Hei dear!

Hvordan går det med deg? Jeg håper du skinner så lyst som alltid. Jeg har gjennomgått mange Revlon hårfarger, og dette er den siste jeg har prøvd. Jeg har for det meste vært i noen gull- og blonde nyanser, og dette er den letteste jeg har gått med hårfarge. Se på hvordan denne så på meg og jobbet for meg!

Produktbeskrivelse: - Ammoniakfri (si nei til ammoniakk) - 100% grå dekning - Betingelser hår inni og ut - UV-filter for beskyttelse mot Sun

Pris: INR 350

Min erfaring med Revlon Colorsilk 5G Light Golden Brown Ammoniak Gratis Permanent Hårfarge:

Revlon Colorsilk er et av de merkene jeg har brukt i lang tid nå. Dette er den letteste fargen jeg har prøvd fra Revlon Colorsilk-serien. Dette er skyggen som har den sterkeste blonde hinten til den. Jeg hadde brukt dette, et år tilbake, men dette er litt nyanse som jeg ikke ville holde lenge fordi det er så blondt. Jeg pleier å gå for lettere nyanser fordi de pleier å virkelig vise seg på håret i motsetning til de mørkere. Den kommer i en stor boks som har en krem ​​og en fargestoffflaske.

Jeg blander dem i selve flasken som har en dyse. Dysen gjør det veldig enkelt å distribuere på håret jevnt uten å savne en enkelt del. Tekstur er god nok og moderat tykk. Så i utgangspunktet lekker det ikke når du setter på håret. Lukten er litt motbydelig fordi den inneholder mye kjemikalier. Hovedproblemet med fargen er at du ikke kan bruke den to ganger fordi blandingen av krem ​​og fargestoff ikke kan opprettholdes. Jeg holder den i en god mengde på 50 minutter og vask den av uten en sjampo. Jeg vasker det med kaldt vann og bruker deretter balsam.

En balsamposer leveres sammen med hårfargen som gjør en fantastisk jobb. Det glatter ut håret helt og gjør det trollfritt. Grunnen til at jeg anser dette bedre enn andre merker er fordi fargen vises på håret akkurat som de viser på esken. Håret mitt ser ikke ut skadet etter vask. Infact hver gang jeg farge håret mitt det ser super glanset, glatt, mykt og silkeaktig. Fargen reduserer ikke selv om du sjampo daglig. Denne nyansen har en blond touch med hint av gull og kobber blandet i sammen. Det er et flott alternativ å gå for hvis du ikke vil ha ekstreme gull eller kobber nyanser. Men dette er litt skygge som du ikke kan prøve ut øyeblikkelig fordi dette helt forandrer utseendet til håret ditt.

Jeg vil foreslå å prøve noen andre mørkere nyanser enn å hoppe direkte på denne. Det ser strålende og trendy ut, men bare for de som kan håndtere dette. Jeg ville nettopp kalle denne skyggen "for varm til å håndtere"! Plus, det er tilgjengelig globalt, så touch-ups vil også være ganske praktiske. Men vær forsiktig før du bruker dette fordi dette er en hårfarge som ikke passer til alle. Jeg vet ikke hvor godt det dekker det grå håret fordi jeg ikke har det. Men jeg tror mørkere nyanser vil gjøre en bedre jobb for å dekke grå hår i stedet for disse lettere. Alt i alt, dette er min HG-merkevare for hårfargene, og prøv det, det kan fungere utrolig for deg også!

Pros av Revlon Colorsilk 5G Light Golden Brown Ammoniak Gratis Permanent Hårfarge:

• Antallet er veldig bra og tilstrekkelig for en global dekning • Lommevennlig • Håret mitt ble ikke skadet etter bruk av denne • Håret mitt tar opp samme nyanse som er merket på boksen • Fargen lyser ikke, selv etter at håret har blitt tørket mange ganger • Balsammen ledsaget gjør en super jobb for å gjøre håret veldig glatt • Etter farging ser håret mitt ut glatt, glatt og mykt • Tilgjengelig i butikkene samt online • Ser helt strålende ut

Ulemper med Revlon Colorsilk 5G Light Golden Brown Ammoniak Gratis Permanent Hårfarge:

• Fargeblandingen kan ikke oppbevares • Dette er en vanskelig nyanse å håndtere og passer ikke til alle

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Revlon Colorsilk 5G Light Golden Brown Ammonia Free Permanent Hair Color? Ja absolutt! Jeg har anbefalt dette merket mange ganger og vil fortsatt gjøre fordi det gjør en fantastisk jobb. De har mange forskjellige nyanser å prøve fra.

IMBB Rating: 4.8/5

Konklusjon: Dette er en av de beste hårfargene jeg har brukt og elsker effekten den gir. Alle ser frem til å endre hårfarge helt, bør sikkert prøve dette ut! Hvis du vil ha en blond skygge, gå for denne eller lysebrun, og hvis du vil ha mer naturlig farge, så gå for medium brun!

Revlon Colorsilk 4N Medium Brown Ammoniakfri Permanent Hårfarve Revlon Colorsilk Hair Color-51 Light Brown Revlon Colorstay Liquid Foundation Revlon Colorstay Whipped Creme Makeup Beste hårfarger / farger tilgjengelig i India L'Oreal Professionnel INOA Hårfarge Glamworks permanent hårfargefarge Golden Brown Eye Makeup Tutorial Gosh neglelakk: Golden Bronze, Primrose, Yellow Bombay

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020