En av mine beste venner anbefalte dette til meg og hadde en lignende hudtype, jeg fikk det uten å feile. Min skygge er 003 og den er perfekt for meg. Jeg var på jakt etter en high end BB krem ​​og endte opp med å kjøpe en perfekt!

Produktbeskrivelse: Diorskin Nude BB Creme er den nye generasjons skjønnhetsforbedrer. En frisk og strålende "rosenrød hud" av Dior.

Diorskin Nude BB Creme gir fordelene med hudpleie og sminke i en frisk og luftig formel. Forbedret med mineralisert floral vann og en blanding av antioksidanter, det fukter, glatter, beskytter og retter huden med ren dekning. Finnes i ekspert nyanser for å matche hver hudtone, er hudfarge opplyst med en unik frisk glød og dug finish.

Søknadstips: Påfør i lette berøringer med fingertuppene på et helt renset og fuktet ansikt.

Pris: Rundt INR 2800

Min erfaring med Dior Diorskin Naken BB Creme:

Den kommer i et slank nakenfargeslang med metalldeksel. Elske måten Christian Diors initialer er gravert på den. Jeg elsker at den har en pumpe som hindrer å klemme ut for mye om gangen. Enkel, elegant og stilig emballasje som også er reisevennlig. Bare at produktet slags kommer inn i hetten, og det blir veldig vanskelig å rengjøre det og ser også rotete ut.

Denne BB Creme kommer i 5 nyanser. Den unike rosenrøde og peachy nyansene gir huden friskhet og gir ren farge for en forbløffende naturlig overflate. Hud er sublim, frisk og strålende.

Etter å ha prøvd så mange apotek BB kremer, føler jeg at dette er den beste. Det gjør bokstavelig talt alt som en BB-krem skal gjøre. Være det fuktighetsgivende, perfeksjonere huden eller beskytte den. Ja, den har en nydelig dekning med rosa undertoner, og etterlater huden glødende med en dyp finish. Elsker dette så mye!

Den har en så lett tekstur som blander seg som en drøm som gir ren og middels dekning. Den dekker rødhet og gir et sunt, bløt, rosa utseende. Jeg personlig liker dewy ser mer enn den matte finishen. Denne BB-krem er formulert med bredspektret SPF 10 som jeg føler er altfor mindre i forhold til andre BB-kremer tilgjengelig i markedet.

Jeg var på utkikk etter rosa undertoner, og det er ganske bra å gi den rosenrøde overflaten og skaper en glansfri, feilfri finish. Men ja, jeg føler det oksiderer etter en tid. Selv om det ikke smelter og er perfekt for somre. Det går veldig glatt og føles ikke fettete i det hele tatt. Fargevalgene er mer naturlige og gir en ren hudeffekt og naturlig glød som er hver jenters drøm.

Pros av Dior Diorskin Naken BB Creme:

• En øyeblikkelig beautifier • Så naturlig som en tonet fuktighetskrem • Irriterer ikke huden min • Flott for sensitiv hud • Smelter ikke av i somre • Lettvekt • Dewy finish • Mild duft • Rosa undertoner

Cons av Dior Diorskin Naken BB Creme:

• Dyrt • SPF 10 er for mindre • Dekker ikke opp akne eller mørke sirkler

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp Dior Diorskin Naken BB Creme? Det er en flott BB-krem, men den har SPF på bare 10. Så, jeg vil egentlig ikke kjøpe det igjen. Den jeg bruker for øyeblikket, varer meg ganske lenge. Det er også dyrt. Ellers er det en strålende og en perfekt BB-krem.

Vil jeg anbefale Dior Diorskin Naken BB Creme? Jeg vil virkelig anbefale det til folk som har god hud og milde mangler. Også til de som er på jakt etter en ren hudeffekt og naturlig glød. Hendene ned, dette er den beste BB-krem jeg noensinne har brukt.

Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation Dior Diorskin Air Flash Spray Foundation Diorskin Star Fluid Foundation Diorskin Forever Fluid Perfekt Perfection Wear Makeup DiorSkin Nude Compact Diorskin Nude Creme Gel Compact Topp 20 Naken leppestifter for indiske hudtoner Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Estee Lauder Klar Difference Kompleksion Perfekt BB Creme SPF 35 Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Night Repair Creme Colorbar Skin Beauty Sleep Overnight Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: