Hei alle sammen,

Her er anmeldelsen på den andre nyansen jeg plukket fra Matte Tint Range of Lakme Absolute. Skyggenavnet er like vakkert som skyggen selv ... Magenta Magic.

Pris - Rs. 650 / - for 3,5 gm

Min erfaring med Lakme Absolute Magenta Magic Lip Tint Matte: -

Emballasjen er flott og subtil jeg vil si. Røret er matt som er synkronisert med serien. Også skyggen er av samme farge som i skyggen. Røret er vridet opp, noe som er bra fordi det ikke er noe produktspill i skarpheten. Også det gjør leppefargen mer reisevennlig; bare glitch vil være når spissen faller flatt. Den ytre papirkartongen har all nødvendig informasjon om produktet.

Tintens konsistens er mer som en matt leppestift enn en "fargetone". I utgangspunktet føltes det litt tørt, men som jeg søkte om noen ganger, ble det ytre laget fjernet og den faktiske tekstur ble avslørt. Det var glatt, men ikke kremaktig glatt. Personer med svært tørre lepper vil finne det vanskelig å bære, hvis leppene ikke er forfuktet eller eksfoliert. Tekstur er slik at den vil fremheve tørre flekker, og det ville ikke være et pent syn.

Pigmenteringen er middels å bygge. En swipe ville gi nok farge til å dekke pigmenteringen, men for å få full intensitet, er det behov for to swipes. Det gode er at flere lag ikke gjør at leppefarga virker kakete eller tunge på leppene. Tvert imot er dette en veldig lett formel; bare søk det og glem det.

Skyggen som du kan gjette fra navnet er en ekte magenta. Dette er unik skygge jeg vil si som den er lys, men likevel dempet. Du kan kombinere det godt med både tung og myk øye sminke. Skyggen er sikker på å få oppmerksomhet, men igjen ikke på ansiktskyggen. Det er en fin balanse mellom polert nydelighet og skyggen. Å være matt i tekstur, det kan brukes på både formelle og uformelle anledninger.

Oppholdsstyrken varierer fra 5-6 timer. Jeg bærer ikke en leppeforing med dette, så tar det ikke hensyn til det. Skyggen forblir som den er for dette lenge, og etter fading er det et snev av skyggen igjen på leppene. Jeg er ikke en fan av tonede lepper, etterfading, men dette er et unntak da fargen ikke ser billig ut. Så full karakter på oppholdskraften.

Pros av Lakme Absolutt Magenta Magic Lip Tint Matte: -

• Pretty shade. • Fin emballasje. • Langt opphold. • Komfortabel slitasje. • Rimelig. • Tilgjengelig.

Ulemper av Lakme Absolutt Magenta Magic Lip Tint Matte: -

• Ingen.

IMBB Rating – 5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lakme Absolutt Magenta Magic Lip Tint Matte? Definitivt ja til begge!

P.S.- Magenta Magic og Pink Fantasy side ved side, med stifter

Lakme Absolute Pink Fantasy Lip Tint Matte Lakme Absolute Lip Tint - Orange Tease Lakme Absolutt Tangerine Touch Lip Tint Matte Lakme Absolutt Victorian Rose Lip Tint Matte Lakme Absolutt Lip Tint i Berry Pink Lakme Absolute Lip Tint - Pink Sorbet & Candy Kiss Lakme Absolutt Lip Tint i Plum Rush Lakme Absolute Lip Tint-Wine Punch and Grape Hint 15 beste Lakme leppestifter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: