Hei damer,

Leppestift er spioneringen som en av de mest avgjørende forfengelighetskravene for kvinner fra generasjoner. Behovet for å legge farge til lepper er ikke lenger en sminke nødvendig, men en rutinemessig følelsesgod faktor. Væske leppestifter ble oppfunnet til rør i en perfekt kombinasjon av pigmenter av en leppestift med glansen av glans. Matte flytende leppestifter ble opprettet til minus glansen som tilskrives de normale væske leppestifter. Formelen ble generert for å kontrollere den glatte følelsen på leppene på applikasjonen av glansen. Dette tiåret har blitt betegnet som "æra med matte væske leppestifter", og ikke et merke har holdt seg tilbake fra å gå inn i denne vognen.

MUA Makeup Academy er et grusomhetsfritt sminkmerke, som er involvert i å formulere og produsere lommevennlige kosmetikk. MUA Luxe er en egen samling av luksuriøse kosmetikk som øyenskygge, flytende leppestifter og konturpakker, designet ved å kombinere høy kvalitet med stil. I denne anmeldelsen vil jeg detaljere ytelsen til to MUA Luxe Velvet Lip Lacquers i nyanser; "Aflush" og "Funk".

Produktbeskrivelse: Få den ultimate fløyelmatte pouten med denne rikt pigmenterte, silkeblanke lakklakken. Den hurtigtørre formelen glir på uten problemer for å legge en nydelig matt finish, som er smussfast og langvarig. Mørk eller blek?

Pris: £3.00

Min erfaring med MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Aflush og Funk:

Til å begynne med er emballasjedesignet svært lik Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquer, men det generelle utseendet på den gyldne utskriften i svart gjør at appellen blir større. Selve produktet kommer pakket i et frostet plastrør med en svart topp som har doe-fot svampapplikatoren. Produktet selv uten ytterdekselet ser luksuriøst ut, som kan tilskrives MUA Luxe London-utskrift på flaskehetten også. Men nå forblir all chicness bare begrenset til emballasjen, da produktet i seg selv ikke utførte noe i det hele tatt.

Konsistensen av leppelaket er veldig klebrig og når det brukes på nakne lepper, er utfallet ujevnt. Den første kappen ser ut til å være ugjennomsiktig, på applikasjonen av flere strøk, sitter produktet bare som et tykt overførbart lag på leppene. Formelen er ekstremt tørking, som i løpet av få minutter blir alle sprekkene på leppene accentuert. Jeg prøvde etter å ha exfoliating leppene godt og påføring av en leppebalsam, fortsatte den lappete applikasjonen. Fargen er langvarig, men produktet er på ingen måte en fargesikker formel som påstått. For å gjøre produktet brukbart i noen form, sprer jeg produktet med fingrene jevnt og legger det opp med leppebalmen min for å forhindre sprekker.

Den første skyggen "Aflush" er en neon barbie rosa farge, som jeg er ganske sikker på, er ikke i nærheten av en dagligdagse nyanse. Dette er mer en fin farge for kostymefestene kan være. Jeg er fortsatt ikke sikker på å kommentere hvilken indisk hudtone som kan bære dette som en proff, men det er helt vasket av hvetehuden. Denne ekstremt tørrende matte lipsen er imidlertid sant til sin påstand om å være helt matt med null glans. Jeg har lagt et bilde av denne lipsen på leppene mine etter 4 timer med applikasjon med leppebalm.

Den andre skyggen "Funk" er en vakker mauverosa med en neon undertone egnet for lys til middels indisk hudtone. En enkel dag slitasje farge har imidlertid de samme problemene knyttet til patchy applikasjonen og ekstremt dehydrerende følelsen.

Lipplakken kommer lett av med et enkelt vått vev og krever ikke mange anstrengelser. Prissatt til Rs 700 / - for 6 ml av produktet, er det definitivt et dyrt produkt vurderer den gjennomsnittlige ytelsen.

Fordeler med MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Aflush og Funk:

  • Fantastisk emballasje.
  • Lettvekt og reisevennlig emballasje.
  • Farge nyanser å velge mellom er gode.
  • Farge er langvarig.

Ulemper med MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Aflush og Funk:

  • Formelen er ekstremt klebrig og ujevn på applikasjon med applikatoren.
  • Dehydrerer leppene; ekstremt tørking.
  • Ikke flekkbestandig og kan flekke klær.
  • Kostbar.
  • Fremhever alle sprekker på leppene, samt pigmentering hvis noen.

IMBB Rating: 2/5 Anbefaler / Tilbakekjøp MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Aflush og Funk? Nei til begge deler.

MUA Luxe Luster Metallic Liquid Lipstick MUA Luxe Flare Metallic Liquid Lipstick MUA Luxe Flash Metallic Liquid Lipstick MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle MUA Luxe Chichi pisket fløyelkrem MUA Luxe Velvet Lip Lacquer - Funk MUA Luxe Metallic Palette - Alchemy MUA Luxe Metallic Palette - Elemental MUA Luxe Velvet Lip Lacquer-Tranquility

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: