Hei alle sammen,

Ok, en mer fra det nye spekteret fra Rimmel London, en øyeskygge maling i skyggen Mangan Purple. Forhåpentligvis blir du ikke kjedelig ... Jeg prøvde å jazz opp EOTD litt ... hihi! Les videre for å få vite mer om denne skyggen.

Pris: Rs 400 / - for 7ml

Min erfaring med Rimmel London Mangan Purple 014 Scandal Eyeshadow Paint:

Øyenskyggen maling kommer i et gjennomsiktig rør med en svart hette og leppe glans som applikator. Kroppen har all detaljert informasjon om produktet. Ingredienser og dato er også nevnt på kroppen. Applikatoren er funksjonell og solid. Du kan ganske mye gå bort med bare applikatoren. En børste er nødvendig skjønt for å blande kantene og fingertuppene fungerer like bra.

Tekstur av skyggen maling er veldig glatt og kremaktig. Det glir så godt på lokkene uten å rive eller trekke at jeg pleier å overdrive til tider. Den har en vakker glans, noe som gir den nødvendige gløden til skyggen uten å se på klebrig eller billig. For denne spesielle skyggen har jeg en klage om at den gjelder litt usammenhengende. Mesteparten av kremet kommer på fingertuppen / børsten og dermed slutter du å bruke mer produkt hver gang.

Mangan Purple er en vakker nyanse. Som alltid tror jeg lilla og grå er to underdogs, når det kommer til øyesminke. Den komplimenterer også mange hudfarger og øyenfarger. Avhengig av intensiteten, kan den brukes til både dag og natt. Jeg vet ikke sikkert, hvis jeg har et defekt stykke, men denne skyggen fra hele spekteret kommer av litt ujevn, så jeg hadde en veldig vanskelig tid å dra av EOTD. Likevel gjorde min kjærlighet til lilla meg det.

Oppholdsstyrken er også verdt å nevne, siden jeg har slitt det for en hel dag, og det ble akkurat slik. Jeg berører ikke øynene mine ofte, men selv da ville det ikke gå som det ikke beveger seg litt etter å ha sett seg ned. Heldigvis reiser shimmerne ikke over hele ansiktet på å ha på seg lenge. Så, full merker på det aspektet også.

Fordeler av Rimmel London Mangan Purple 014 Skandal Eyeshadow Paint:

  • Hyggelig emballasje.
  • Vakker nyanse.
  • Bor lenge.
  • Tilgjengelighet.
  • Rimelig.
  • God kvantitet.

Cons av Rimmel London Mangan Purple 014 Skandal Øyenskygge Maling:

  • Gjelder ujevn.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Rimmel London Mangan Purple 014 Scandal Eyeshadow Paint? Om tilbakekjøp kan ikke være, med mindre de jobber med formuleringen, men ja, jeg anbefaler det. Prøv det i butikken, kanskje jeg har et defekt stykke.

Beste Rimmel Lipsticks tilgjengelig i India Essence Kiss Care Kjærlighet Lip Balm - Purple Berries ELF Studio Single Eyeshadow i Lilla Passion Skandal Kosmetikk Crystal Soul Blusher Urban Decay Revolution High-Color Lip Gloss i Skandal Rimmel London Eyeshadow Paint - Rich Russet 006 Hellige griller # 1 - MAC PAINTS Rimmel London Eyeshadow Paint - Rich Russet 006 Rimmel London Skandal Eyes Eyeshadow Stick Bad Bronze Rimmel London Eyeshadow Paint - Skifer Grå 002

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020