En stor hei til alle mine vakre venner,

Jeg har vært MIA siden lenge og seriøst vet jeg ikke hvordan tiden fløy. Jeg hadde tenkt å ta bare et par dager for min Los Angeles tur, men på en eller annen måte holdt en ting eller den andre meg unna. Men uansett hvor jeg går, savner jeg å skrive for IMBB. Og i alle disse dager, jeg kunne ikke engang sjekke IMBB regelmessig, så jeg har mye å hente. 🙁 Uansett, mitt første produkt som jeg har opp til gjennomgang etter pause, er en penneblyant. Å fylle inn og definere dine øyenbryn gjør stor forskjell for våre brows og ansikt. Jeg er ganske sen for å hoppe på bandwagon. Jeg ville alltid kjøpe et panneprodukt, men kunne ikke bestemme hvilken som helst å velge. Jeg plukket endelig Maybelline Brow Define and Fill Duo av Eyestudio i skyggen "Deep Brown."

Produktbeskrivelse: Definerer voksblyant for å forme browsene. Fylling av pulver for å fullføre brynene. 12-timers slitasje.

Hvorfor vil du elske det:

Brows-møter den første definerende og fyllende duoen. En enkel to-trinns applikasjon, ved hjelp av vår .2 mm definerende vokspenn i form og røyfri fyllepulver til slutt. Gjør deg klar til å wow med en naturlig full panne!

For best resultat: 1. Definer og sett brows med den definerende blyanten, ved hjelp av korte, lysslag. 2. Fyll pennene med fyllpulver, følger med naturlig pannekontur.

Pris: USD 7,99 (kan variere fra butikk til butikk).

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline Brow Definer og fyll Duo i Deep Brown:

emballasje:Jeg hadde plukket denne blyanten et par måneder tilbake, og jeg har virkelig brukt det mange ganger nå. Blyanten kommer i en pappemballasje som bærer alle detaljer om produktet. Produktet kommer i en to-ende blyant med den ene enden som den definerende blyant og den andre enden inneholder fyllpulveret. Begge endene er sikret med lommer som gjør produktet reisevennlig. Hetten på pannepulveret gjenspeiler fargen på produktet.

Skygge:Maybelline Brow Definer Og Fyll Duo Av Eyestudio kommer i fire nyanser med dypbrun som den mørkeste. Skyggen, som navnet antyder, er dyp mørkbrun. Imidlertid finner jeg det litt lettere for mine mørke, svarte brower. Selv om produktet ser veldig naturlig ut etter at pannepulveret er påført, ser det veldig bra ut på fotografier. 😀

Applikasjon:Søknaden er enkel og blyanten går glatt. Pennen er tynn for å definere brynene med presisjon og er ikke veldig myk eller ødeleggende, men litt vanskelig, men jeg antar at dette er bra da det hjelper produktet å holde seg og ikke smelte bort. Pulverenden er som en smudger og virkelig letter applikasjonen. Det fyller i alle hullene og gir brynene et jevnt og pent utseende.

Oppholdsstyrke:Potensens oppholdsstyrke er stor. Det forblir på for hele dagen. Jeg har slitt den i varme og fuktige dager i California, under reisen min, og det ble holdt på med hele stedet og roaming rundt til jeg fjernet det på slutten av dagen. Det kom lett ut med en sminkefjerner. Til referanse har jeg tørr hud.

Pros av Maybelline Brow Definer og fyll Duo i Deep Brown:

  • Reisevennlig emballasje.
  • Tynn blyant, gjør at browsene er enkle.
  • Smudger applikator gjør det enkelt å bruke pulver.
  • Pulver fyller alle hullene og setter blyanten.
  • God oppholdskraft, forblir hele dagen lang.

Cons av Maybelline Brow Definer og fyll Duo i Deep Brown:

  • Jeg føler at en skygge mørkere ville være en bedre kamp.

IMBB Rating: 4.3/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline Brow Definer og fyll Duo i Deep Brown? Dette er mitt første penneprodukt, så jeg kan ikke sammenligne det med noe annet produkt. Men denne er virkelig god alene. 😀 Jeg vil absolutt anbefale dette til alle, spesielt for folk som er nye og ikke vil bruke en bombe. Som for meg, vil jeg gjerne prøve ut forskjellige produkter, men kanskje kjøpe det igjen. 🙂

Maybelline Definer en Brow Eyebrow Pencil Maybelline Expert Wear Twin Brow og Eye Pencils - Medium Brown Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Maybelline Great Lash Mascara - Klar gjennomsiktig Barry M Shape & Definer Browsersett Elianto Ultra Definer Øyenbrynblyant i trekullgrå bareMinerals Universal Dark Frame og Definer Brow Styler Colorbar Angled Angel Eye Defining Brush ELF Deep Brown Instant Lift Browse blyant L'Oreal Super Liner Gelmatic Pen - Deep Brown NYX Single Eyeshadow - Deep Brown Eye Makeup for brune øyne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: