeligere med lysere farger fordi du trenger tid for å få det presist. Det tar 30 sekunder til et minutt å tørke, avhengig av hvor mye produkt det er på leppene. Som det fortsetter å helt tørke ned og selv etter at det tørker helt, føles det ubehagelig klebrig.

Når du bruker dette, blir produktet veldig ujevn hvis jeg puter mine lepper sammen for å få det til å distribuere jevnt. Så, jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke vesker eller poper dine lepper som du bruker dette. Den indre ringen av leppene dine tar lengst å tørke, fordi det er mest fuktighet der. Men når det tørker, får jeg fortsatt den irriterende klebrig følelsen på den indre ringen. Så det er når jeg popper på 'Step 2 Lock & Shine' produktet. Det føles behagelig igjen, og jeg poper den på når jeg trenger det.

Med leppebalsam under: Søknaden er langt lettere, og produktet glir rundt godt. Litt for godt hvis det er for mye leppebalsam. Det kan gjelde litt patchily hvis det er for mye fuktighet på leppene. Så det er et veldig høyt vedlikeholdslippeprodukt, men hvis du tar ut et minutt av tiden din for å gjøre det riktig, trenger du ikke å røre den opp hele dagen (lagre for å reappliere en leppebalsam eller trinn 2-produkt gjennom dagen) i det hele tatt.

Etter at trinn 1-produktet tørker, blir det smussfast, overføringsikkert og kyssesikkert. Som er alle gode ting og verdt det! Fargen vil ikke falme over tid. Den forblir akkurat slik du brukte den på begynnelsen av dagen.

lagdeling: Jeg tror du kan gå inn med så mange lag som du vil, men jeg anbefaler ikke mer enn 2 eller maksimalt 3. Det begynner å bli litt kaket og knett etter 2 lag, men det er bare synlig når du kommer veldig nær speilet og spre leppene dine. Ellers er det ikke synlig selv i nærheten. Men det føles kaket på leppene.

Du kan også lagre det når det begynner å falme (rundt munnens indre hjørner), og det går bra. Igjen, hold deg med ikke mer enn 2-3 lag totalt, vil jeg si. Jeg anbefaler at du legger på den andre strømen etter at den første strømen er helt tørket, ellers kan du ende opp med å forstyrre det første laget.

Steg 2: Når jeg kommer til trinn 2-produktet, føler jeg at det er mer av en nødvendighet å legge til fukt etter at fargen tørker som er hovedårsaken til at de inkluderte den. Men det er bare ikke en glans som forsvinner etter en stund. Det er litt tykkere enn en tradisjonell glans, som jeg tror hjelper i sin levetid. Det gjør trinn 1 uendelig mer behagelig på leppene. Det gir bare leppene en satin til en blank overflate, avhengig av hvor mye produkt du bruker.

Når jeg bruker trinn 2, føler jeg at leppene mine blir fuktige i en god 5 timer før jeg føler behov for å røre det opp.

Bli ferdig: Produktets overflate (trinn 1 alene) er utrolig matt. Du har muligheten til å fylle den av med Steg 2 eller en leppebalsam hvis du vil ha en satin / blank finish.

Longevity: Jeg har testet dette produktet med mange forskjellige produkter og i så mange forskjellige kombinasjoner, og jeg ser alltid at den har samme varig kraft. Det varer hele dagen, fra det øyeblikket det tørker til du tar det av. Jeg har dusjet med dette og spist utrolig fettete mat og fargen viser ikke et eneste tegn på å ha på seg. Utrolig oppholdsstyrke med denne!

Hvordan ta det av: Å ta av dette produktet er vanskelig på grunn av det faktum at det er utrolig matt og bokstavelig talt stikker til leppene dine. Jeg anbefaler en olje-basert remover med en vaskeklut for å fjerne dette, som de nevner i produktbeskrivelsen. Vannbasert fjerner synes ikke å fungere i det hele tatt.

Lukte: Steg 1-produktet lukter litt plast-y, men trinn 2 har en veldig søt duft. Det er åpenbart mer behagelig, men jeg lukter ikke dem når de er på leppene.

Pros av Rimmel London 230 Kiss Fatal Provocalips 16HR Kissproof Lip Farge:

• Vakker, intens farge • Kyssesikker, smussfast, overføringsbestandig • Farge fades ikke over tid - selv med tungt å spise / drikke eller til og med dusj / svømming • Layering er enkelt og behagelig • Vedvarende kraft er utrolig • Vakker finish

Ulemper av Rimmel London 230 Kiss Fatal Provocalips 16HR Kissproof Lip Farge:

• Må farge farge raskt når det begynner å settes raskt • Trinn 1 alene tørker på egenhånd - Trinn 2 er mer av en nødvendighet enn en "hyggelig å ha" • Etter at det tørker, er trinn 1-produktet litt klebrig og ubehagelig på leppene en stund hvis du ikke bruker leppebalsam under • Hvis du vesker dine lepper under påføring, blir produktet ujevnt • Meget høyt vedlikeholdsprodukt • Uoverensstemmelser mellom nyanser - mauvy-skyggen bunter opp i små baller og flager av mens en fuchsia ikke har den tendensen

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale Rimmel London 230 Kiss Fatal Provocalips 16HR Kissproof Lip Color? Det er et høyt vedlikeholdsprodukt, men hvis du tar deg tid til å få det riktig på begynnelsen av dagen, vil det virkelig lønne seg og ikke budge selv litt hele dagen. Så, hvis du er ok med å ofre litt tid og krefter, vil dette være din beste venn! Ellers vil jeg ikke anbefale dette i det hele tatt.

Ville jeg tilbakekjøpe Rimmel London 230 Kiss Fatal Provocalips 16HR Kissproof Lip Color? Ja, jeg vet at det er mange ting som skal gjøres for å gjøre dette perfekt, men for meg personlig er proffene større enn ulemperne.

Rimmel London Mercury Silver 011 Øyenskygge Paint Rimmel London Sweet Smolder Glam'Eyes Quad Eye Shadow Rimmel London Bo Glossy Lip Gloss Endless Night Remington Keramisk Straight 230 S3500 Hair Straightener Bourjois Sweet Kiss Natural Lipstick - Rouge Sur Mesure Shade 56 Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Review, Swatch, FOTD L'Oreal 16Hr Infallible Mislykkes aldri Eyeliner Colorbar 002 Royal Pink Kiss Proof Lip Flekk Colorbar 001 Hollywood Kiss Proof Lip Stain Lipfarger som ikke passer til mørk hud Lotus Herbals Ecostay Cherry Joy Langvarig Lip Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: