Hei gals!

Håper dere alle har det bra. Jeg er tilbake for å dele et annet hudpleieprodukt med dere alle som får min kjærlighet i disse dager siden det er somre rundt og min oljefølsomme hud. Vi vet at avskallingsmasken er ikke ny i skjønnhetsmarkedet, men jeg holder vanligvis borte fra peeling strips som kan forårsake brutte kapillærer som per forskning. Men jeg elsker helt hjemmelaget skrell av eggmaske og annen butikk kjøpt avkalk masker som gir umiddelbare resultater. Til å begynne med har jeg fet hud med fremtredende porer som ofte utvikler hvite / hudormer, spesielt om sommeren. Min anti-aging hud bekymring tar ofte baksetet som jeg er mer bevisst på disse tette porene. For noen som meg som foretrekker minimal eller ingen sminke, blir det et mareritt å utvikle disse ekle tette porene.

Takket være denne nye Boscia Black Mask som bidrar til å bli kvitt problemene mine lokalt, mens det ikke kan garantere en levetidslindring fra disse setene. La meg klare det først at denne masken bare er ment for problematisk hud, helst oljeaktig, kombinasjonshud. Og jeg nekter alle fakta som påstår 100% resultater med mindre vi gir vår innsats (spise riktig og sunt). Tross alt, bruk av denne masken en eller to ganger i uken vil ikke gjøre noen signifikant forskjell med mindre vi utvikler en sunn livsstil. Så, la oss lese mer om det!

Produktbeskrivelse: En nyskapende avtrekksmaske som bidrar til å øke hudens klarhet og minimere utseendet på porene. Fjerner smuss og urenheter, absorberer overflødig olje og avslører en sunn, glødende hudfarge.

"Skal for å avsløre pore-perfeksjonert hud med trendsetter Black Mask!"

Pris: $ 35 for 2,8 oz unntatt frakt og avgifter

Min erfaring med Boscia Luminizing Black Mask:

Den lysende masken kommer i en ugjennomsiktig, plast, svart røremballasje med en sikkerhetsdeksel. Den har en svak lukt som er greit for meg. Jeg synes det er ganske brukervennlig og reisevennlig generelt. Nå sammenligner jeg det med Boscia Pore Purifying Black Strips, jeg ser at stripene fungerer som lim på huden og kan hjelpe med porene. Men denne masken synker inn i porene våre og tørker opp mens vi får fuktighetsgivende fordeler fra den mineralberikte formelen, og den er mer effektiv enn nesestrimler. For ikke å glemme, opplever jeg mye kløe på huden min når jeg bruker nesestrimler mens denne masken føles ganske kjølig og forfriskende.

Og, som jeg fortalte tidligere, prøvde jeg det for mine tilstoppede porer og fet hud begge som gjør en ideell kamp for denne masken. Den lysende masken virker tykk, men lett spredbar på huden vår, som tørker opp raskt i løpet av 25-30 minutter for å gi et luminiserende lag eller en avskallingsmaske. Jeg finner det ikke tørking eller stram selv etter at den tørker på huden min, og jeg har aldri følt noe kløe eller irritasjon mens du legger på det også. Trikset er å bruke det generøst på problematiske områder og ikke på hele ansiktet for å hente maksimale fordeler. Som, jeg finner min T-son (visse områder ikke hele sonen skjønt) og kinnområdet er mer problematisk enn området rundt øynene, pannen og leppene. Så lagrer jeg det i lapper på nesen mitt mot kinnene mine, så som en mindre lapp rundt haken uten å legge det som et ansiktspakke på huden, bare for å lande i rot.

Og ja, jeg finner det veldig effektivt for nesen min som får tette porer og haken min som er det første myke målet på svart / hvitt hoder i ansiktet mitt fra kinnene. Det skiller seg lett i flekker eller til og med som en hel maske, selv om jeg foretrekker å peeling det i flekker. Og det gjør ikke vondt som voksing eller de nesestripene, heldigvis! Jeg finner mild peeling sensasjon som er relativt mindre enn min hjemmelagde egghvite maske, for å være ærlig. Og du kan faktisk se rester av smuss, materiale i tilstoppede porene, svart / hvitt hoder på peeling stripen som sikkert gjør at du tror at det fungerer ganske dypt. Jeg kan også se klare, raffinerte porene etter å vaske ansiktet mitt, og jeg føler meg ikke elastisk eller tørr hud etter bruk.

Faktisk finner jeg at huden min er mer strålende og klar. Men jeg bruker alltid denne masken etter en dampsesjon som jeg ganske mye råd. For det første, fordi damping bidrar til å åpne porene dine naturlig opp, og i sin tur avsløre det ekle porestoppmaterialet som et enkelt mål. For det andre hjelper det virkelig med å forhindre de permanente porene. En god dampende økt etterfulgt av denne avskallingsmasken betyr mer klar, strålende og problemfri hud med hver bruk.

Selv jeg la merke til at det å bruke det alene over ren, tørr hud ikke var like effektiv som å bruke den etter en dampsesjon på mine myke åpne porer som ikke forlot noen arr eller åpne porer på huden min, heldigvis. Jeg finner huden min mindre fet og mer oppdatert, men ingen slik reduksjon i fine linjer og / eller eksisterende akne arr. Imidlertid er jeg håp om at det kan lette dem med langvarig bruk som jeg legger merke til klarere hud med hver bruk. Med tanke på mine målområder finner jeg fremdeles min eggmaske mer naturlig og sunn, men det er en rotete oppgave og trenger mer tid og tålmodighet.

Jeg anbefaler absolutt denne masken til problematisk hud, helst fet hud. Det er ikke ment for tørr hud. Jeg kan få det igjen selv om jeg er mer tilbøyelig til nye lanseringer.

La oss summere fordeler og ulemper:

Pros av Boscia Luminizing Black Mask:

• En mineralisert leireberiget lysende maske formulert uten parabener, ftalater og sulfater • Den har tykk, men lett spredbar konsistens til å virke på vår rene, tørre hud • Det tørker raskt opp i løpet av 25-30 minutter, uten at huden blir stramt • Ikke gjør huden myke eller irritert • Ikke forårsake tørrhet eller kløe, selv etter at jeg har skilt masken av • Det hjelper med tilstoppede porer og svart / hvitt hoder i god grad, forutsatt at vi bruker det etter å dampe ansiktet vårt • Gir mer klar, raffinert hud med hver bruk • Ganske brukervennlig og reisevennlig

Cons of Boscia Luminizing Black Mask:

• Det kan virke som vanlig pore clearing behandling hvis vi ikke er klar over trikset med å bruke slike behandlinger • Det er ikke ment for tørr, sensitiv, problematisk hud • Ingrediensene som polyvinylalkohol, akrylatkopolymerer, gjør meg ofte ute • Jeg har ikke merket noen anti-aldring fordel etter sine krav

Vel ærlig, jeg tar denne avskallingsmasken som målbehandling og ikke en generell ansiktsmaske. Hvis du bruker det som ved trikset, vil du definitivt like det; ellers er det bare et annet vanlig skjønnhetsprodukt jeg skulle ønske det hadde noen gode ingredienser, og ikke de sampolymerene osv., som de virkelig plager meg. Derfor bruker jeg det en gang i uken. Hvis du trenger en effektiv lindring fra tilstoppede porer, så prøv det en gang.

IMBB Rating: 3.8/5

Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel Boscia Detoxifying Black Cleanser Boscia BB Cream Boscia Konjac Cleansing Svamp med bambus trekull Boscia oljefri daglig hydrering SPF 15 Clé de Peau Beauté Luminiserende ansiktsforsterker - 13 Sandbeige Såpe og Glory Glow All Out Luminizing Face Powder Shiseido Luminizing Lip Gloss PK 406 Pop Liv Sisley Black Rose Cream Mask SNP trekull mineral svart ampullmaske Freeman Charcoal og Black Sugar Mud Mask Sisley Express Flower Gel Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 08 2020