Hei alle,

Etter å ha gjennomgått polka-prikkede neglelakk fra Kiko Cosmetics her, er jeg tilbake med en gjennomgang av deres polka-prikkede leppestifter. Les videre for å finne ut hva jeg snakker om. Jeg vedder på at du ikke ville ha sett et slikt søtt sminkeprodukt noensinne 😛

Pris: $10

Produktbeskrivelse: Glatt, våt utseende leppestift dekorert med kontrasterende polka prikker. Formelen som inneholder de mest avanserte oljene smelter på leppene for et mykt og skinnende utseende. Lippestiften vekker sansene, slik at leppene dine føles fantastiske. Den smarte tekstur med lyse, halvfargede pigmenter bringer smilens sensualitet ut. Fargen er byggbar. Deco Delight Lipstick kommer i et moderne, lilla tilfelle dekorert i "Miami Beach Babe" -stilen. Forsiktig duftet med vanilje-aroma. Tilgjengelig i seks farger.

ingredienser:

Min erfaring med Kiko Milano Deco Delight Lipstick - Tropisk juice:

emballasje: Emballasjen er hva som fanger oppmerksomheten din umiddelbart, og jeg må innrømme at jeg bare kjøpte leppestiftet for det. Lippestiften kommer i et lyst lilla-farget rør med en gul prikkhett. Kappeklikkene lukkes tett. Av grunner utenfor meg er bare nummeret på leppestiftet trykket på klistremerket nederst på røret. Navnet på leppestiftet vises på ytre plastemballasje (som ingen skal lagre). Men det som er mest unikt er leppestiftkulen selv. Kulen har polka prikker på den. Men polka-punktene er bare der for å få jentene til å svømme fordi de ikke legger til noen ekstra farge eller skinne. Uansett, føler jeg at Kiko Cosmetics virkelig har tatt å tiltrekke sine kunder til et helt annet nivå med disse polka-prikkede leppestifter.

Shade / pigmentering:Tropisk juice ser korall i kulen, men den ser ut rosaere enn koraller på hudtonen min. På mine lepper også, det virker som en veldig lyserød nyanse. Pigmenteringen er veldig ren og nesten balsam som. Det gir en nydelig knapt-der berøring av farge til leppene mine. Jeg personlig liker mer pigmenterte leppestifter, men de av dere som liker lette, rene leppestifter vil glede seg over iført dette. Siden dette er så ren skygge, vil det se bra ut på alle hudtoner. Kiko sier at fargen er byggbar, men jeg fant den ikke.

Tekstur / Avslutt / Vedvarende kraft:Lippestiften er veldig kremaktig og glir på leppene. Faktisk er det litt for kremaktig og jeg er bekymret for at den vil smelte i ekstremt varme sommerforhold, og derfor tror jeg ikke jeg vil bære den rundt i posen min. Målingen er blank og satin og gjør at leppene ser saftige og klumpete ut. Lippestiften føles fuktighetsgivende og tørker ikke ut leppene dine i det hele tatt, og dette kan tilskrives tilstedeværelsen av avanserte oljer.

Siden, dette er en så kremaktig leppestift, dens oppeffekt er ganske gjennomsnittlig. Det varer ikke på meg over 2-3 timer, men det klarer å holde leppene hydrert i lang tid. Det overfører også litt.

For å oppsummere, er leppestiftets formel og pigmentering bare ok, men emballasjen er noe annet helt. Jeg er villig til å overse alt annet og bare holde denne leppestiften med meg som en samlerobjekt 😛

Fordeler med Kiko Milano Deco Delight Leppestift - Tropisk juice:

  • Sjarmerende og unik emballasje og leppestift kule.
  • Vakker rosa nyanse.
  • Glider glatt på leppene.
  • Holder leppene hydrert i lang tid.
  • Fin glanset finish.

Cons av Kiko Milano Deco Delight Leppestift - Tropisk juice:

  • Ren pigmentering.
  • Farge kan ikke bygges som påkrevd.
  • Dårlig oppholdskraft.
  • Veldig kremaktig og sannsynlig å smelte i varme forhold.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kiko Milano Deco Delight Leppestift - Tropisk juice? Hvis jeg liker deg, blir du swayed av alt søtt, vil du elske denne leppestiften. Jeg eier allerede en ny nyanse fra serien og ville ikke kjøpe mer.

Kiko Cupcake Nail Lacquer i ananas, jordbær og wisteria KIKO Kosmetikk 100 Kaka Soft Touch Blush Kiko 207 Mat Papaya Infinity Eyeshadow Kiko Water Eyeshadow # 203 Kiko 909 Cherry Red Smart Lipstick KIKO Kosmetikk 225 Indigo Blue Water Eyeshadow Kiko Smart Lipstick 911 Vannmelon Laura Mercier Creme Glatt leppefarge - Deco Rouge Essie Nail Lacquer - Tart Deco Covergirl Colorlicious Delight Blush Lipstick Coloressence Pinkish Delight Premia leppestift Diana of London Orange Delight Ren Addiction Leppestift Maybelline Colorshow Leppestift i 405 Violet Delight

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020