Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask Review

Hei damer

I dag vurderer jeg en leiremaske som jeg elsker disse dager. Håper dere liker det også.

Produktbeskrivelse:

Denne unike ayurvediske formuleringen inneholder dyrebare urte- og botaniske ekstrakter som bidrar til å redusere og fjerne blemmer, pigmentering, akne arr. En komplett behandling som klargjør huden samtidig som den bidrar til å forhindre utseendet av fremtidig misfarvning, og forlater huden frisk og ungdommelig.

Metode for bruk:

Rent ansikt som er foretrukket med Jovees Tea Tree oljekontroll, ansiktsvask og klapptørr. Påfør et tynt lag jevnt over hele ansiktet og nakken. La på i 20 minutter. Skyll grundig med vann. Bruk en gang i uken. Følg med Jovees anti blemish og pigmentering krem.

Aktive ingredienser:

Kamille (Chamomilla recutita) ekstrakt, Ashwagandha (Withania somnifera), Sage (Salvia Officinalis) ekstrakt, Almond (Prunus Amygdalus) olje, lakris (Glycyrrhiza hlabra) ekstrakt, Muskat (Myristica fragrans) olje, Kaolin (Garric) Multani Mitti (Fuller jord), Renset vann.

Pris:

INR 195 for 120 gm.

Holdbarhet:

3 år.

Min erfaring med Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask:

I det siste kjøpte jeg noen få (les "mange") scrubs og ansiktsvask. Så, jeg var mentalt forberedt på å fokusere på å kjøpe ansiktspakker. Alle Jovees-produktene jeg har brukt til dato har utført bra bortsett fra en som viste seg å være en dud for meg. Hovedårsaken til at jeg ble tiltrukket av denne ansiktsmasken var tilstedeværelsen av muskatnøtt. Nå har jeg kombinasjonshud som har en tendens til å bli litt fet på noen dager i året, og noen få kviser fortsetter å dukke opp til tross for det beste av min innsats.

Så, jeg har alltid møtt problemet med å kjempe med merkene som akne forlater. Jeg snakker om noen små stygge merker her og der på huden som ikke lar meg hevde at huden min er helt fin. Jeg har alltid brukt muskat å bli kvitt disse akne merkene og tro meg alt, det fungerer fantastisk bra.

Kommer tilbake til ansiktspakken, det er en leiremaske, som har en søt babyrosa farge. Jeg likte faktisk fargen mye, så det er søtt for meg. Ansiktspakken har tykk konsistens som gjør det litt vanskelig å spre seg. Jeg finner dette problemet med de fleste leirepakker, så jeg pleier å bruke det på vått ansikt, og det fungerer bedre på den måten.

Den kommer i en tubeemballasje med en flip-open cap som er ganske solid og er dermed reisevennlig. Ansiktspakken sier det er for alle hudtyper; Imidlertid tror jeg tørr hud skjønnhetene vil finne det litt tørking. Den har en mild duft av friske roser. Med friske roser mener jeg det er ikke kunstig duft. Faktisk, for best å definere duften, ville jeg si det har duften av "desi gulab. " Hele tiden jeg hadde dette ansiktet i ansiktet mitt, følte jeg at jeg satt i hagen på mitt sted, awwww, jeg savner så mitt hjem 🙁

Ansiktspakken tørker raskt og er lett å vaske av. Det gir en hyggelig friskhet til ansiktet. Jeg har brukt ansiktet til å vaske to ganger så langt, og blemishene har forbedret seg til en viss grad. Jeg føler at regelmessig bruk vil hjelpe meg i en viss grad.

Pros av Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask:

  • Anstendig emballasje.
  • Rimelig.
  • Gjør hva det hevder.
  • Hyggelig duft.
  • Miljøvennlig, bruker gjencyklert emballasje.

Ulemper ved Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask:

  • Litt tørking.
  • Vanskelig å spre seg.

Endelig dom:

Jeg har likt nesten alle Jovees-produktene jeg har brukt til dato, og dette er intet unntak. Jeg er helt forelsket i ansiktspakken. Duften gjør at jeg vil bruke ansiktsmasken igjen og igjen. Jeg vil absolutt anbefale det til alle.

IMBB Rating: 4,5 / 5 (-0,5 for tykk konsistens, selv om jeg føler at det kan bli tatt vare på).

Andre brukeromtaler

Produkter som kan forsinke de stædige akne merkene er veldig vanskelig å finne, men det er ikke nødvendig å jakte når du har funnet dette. Jovees anti pigmenteringspakken er veldig tykk og ikke så lett å spre, den beste metoden ville være å fortynne den med rosenvann og bruke. Fordi hvis brukt alene; det vil ikke vare lenge. Dette er veldig effektivt på akne merker og blemishes som om brukt hver annen dag, vil blemishes og acne arr fortvike. Resultatene er ganske mye synlige. Det gjør min oljeholdige hud tørr også, så tørr skinnede skjønnheter går aldri i nærheten av denne. Jeg hevdet å redusere pigmentering, men skuffet over å si at det ikke fungerte! Moren min brukte dette kontinuerlig som meg, men så ingen større endring i pigmenteringen hennes. Mine blemishes og arr bleknet så det ville være tilrådelig å få dette bare hvis du har noen mindre merker av akne eller så. Det din hud lider av pigmentering eller hyperpigmentering, ingenting kan være bedre enn en hudlege. - Saloni Shah

Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Jovees Revitalizing Hair Tonic Jovees Veg Peel Pack Jovees Anti Tan og Clarifying Herbal Face Pack Min Khadi Ayurveda Haul Quick Anti Aging Face Mask Olay Total Effects Anti Aging Cream (Moisturizer) Garnier Wrinkle Lift Anti-Aging Cream Lush Wow Wow Face Mask Hjemmelaget sjokolade ansiktsmaske Oriflame svensk spa rensende ansiktsmaske 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker The Body Shop Tea Tree Face Mask Poll: Hvor ofte bruker du ansiktsmasker / pakker? Kroppsbutikkens varmemassasje og Multani Mitti Face Pack Jovees Ayurveda Anti Aging Face Mask Hjemmelaget Aloe Vera Anti Blemish Serum Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation Biotique Bio Clove Rensende Anti-Blemish Face Pack Clinique Workshop og 3-trinns Anti Blemish Solutions

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: