Hei IMBB skjønnheter,

Se for deg dette. Du våkner om morgenen. Du åpner garderoben din og skjønner - du har ingenting å bære, og ikke plass til å lagre klærne dine. Høres kjent ut? Det gjorde for oss også, til vi endelig bestemte oss for å gjøre noe med det!

Vi opprettet Rekinza, et nettbasert samfunn for kvinner å kjøpe og selge pre-eid mote, fordi vi tror at kjærlig mote ikke skal koste lommeboken eller planeten. Fra Zara til Burberry, har vi drømskapasjen din på et år lang salg.

Enten det er å kjøpe din favoritt Marks & Spencer-arbeidskleskuff på nettet, eller at Michael Kors pose på 70% avslag, har vi dekket deg. Og det stopper ikke her. Vi tror at syklusen med gjenbruk fra hverandres skap ikke er begrenset til bare å kjøpe og selge, det strekker seg til å gi klær til de som har behov. Hvert element vi selger er håndplukket for kvalitet og autentisitet av teamet vårt, og det som ikke møtes, kan doneres til Prayas, et lysslag for hjemløse jenter.

Shopping med Rekinza handler smart! Her er hvorfor: Forfriskende garderoben din er viktig - kan ikke merkes i samme antrekk to ganger eller lei av å gjenta din erfarne anarkali? Ikke betal en formue å investere i de nyeste stilene. La oss innse det damer, vi kan aldri virkelig motstå en god handel! Hvorfor betale en arm og et ben til den Burberry jakken på din ønskeliste, når du kan kjøpe det samme i like ny tilstand på opptil 70% av den opprinnelige prisen

Visste du at 85% av kasserte tekstiler brennes og deponeres hvert år? Dette beløper seg til 11 millioner tonn avfallsprodukter per år. Som en Rekinza-kjøper, kjøper du ikke bare den drømmen Fendi bag, du har reddet planeten også!

Kjøpe og selge med Rekinza er morsomt og helt anonym. Tenk deg, et maskert shoppingkarneval, hvor identiteter er beskyttet, og du møter dine søsters stil. Bli med på festen på www.rekinza.com, i dag, vi har en spesialrabatt for alle dere nydelige lesere, bruk koden IMBB5 til å benytte en ekstra 5% av din totale shopping!

Vi tilbyr gratis frakt og retur over hele India, og du kan starte handlekurven ved å klikke HER

For å vite mer om historien vår, følg oss på Facebook | Instagram

DETTE ER EN SPONSORERT POST

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: