Heyy gutter!

Hvordan går det med deg? Jeg er tilbake igjen med et nytt innlegg! 😀

Mer enn styling, dagens antrekk handler om å velge riktig fargekombinasjon for å forstørre det generelle utseendet ditt! Jeg hadde denne mash opp av sennep og marineblå (i sjekk utskrift), på en venns bursdag.

Før dette innlegget hadde culottene vært det siste for meg å ha på en fest. Jeg har alltid hatt denne oppfatningen om at det er for formelt eller for uformelt slitasje! For å holde den edgy minimalistisk, parret jeg disse culottene med en ermeløs skjorte.

Siden jeg er på den høyere siden, bestemte jeg meg for å gå på strappy n * de hælene. Hvis du er kort i høyden, vil jeg anbefale deg å gå på muldyr eller pumper fordi det vil bidra til å forlenge utseendet ditt og balansere ut den store, buede benåpningen!

Tilpasset med disse klassiske kvast øredobber og et klokke. Til slutt, dypere rød tone på leppene og løs krøll, og klar til å gå ut! 🙂

Outfit Detaljer:

Skjorte, culottes og fottøy - Forever21 Ørering - Pipa & Bella Se - Aldo

Håper du vil se utseendet. Gi deg tilbakemelding. 🙂

Ha det fint!

Mye kjærlighet :*

14 måter å stil Culottes Trendy måter å bære culottes Dagens antrekk: Culottes Dagens antrekk: Blomstrende Culottes med Spaghetti Top OOTD: Neon Tank Top med rutete bukser Dagens outfit: Chess Checkered Print Tee og Red Jacket

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 24 2020