Hei venner!

Håper dere alle er i rosa av helsen din! Vi opplever hele somre med sporadiske skyte dager som gnist ideer til basseng og strandaktiviteter. Men, beach party påminner oss også om rød og flekkete solbrenthet samt flekker, spesielt på min sensitive hud! Jeg vet at det er galt å gå ut når solen er i full herlighet, men hvis du også er velsignet med en super aktiv pjokk som ikke er mindre enn en hoppebunny, og når dine naboer i første etasje ønsker å sparke familien din og du ute etter dette, du også vil heller bli solbrent! 😛

Dessuten utvikler datteren min en sterk interesse for vannsport, og jeg har ikke annet valg enn å følge hennes ånder! Takket være fremskritt i skjønnhetsindustrien trenger vi bare å endre vår hudpleieregime tilsvarende og ikke vår livsstil! Imidlertid er jeg ikke helt fornøyd med denne spesielle Neutrogena solkremet, og jeg søker fortsatt etter en skikkelig solkrem! La oss lese mer om det!

Pris: $ 9 - $ 12 for 6,7 fl oz (198 ml), prisen varierer mellom butikker

Produktbeskrivelse: Bredspektrum SPF 70 Lett og hurtig absorberende Oljefri og PABA fri

Min erfaring med Neutrogena Beach Defense Solcreme Lotion Broad Spectrum SPF 70:

Lotionet kommer i en solid og ugjennomsiktig plastflaskeemballasje med fliptop cap-åpning, mye etter min smak. Jeg elsker sin neonish gule emballasje, og finner det også veldig praktisk for å reise formålet. Det har en liten syntetisk lukt som er bra for meg, og det er ikke overveldende. Snakker om denne semi-flytende tykke hvite lotionen, jeg finner den ganske lett og raskt absorberende på huden min. Selv noen ganger føler jeg meg skeptisk hvis det gjør noe for å beskytte huden vår siden jeg er vant til å observere at det hvite hvite kastet på hudpost ved hjelp av solkrem, mens denne Neutrogena solkremet enkelt blir absorbert uten å gjøre huden feit eller forlate hvitt støp.

Men det gir solbeskyttelse selv i topp sollys fra 2-5 pm, ikke helt skjønt. Jeg mener, jeg fant mild soling på huden min selv etter å ha brukt denne solkrem på huden min, men nivået av brennende og / eller soling er betydelig lavere enn det det pleide å være før! Bare husk å slather det på en halv time før du går utenfor, og det vil definitivt ta vare på alvorlig soling annet enn å hindre solbrenthet.

Jeg prøvde og testet det i toppkløende solskinn på våre vestkystsstrender og også i klorerte vann og det ga meg gode resultater hver eneste gang. Selv om jeg ikke forventer noe godt fra dette solkremet vårt, vurderer vårt daglige møte med solskinn! Jeg føler meg litt hesitant mens jeg bruker den på ansiktet som det ga meg breakouts, men det fungerer bra for min lille 3 år gamle. Denne solkremet er trygt nok til å bli brukt på barn over 3 år, og jeg finner aldri datteren min klager over kløende eller brennende følelse etter å ha brukt denne lotionen på kroppen hennes, selv om jeg ikke bruker den på ansiktet hennes etter å ha sett hva det gjorde til ansiktet mitt.

Jeg har også observert at det blir nytt hver time under strandbesøk, og bidrar virkelig til å forhindre det kløende brennende følelsen og røde flekker som sannsynligvis vil oppstå, selv etter bare to timer med sollys. Når vi hadde tilbrakt hele dagen på stranden og om kvelden, så huden min ikke mindre enn en grillet kylling med alle de røde blåmerkerene kløe som helvete; Heldigvis, historien ble ikke gjentatt denne gangen!

Jeg tilbringer hver 4-6 timer i dagslys hver dag i klorert vann mens andre gang basker i brennende solskinn, og jeg fant ingen signifikant pigmentering på huden min, bare litt hudfarvning. Men det er ganske bra og avtar når jeg tar en pause. Selv om jeg finner det effektivt på datterens hud, nekter hun aldri å komme tilbake fra vann før 3 timer, og hun lider ikke i noen store røde forbrenninger eller soling, men hun har også blitt litt mørkere.

Dette gjør det ganske bra som en målvakt for alle som går ut i solen; Det vil definitivt bidra til å forhindre alvorlige forbrenninger, men forvent ikke at det forhindrer hudfarve helt. Kan være begrensende timer med sollys kan hjelpe med det, men i vårt tilfelle hjelper det ikke huden vår når den blir utsatt for sol i lange timer. Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til alle, men personlig søker jeg fortsatt etter en anstendig solkrem for å ta vare på soling.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Neutrogena Beach Defense Solkrem Lotion Bred Spektrum SPF 70:

• En lett, rask absorberende formel som virker for jevn, fet hud • Etterlater ikke noe hvitstøpt eller fettete rester • Beskytter vår hud effektivt mot sollys for anstendig tid • Fungerer ganske godt rundt klorert / bleket vann i god 40-50 minutter, men trenger å holde lagring det • Trygg nok til å bli brukt på barn over 3 år • Har forhindret solbrenthet selv når vi har vært ute i solen i flere timer, noe som er imponerende • Kan brukes under enhver kjole, siden det nesten ikke legger noen støpe på huden vår • Helt hygienisk, reisevennlig emballasje

Cons av Neutrogena Beach Defense Solcreme Lotion Bred Spektrum SPF 70:

• Dens kjemiske sammensetning gjør meg tøft å bruke den på barnet mitt • Forhindrer ikke at huden blir tanned selv etter påføring • Falt meg ut på ansiktet • Dens alkoholinnhold kan forstyrre følsom hud

Vel, jeg forstår at ingenting virkelig kan forhindre hudbrann, derfor ingen klager, siden det i det minste hindrer at huden min brenner under solen. Imidlertid søker jeg fortsatt etter et godt alternativ for vår datter som har mindre kjemikalier og fungerer også bra. Likevel er dette sikkert bra for brennende somre og / eller vintre, forutsatt at vi begrenser vår utendørsaktivitet.

IMBB Rating: 3.8/5

Neutrogena Soft Raspberry Fukt Glatt Fargestift Neutrogena Moisture Smooth Color Stick - Bright Berry Review Neutrogena Lip Moisturizer Norsk Formel Neutrogena Revitalizing Lip Balm Sunn Blush Neutrogena Moisture Shine Lip Gloss - Potent Plum ELF Beauty på farten Single Palette - Day on the Beach Neutrogena Beach Defense SPF 30 Solkrem Lotion Body Shop Blueberry Body Lotion bareMinerals Multi-Tasking Concealer Broad Spectrum SPF 20 Clinique Broad Spectrum SPF 50 Solkrem Ansikts Cream Victoria's Secret Sun Broad Spectrum SPF 25 Spray Lotus Herbals Daily Multi Functional Sun Block SPF 70

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: