Hei folkens!

Ordet "MAC" bringer et smil til ansiktet mitt; Jeg rødmer nesten. 😉 😉 Har du brukt noen sminkebørster fra merkevaren? MAC tilbyr noen av de beste sminkebørstene i markedet. I dag, la oss snakke om en av deres bestselgende sminkebørster.

Pris: $25 Produktbeskrivelse: En flat børste med en liten spisspiss for presis bruk og blanding av concealer. En fleksibel, syntetisk fiber flat pensel med en liten spiss spiss for presis anvendelse og blanding av alle concealer formler og andre mykgjørende produkter. M · A · C profesjonelle børster er håndskulpturert og montert ved hjelp av de fineste kvalitetsmaterialene. De har trehåndtak og nikkelbelagte messingferrules Dimensjoner: 17 cm

Min erfaring med MAC 195 Concealer Pensel

Jeg elsker MAC børster selv om jeg finner dem litt dyrt. Men den suveren kvaliteten gjør dem de siste mange årene, og dermed er de verdt investeringen. Jeg eier denne børsten i mer enn seks måneder nå, og har brukt det regelmessig. Det er en av de beste sminkebørstene jeg har, og kan derfor ikke virkelig sammenligne den med mine andre sminkebørster, som for det meste er Real Techniques, Morphe, Eco Tools etc.

Hver MAC-børste bærer et kodenummer, noe som betyr at de ikke er delt rekkevidde. Jeg plukket MAC 195 Concealer Brush fra en lokal MAC-butikk her i UAE. Penselen er en full lengde børste med flate børster. Den leveres med syntetiske børster som er tett pakket og svært fleksible.

Den har et vanlig tre mørkegrå / svart håndtak. Håndtaket er tynt, noe som gir et godt grep, og gjør det enkelt å bruke. Penselen føles ganske solid. Formen på MAC 195 Pensel er veldig godt tenkt på og fordelaktig med det formål å skjule ufullkommenhetene i ansiktet. Borstene danner en trekantet form øverst. Dette gjør det enkelt å nå ansikter og hjørner av ansiktet enkelt. For eksempel kan underøyaområdet, nesesiden, under undersiden etc nås lett. Den litt spisse spissen gir presisjon under påføring.

Denne penselen gjør fremheving rundt øyenbrynene en kake tur! Det glir concealer rundt øyebrynene, noe som gir dem et pent og veldefinert utseende. Siden det er en flat børste, kan den brukes til korrigatorer, skjulere, stiftelser samt kremøyeskygger. MAC 195 Pensel fungerer best med kremprodukter. Det kan imidlertid også brukes til flytende produkter.

Et annet poeng som er verdt å nevne er at jeg allerede har vasket det mange ganger, men har ikke lagt merke til at det ikke kommer noen bust i det hele tatt. Rengjøringen av denne børsten er veldig lett, og børsten har beholdt sin opprinnelige form selv i dag - til tross for så stor bruk de siste månedene og flere vasker. Samlet sett er det en fabelaktig børste når det gjelder verktøy, suveren kvalitet og overkommelig pris.

Pros av MAC 195 Concealer Pensel:

• Perfekt form på børsten • Storslagne børster • Lett å bruke • Fleksibel • Denselt pakket børster • Multipurpose børste • Ingen shedding • Lett å rengjøre

Ulemper med MAC 195 Concealer Pensel:

• Dyrt

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale MAC 195 Concealer Pensel? Ja, selv om jeg forventer at denne skal vare meg et par år. Sterkt anbefalt.

Inntil neste gang, gutter. Håper du likte å lese!

MAC 316 Lip Brush MAC Brush Cleanser MAC 116 Blush Brush MAC 187 Duo Fiberbørste MAC 219 børste vs Sigma E30 børste Colorbar Pro Concealer Pensel Inglot 22T Concealer Pensel Sephora Pro Airbrush Concealer Pensel # 57 Real Techniques Concealer Pensel ELF Studio Concealer Pensel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: