Hei alle,

I dag gjennomgår jeg en dusjgel fra den siste Bath and Body Works-tråden min. Dette er Bath and Body Works Summer Rain og Linen Shower Gel og er en del av deres nylig lanserte Sea Side-kolleksjon. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 12,50 for 10 floz / 295 ml

Produktbeskrivelse: Vask deg til mykere, renere hud med en rik, boblende skum som brister med duft. Fuktighetsgivende Aloe Vera og Vitamin E kombineres med hud-kjærlig Shea Butter i vår mest uimotståelige, vakkert duftformel!

Topp notater: Apple, hvit lime, oransje, sitron Mid Notes: Jasmine, Linen, Lotus, Passionfruit Tørr notater: Musk, Amber

bruk: Legg en dråpe til våt svamp eller fuktig klut og vask med rik kremaktig skum.

ingredienser:

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Summer Rain and Linen Shower Gel:

Emballasje: Dusjgelen kommer i standard bad og kroppsverk emballasje av en solid plastflaske. Den kule blåen og tauet og ankerdetaljer på emballasjen transporterer deg virkelig til sjøkyst. Flasken kommer med en skinnende sjøblå trykkluke. Trykkluken bidrar til å dispensere kun nødvendig mengde av produktet. Flasken er gjennomsiktig og hjelper til med å vise innholdet. Dusjgelen selv er en blå farge.

Formel / ytelse: Dusjens konsistens er ikke for tykk, og det blir veldig godt (spesielt med en loofah). Derfor går en liten mengde langt. Det tørker meg ikke ut og la huden min bli ren og frisk. Tilstedeværelsen av Shea smør og E-vitamin hjelper til med å holde fuktighet i huden. Det skylles av lett og gir ikke etter noen rester.

Duft: Summer Rain er en utrolig forfriskende duft. Jeg har mange Bath and Body Works dufter, og jeg må innrømme at Summer Rain nå har blitt min mest favoritt. Den finner den rette balansen mellom floral og fruktig med noen fantastiske notater levert av sitron, oransje og jasmin. Jeg elsker hvordan hele mitt bad lukter etter at jeg bruker denne dusjgelen. Jeg må si at dette er en slags kjønnsnøtt lukt. Det er ikke åpenlyst girly og har friskheten som du for det meste forbinder med menns cologne. Lukten er ikke langvarig og fortsetter å ligge på kroppen min i 1-2 timer før den falmer ut.

Pros av bad og kropp Works Summer Rain og Linen Shower Gel:

  • Veldig forfriskende duft.
  • Renser godt og forlater huden din frisk.
  • Tørker ikke ut huden på grunn av tilstedeværelsen av Sheasmør og Vitamin E.
  • Attraktiv og solid emballasje.
  • Lammer godt og vil vare lenge siden ikke mye produkt er nødvendig.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Summer Rain og Linen Shower Gel:

  • Lukten er ikke langvarig på kroppen, men det er bra med det.

IMBB Rating: 4.5/5.

Ville jeg tilbakekjøpe bad og kroppsarbeid sommer regn og sengetøy dusj gelé? Duft er helt et personlig valg. Men hvis rene, friske dufter er din smak, må du prøve dette produktet. Jeg vil sikkert kjøpe andre produkter fra denne duften. Dusjgelen selv vil vare meg lenge, og derfor vil jeg ikke kjøpe tilbake.

Bad og Kroppsarbeid Summer Rain og Linen Dusj Gel Bad og kroppsverk Sweet Magnolia og Clementine Shower Gel Bath and Body Works Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel Bad og kroppsarbeid Marokko Orchid og Pink Amber Shower Gel Kroppshandelen Wild Argan Oil Shower Gel Grace Cole Passion Frukt og Guava Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: