Forest Essentials Saundarya Facial Ubtan Review

Jeg har lyst til å se gjennom tid siden, men fikk ikke tid. Jeg vil komme seg unna med å si "der aaye durust aaye" ...

Så her går det ...

Vel i muslimer har vi en tradisjon de siste dagene før bryllupet, hudpleierutinen blir fulgt for bide hvor ubtan er påført over hele kroppen slik at hun lyser på bryllupsdagen. Siden barndommen er jeg veldig fascinert med ubemannere på grunn av den vakre gløden som følger med å bruke ubtan. Da jeg kom over dette Forest Essentials ubtan, hentet jeg øyeblikkelig opp.

Dette er hva Forest Essentials har å si om ubtan

Forest Essentials Soundarya Ubtan er det nest beste å "frisk" er "dehydrert" hvor alt i urt forblir intakt, bare vanninnholdet fjernes. De fineste kvalitets urter som brukes i disse pulverene, er rene og unadulterated. Derfor, hvor praktisk det er, er det fordelaktig å bruke dehydrert urt. Når juice, melk, yoghurt eller rosevann blir tilsatt til disse pulverformede urter, er de "hydrert" og de fullstendige fordelene med disse naturlige produktene i deres helt kan være. Kanskje ikke så frisk som natur, men nærmest naturen, det nest beste.

• Glatter • Polerer • Tilfører utstråling

En gammel oppskrift, unik i sine egenskaper, for en glatt, strålende og strålende polert hud. Den består av 52 urter, inkludert gurkemeie, fennikelfrø, stjerneanisfrukt, sitron, oransje, sandeltre, bukhorn, manjistha, kanel, nutgrass-knoller, klute, muskat, marigold, marjoram, valmuefrø, kamfer og saffron som lar huden bli myk, glødende og forsiktig polert.

Pris Rs.595 for 100 gram. Bruksanvisning:Ta 1 teskje ubtan. Bland det med rosewtaer.apply pasta og vask av.

Jeg har brukt denne ubtan i mer enn 2 måneder nå, og jeg må si at jeg er veldig imponert over dette som sådan, jeg er en sucker for naturlige produkter. Selv om det er nevnt at du må bruke limen og deretter vaske av. Jeg holder det i minst ti minutter før du vasker av. Jeg må fortelle deg etter å ha gniddt det. Det stikker som helvete, og når jeg bruker solkremet mitt etter det, stikker det også. Jeg antar at det er på grunn av tilstedeværelsen av all stjerneanis, kanel og krystallkløver, men stikkingen stopper etter et minutt eller to. Også det er litt vanskelig å påføre siden det tørker fort fort og fortsetter å falle. Derfor søker jeg det på ansiktet mitt for badet mitt og etter vask av kroppen. Til slutt vasker jeg det av. På den måten kan jeg bruke det hver dag siden det var en arbeider mor, jeg får ikke nok tid til hudpleie. Jeg skjønte det er den beste tiden å bruke den.

Jeg har også brukt det på å blande honning og glycerin istedenfor rosenvann og la merke til at det var lettere å bruke og også stikket mindre. Men da bruker jeg det med rosenvann bare fordi siden det ikke brenner, begynner jeg å tvile om det faktisk fungerer eller ikke. Jeg vet at det er gal, men jeg liker å følge den nøyaktige prosedyren.

Hvis jeg forlater bortfallet og den brennende delen, ble det arbeidet fantastisk for meg. Min hud er lysere og jevnere, og også min ance flekker hav lyset synlig. Jeg må legge til at jeg nylig har begynt å ta vare på huden min. Jeg følger CTM religiøst nå. Jeg har sluttet å begå synden om å forlate huset mitt uten solkrem. Så jeg antar at dette også har lagt til forbedringen i huden min

Dette er hvordan det luks etter blanding med rosenvann (som fuglpute) ... lol ...

Kommer til fordeler og ulemper ...

Pros av Forest Essentials Soundarya Ubtan

1) 100% naturlig. Når jeg bruker naturlige produkter, føler jeg at jeg gjør huden min en stor tjeneste. 2) Hjelper med å oppnå en mykere hud. 3) Lyser opp ansiktet etter bruk. 3) Hjelper i å lette flekker og arr i en viss grad. 4) Selv om det er et tørt pulver og også tørker opp super fort. det tørker ikke huden min. (Jeg følger opp med en fuktighetskrem skjønt) 5) Mengden er god nok. Jeg bruker den fire ganger i uka, og det er fortsatt mer enn halvparten av flasken igjen. Jeg tror det vil vare meg en annen 4-5 måneder.

Ulemper av Forest Essentials Soundarya Facial Ubtan

1) Stings som helvete etter å gni det. Må jeg være hard i min gnidning, men jeg er ganske sikker på at det skyldes alle masalaene i ingrediensene .. 2) Du må bruke rosenvann med det, som er en ekstra kostnad. Siden det brenner opp rosenvannet, har jeg allerede ferdig en flaske fabindia med den. 3) Er litt rotete i applikasjonen fordi den faller etter tørking.

Endelig dom: Dette produktet fungerer! Og jeg er glad med det. Jeg har ikke noe imot stikkingen så lenge det fungerer for meg! Jeg vil gi det: - *: - *: - * + 0,5 ut av 5. Jeg har tatt 1 poeng for stikk og halvpoeng fordi mine rosenvannflasker er forsvinne etter at jeg har begynt å bruke dette. Vil jeg tilbakekjøp det: Jeg vil prøve de andre ubemannene fra Forrest Essentials, men jeg kan komme tilbake til denne.

Har du brukt Forest Essentials Soundarya Facial Ubtan? Vennligst rate i boksen under

Les også:

  • Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review
  • Forest Essentials Delikat ansiktsrensemiddel Kashmiri Saffron & Neem Review
  • Forest Essentials Mashobra Honey, Citron & Rosewater Face Wash Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: