Hei damer, Blushes gir en flush av farger til kinnene og gir dem et sunnere utseende. Det finnes uendelige valg i markedet for hver hudtone. I dagens innlegg, la oss finne ut noen matte rødmer for mørke toner i størrelsesorden 500!

Hvordan velge riktig farge? • Hvis du er en skinnende skjønnhet, vil varmere oransje rødder, koraller, bronse og gullblomstringer passe deg veldig bra. • Du bør fjerne tydelige pinks, noen rødme med klumpete shimmers og mørkebrune som de kan gjøre huden din mer solbrun.

Choices

1. Maybelline Kinnelig Glød Blush i Fersk Coral

Pris: INR 270 / - Maybelline har et stort utvalg av rødme å prøve. Skyggen 'Fresh Coral' er en veldig pen rosa med korallhint. Selv om det har ordet rosa i det, men etter å ha smeltet på huden, vil det virkelig passe et bredt spekter av hudfarger på grunn av korallipsene. Denne rødmen er veldig pigmentert og holder seg lett på kinnene i 4 timer.

2. Maybelline Kinnig Glød Blush i Creamy Cinnamon

Pris: INR 270 / - Dette er en annen rødme fra Maybelline som er litt brun med ferskenundertoner. Tekstur er veldig glatt og det er også svært pigmentert. Mishmash av fersken og brun gjør rødmen egnet for mørke hudtoner. Oppholdsstyrken i denne rødmen er også nesten 4 timer.

3. Lakme Pure Rouge Blusher i Honey Bunch

Pris: INR 450 / - Dette er en flott rødme fra Lakme som er myk matte i tekstur. Dette er en daglig rødme som passer godt sammen med mørkere hudtoner og gir en subtil og naturlig glød til ansiktet. Dette gir mer av en satin finish og er anstendig pigmentert. Blodens oppholdsstyrke er 2-3 timer i gjennomsnitt, hvorpå den fades jevnt.

4. Makeup Revolution Blush i sukker

Pris: INR 420 / - Dette er en anstendig pigmentert rosa-rosa rødme med brune undertoner. Dette er perfekt for å gi deg et subtilt solkyset utseende. Den er veldig myk og intensiteten kan bygges opp. Oppholdskraften i rødmen er 5-6 timer, noe som er ganske bra.

5. Coloressence Color your Spirit Blusher

Pris: INR 375 / - Det er en stor kostnadseffektiv palett som inneholder 3 forskjellige nyanser av blushers som heter Amber Peach (lys ferskenfarge), Satin Beige (mørk beige farge) og Basic Mauve (mørkere nyanse av mauve). Hvis du begynner i sminkeverdenen og uvitende om hvilken skygge av blusher som passer deg, så kjøp denne. Du kan eksperimentere og se for deg selv.

6. Faces Canada Cocktail Peach Perfect Blush

Pris: INR 499 / - Dette er en vakker orangish fersken skygge med et veldig lite snev av shimmers som ikke ser OTT i det hele tatt. Blushen smelter sammen uten problemer og blir ikke lappete eller ser kalkaktig ut. Denne rødmen er anstendig pigmentert, og du må ha en lett hånd når du bruker rødmen. Oppholdsstyrken er 5 timer.

Bildekilde: 1

10 MAC Blushes for Dusky Indian Hudtoner Makeup Tips for Dusky Hudtoner Beste Budsjettvennlige Lipstick Shades For Dusky Hudtoner Cover Girl Bronzer in Shade Golden Tan - Dusky Complexion Beauties Ikke vær redd Mørk er vakker eller er det ?! Her er en liste over 6 Bollywood Dusky Beauties som er fotografert for rettferdighet Bollywood-skuespillerinner som ser ut til å ha gjennomgått hudbelysning Makeup for Dark Skin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: