Grace Cole White Rose og Lotus Flower Softening Body Cream - disse ordene definerer ren nytelse! For eksempel, hvit rose. Jeg er ikke den som vanligvis bruker floral concoctions for min dag til dag bad og kroppsbehov. Jeg er mer av en fruktig, sportig type person. Men dette må være der siden navnet høres så eksotisk ut. Bare beskrivelsen av produktet fikk meg til å svømme og jeg måtte overgi meg.

Produktbeskrivelse: Denne lette Body Cream har blitt spesielt formulert for å gi huden følelse og ser fornyet, yngre og energierte. Blended med overbærende essensielle oljer for å skjemme bort og nære, vil denne vakre krem ​​gi huden delikat duft, sunt utseende og glødende.

Hvordan å bruke: Glatt inn i huden etter å ha bading for en delikat myk følelse og herlig duft.

Pris: INR 600 for 238 ml, 8,05 fl oz

emballasje: Kremet kommer fylt i et vakkert rosa rør med roser og en sparrow print. En vakker gyldenhette fungerer bare som en krone og legger til skjønnheten i røret. Ingen lekkasje. Men litt tung for å reise. Ikke noe som kan streife rundt med deg lykkelig sitter i vesken din.

Min erfaring med Grace Cole White Rose og Lotus Blomst Myk Kroppskrem:

Jeg er bundet til å si at til tider må du gå for noe uvanlig og mann, det vil gi deg noe flott i retur. Jeg er en person som har en bøtte full av body butters og body lotions. De favorittene er selvfølgelig fra The Body Shop. Jeg burde bekjenne at jeg har brukt The Body Shop Vineyard Peach Body Butter i veldig lang tid nå, og den andre som scorer, er Vaseline Cocoa Butter Deep Conditioning Body Lotion. Under en av mine siste online shopping spree, kom dette til mitt syn, og jeg vet ikke hvorfor, men jeg kjøpte det! Og det imponerte meg.

Kommer til tekstur først, er det akkurat som smeltet smør fylt i et rør, men ikke greit eller tungt. Det er heller ikke tykt eller veldig vannaktig. Det er mer av en emulsjonsart som faller et sted mellom konsistensen av en gel og en krem. Det lukter litt roser og litt floral pulveraktig duft som føles hyggelig. Ikke for tung til nesen. Faktisk, det ville berolige sansene og gi et godt å gå litt følelse.

Dessverre vil duften ikke engang ta en stund til og med mindre du sniffer huden din veldig hardt. Ingen poengsum der! Kremens farge er mer av en blek hvit med snev av rosa til den. Det er gjennomsiktig. Du trenger ikke ta oodles av produktet. En liten mynt størrelse er nok for både hender / ben. Det gir huden din det rette fuktighetsinnholdet som trengs, uten at det blir tungt, fet eller fettete. Det kan fungere som en utmerket håndkrem som gir deg friheten til å komme tilbake til dine ting uten å vente på at huden absorberer kremet. Jeg elsker denne faktoren mest!

Effektiviteten varer nesten hele dagen rundt. Jeg trenger ikke å fukte huden min igjen og igjen. Jeg har normal / tørr hud og jeg er noen som forblir innendørs i luftkondisjonerte rom i nesten 18-20 timer om dagen. Likevel fungerer det bare bra! Selv etter 20 timers bruk føler jeg smidigheten i huden. Ja, det er en stor go getter!

Fordeler av Grace Cole White Rose og Lotus Flower Softening Body Cream:

• Nydelig duft; lukter himmelsk på søknad • Buttery tekstur som siver inn i huden, gjør den myk og silkeaktig • En liten mengde er nødvendig for den perfekte fuktigheten • Ingen behov for ny påføring; ganske mye fungerer for hele dagen • Flott emballasje

Ulemper med Grace Cole White Rose og Lotus Flower Softening Body Cream:

• Jeg tror ikke det er noen! Det passer bare regningen og tar vare på alle dine hudpleiebehov

Kjennelse: Hvis du liker å hengi seg til noe luksuriøst og ønsker å få den silkefulle, myke følelsen fra huden din, så gå for det! Ja, prisen kan være litt stopper, men hvem bryr seg!

IMBB Rating: 5/5

Grace Cole Jordbær og Kiwi Body Lotion Grace Cole Jordbær & Kiwi Dusj Gel Grace Cole Jordbær og Kiwi Kroppsmørk Grace Cole Ananas og Passion Frukt Kroppsmørk Grace Cole White Rose og Lotus Flower Cleansing Shower Gel Victoria's Secret Slike Flørt Dyp Mykning Kroppsmørk Kiehl er Fig Leaf og Sage Skin Softening Body Lotion Dove Synlig Pleie Myk Creme Body Wash Kropps Shop Granatæble Softening Facial Wash Såpe og Glans Clean Girls Skin Softening Creamy Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019