Hei alle sammen,

I mitt siste trang tok jeg opp noen nye utgivelser av Marc Jacobs. En av disse var New Marc Jacobs Under (cover) Perfekt Coconut Face Primer. Jeg elsker noe kokos og leser påstandene på dette produktet, jeg var overbevist om at dette vil være det mest ideelle produktet for tørr hud. Les videre for å vite hvordan dette produktet gikk for meg.

Produktbeskrivelse: En hudutjevning, sminkeforlengende primer infused med fem typer kokosnøtt.

Hva det gjør:

Under (dekke) Perfekt Coconut Face Primer bringer den forfriskende følelsen av kokosnøtt i ansiktet ditt mens den perfeksjonerer og utvider sminke slitasje. Med den næringsrike formelen gir den en jevn og forbedret hudoverflate. Det er beriket med konsentrerte kokosnøttekstrakter som danner en naturlig, vitaminrik barriere mellom huden din og sminke. Kokosvannavledet polysakkaridkompleks spegler effekten av syntetiske priming ingredienser, slik at huden din kan puste uten å kompromittere hud-perfeksjon fordelene. Resultatet er sminke som forblir lenger og hud som ser yngre ut og bedre enn noensinne. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater.

Pris: $ 44 for 1 oz.

Min erfaring med Marc Jacobs Under Cover Perfekt Coconut Face Primer:

emballasje:Åh, hvordan jeg elsker emballasjen av dette! Det ser så luksuriøst og super stilig ut med den all-hvite tunge frostede glassflasken med en pumpe. Jeg elsker å flaunting dette på min forfengelighet. Dette er ikke den mest ideelle emballasjen for reise.

Texture / Konsistens:Denne primeren er tynn i konsistens og en pumpe er nok for hele ansiktet. Den sprer seg så jevnt på huden og har en liten kjøleeffekt. Det tar noen minutter for det å absorbere helt inn i huden.

Føl på huden:Etter å ha blitt absorbert, etterlater denne primeren ingen klissete eller fettete følelser på huden. Huden føles så myk, glatt og smidig. Glattheten føles ikke falsk, som følelsen av silikonprimere. I stedet føles det virkelig som om huden min er dypt hydrert. Selv om huden min leter mer mot normalt i stedet for tørr om vinteren, og jeg lider av betydelig mindre tørre flekker, elsker jeg denne primer mye mer på grunn av sin superlette følelse på huden. Dette hydrerer huden min nok for denne tiden av året, men kommer vinteren, jeg vet at jeg må bruke en fuktighetskrem for å supplere dette. Jeg føler at denne primeren er fuktig, men ikke fuktighetsgivende, og det vil ikke motvirke tegn på dehydrert hud hvis du vet hva jeg mener.

Avslutt på huden / Resultater:Målet denne primeren legger på huden, er utrolig naturlig utseende. Det er ikke dugg, men det er ikke helt matting heller. Det etterlater en veldig subtil glød på huden på en måte som en frisk hud kan gi. Jeg fant ikke denne primeren for å slette utseendet til porene helt, men det slører dem i noen grad. Jeg møter ikke problemet med store porer, derfor er denne kvaliteten ikke en avtalebryter for meg, men hvis du er noen med problematiske porer og du leter etter noe som gjør at du reduserer det, kan du ikke være fornøyd med dette.

Denne primeren går helt klar, og det gir ikke engang hudtonen. Det glatter ut hudtekstur og hjelper sminken min glatt på. Mitt grunnlag så mye bedre ut med dette under det heller enn på egenhånd. Det bidro til å gjøre sminken min bedre og lenger. Det førte meg ikke til å bli til en fettball ved slutten av dagen, og det gjorde det heller ikke å bryte meg ut.

Parfyme:Denne primeren har en fruktig blomstret parfyme-duft med bare et lite hint av kokosnøtt. Jeg ventet mer av en kokosnøtt duft siden jeg elsker kokosnøtter, men jeg har ikke noe imot duften den har. Duften kjører litt for en stund før fading.

Jeg finner dette produktet å være veldig veldig likt (dette er bare litt tøffere enn Too Faced en etter min mening) når det gjelder ytelse, tekstur, følelse, alt! Det er billigere enn dette produktet.

Samlet sett liker jeg virkelig dette produktet og liker å bruke denne primeren. Det har ikke en hel liste over krav, det rettferdiggjør den høye prislappen, og hva det gjør - det gjør det utrolig bra. Jeg tror at folk i alle hudtyper kan bruke dette, men det vil bli spesielt elsket av skjønnheter med tørrkombinasjon hudtyper, og dette er et flott produkt å bære under matte eller pulverfundament, som har en tendens til å tørke ut huden. Jeg vil anbefale dette.

Fordeler av Marc Jacobs Under Cover Perfekt Coconut Face Primer:

  • Lett følelse.
  • Hyggelig duft.
  • Veldig vakker, stilig emballasje.
  • Blader huden myk, smidig og hydrert.
  • Føler ikke fettete eller klissete.
  • Ikke bryter ut huden.
  • Ikke gjorde huden min oljeaktig på slutten av dagen.
  • Gir ikke den falske silikonefølelsen på huden.

Cons av Marc Jacobs Under Cover Perfekt Coconut Face Primer:

  • Ikke så bra på å fylle porene.
  • Super dyrt.

IMBB Rating: 4.5/5

Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Marc Jacobs Th (blekk) Highliner Gel Eye Crayon Marc Jacobs Starlet Style Eye Con No 7 Plus Shadow Marc Jacobs Beauty Prim (Rose) 304 (P) Outliner Lip Liner Marc Jacobs # 204 Utrolig Le Marc Lip Creme Coastal Dufter Undercover Liquid Color Corrector Yellow Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfection Makeup Revlon Photoready Perfekt Primer Clinique Beyond Perfecting Foundation og Concealer Estee Lauder Klar Difference Kompleksion Perfekt BB Creme SPF 35 DIY Hjemmelaget sminkefjerner med agurk og kokosnøttolje Tips for å inkorporere kokosnøttolje i ditt daglige skjønnhetsregime ELF Studio Poreless Face Primer Clinique Superprimer Universal Face Primer thebalm TimeBalm Face Primer Too Faced Tattovering Replenishing Face Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: