Hei alle!

Jeg er tilbake med en anmeldelse! I dag vil jeg dele en håroljebeskrivelse. Dette er første gang jeg vurderer en hårolje. Jeg holder vanligvis til den gode gamle kokosnøtt / mandel / ricinusoljeprutinen. Men jeg fant denne en litt interessant, da det hevder at den kontrollerer hårfall og også har karoten i den. La oss se hvordan denne gikk for meg!

Pris: 90 INR for 50 ml

Min opplevelse på naturens essens Magic Ayurveda karotenhår Fall Control Oil:

På den ene siden står det i en halv hvit og halv grønn kartongemballasje. Alle sidene på emballasjen inneholder tonnevis av informasjon om produktet, hvordan du bruker det osv. Den faktiske flasken som inneholder den grønngule oljen er ganske liten og praktisk. Den har en flip cap som åpnes og lukkes med et klikk. Klistremerket på flasken har også informasjon om bruken og formuleringen.

Oljen er grønn-gul i farge og er veldig lett. Det gjør ikke håret ditt klebrig, det føles som om du har brukt noe lys, som ligner på mandelolje. Det veier ikke håret ditt ned. Den har en duft som likner til neem og sesamolje. Duften er en liten bit sterk i forhold til vanlig kokosnøttolje.

Jeg er noen, som er veldig kresen om hårpleierutinen. Jeg nekter å bruke noe annet produkt bortsett fra mine oljer, sjampo og balsam. Jeg våger ikke å bruke bare noen sjampo eller kjemisk lastede hår masker, bare fordi jeg er redd for at det vil utløse håret mitt faller, enda mer. Så jeg plukket opp dette fordi det var ayurvedisk og inneholder naturlige ingredienser som sesamolje, hibiskus etc. Jeg har øye på dette produktet siden et år og endelig fått det etter så mange debatter.

Så, da jeg brukte dette for første gang, var jeg veldig imponert. Jeg masserte hodebunnen pent med denne oljen og holdt den over natten. Neste dag ble jeg surpirsed for å se nesten ikke noe hår falle mens jeg vasket håret mitt og også etter at jeg kjente håret mitt på tørking. Det var knapt 2-3 tråder på kammen min. Jeg var super imponert!

Jeg brukte dette etter 3 dager igjen. Jeg fulgte samme rutine, masserte det pent, holdt over natten og vasket den følgende morgenen. Men denne gangen la jeg ikke merke til noen forskjell! Håret fallet var tilbake til normal. Jeg kunne se mange tråder av håret mitt på kammen. Jeg var skuffet over å si mildt! Det har vært det samme, hver gang jeg brukte det, siden da.

Det jeg virkelig liker om det er at det er et ayurvedisk produkt, men det vil ta mye tid (3-4 måneder jeg antar) for å vise noe resultat. Også en flaske ville ikke være tilstrekkelig for det, da det bare inneholder 50 ml i en flaske. Jeg har allerede brukt halvparten av flasken for å finne noen endringer i håret mitt fall!

Pros av naturens essens magi ayurveda karoten hår fall kontroll olje:

  • Anstendig priset.
  • Inneholder mange naturlige ingredienser.
  • Lett vekt.
  • Det er et ayurvedisk produkt.
  • Ingen bivirkninger.
  • Fungerer best for første gang.

Ulemper av naturens essens Magic Ayurveda karotenhår Fall Control Oil:

  • Tar mye tid å faktisk vise hvilket som helst resultat

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale Nature's Essence Magic Ayurveda karotenhår Fall Control Oil? Hvis du er tålmodig nok til å bruke dette i flere måneder, gå videre og kjøp den! 🙂

Naturens Essence Papaya Facial Kit Naturens Essence Gold Pack Naturens Essence Lacto Tan Clear Naturens Essence Personlig Pleie - Lacto Bleach Naturens Essence Acne Magic Cream Naturens Essence Acne Magic Powder Face Pack Kama Ayurveda Bringadi Intensive Hair Treatment Kama Ayurveda Brightening Ayurvedic Face Scrub Hjemmelaget hårmask for flass, hårfarge og skinnende hår: D.I.Y. Beste hjemmelagde behandlinger for håravfall hos kvinner Tresemme Hair Fall Control Shampoo 10 bruksområder av babyolje i skjønnhetsregime Emami 7 oljer i en skade kontroller hår olje Helse og skjønnhet fordeler med olivenolje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: