Hei damer!

Jeg er glade for å endelig gjøre en anmeldelse på denne kroppsdampen Evergreen. Jeg plukket opp denne varianten fra Layer'r Wottagirl Classic Collection som nysgjerrighet ble bedre av meg. Denne kroppsdimmen syntes å være ikke noe ekstraordinært, rent klassisk; men ikke skuffende heller. Les mer for å vite mer!

Pris: INR 225 for 135 ml

Holdbarhet: 2 år

Min erfaring med Layer'r Wottagirl Classic Collection Evergreen Fragrant Body Splash:

Etter min mening var dagsordenen bak den klassiske samlingen fra Wottagirl kanskje å levere en kroppståke som har strengt en dominerende duft for den; enten strengt blomstret eller mer på blomstret og blandet med fruktige, orientalske eller woody notater. Å presentere disse akkurat slik de er, uten å komplisere det og uten mye eksperimentering var gjennomtenkt! Hvis du trenger en av notatene og til maksimalt en myk blanding av to notater, har du denne klassiske samlingen. Så er ideen bak emballasjen, det sølvfarvede blomstermønsteret på flasken. Klassisk samling leveres i en fargeløs flaske med forskjellige farger for forskjellige varianter der det ikke er rom for kaos eller forvirring. Jeg vil si, jobben bra gjort!

'Evergreen' kommer i en plast, grønnfarget flaske med en grønn lue og duften er veldig nostalgisk. Det føles som å være i et brudegrønt rom fylt med jasmin, og det er også en duftende atmosfære. Det kan bringe tilbake de sjeldne, lykkelige, gledelige smilene som jasminene kan bringe på ansiktet ditt når det er blomstersesongen. Slik er virkningen av "Evergreen"!

Det er en klar vinner for jasmine-elskere, og ærlig talt begynner jeg å omfavne det. Du har en tendens til å føle deg glad rundt den festlige følelsen rundt dvelende duften. Det kan bringe tilbake oversvømte bryllupsminner og det gjør at du vil støv gamle bryllupalbum. Det er ingenting som å hylle et godt gammelt, lykkelig eviggrønne minne. Navnet, fargen og duften passer perfekt. Til min overraskelse gjør det moren min lykkeligere enn meg.

Pros av Layer'r Wottagirl Classic Collection Evergreen Duftende Body Splash:

• Enkelt farget emballasje - pent, ikke for tungt, ligner B & BW og reisevennlig • Selv om jeg elsker emballasjen til de vanlige variantene i forhold til Classic Collection, gjør den enkle fargen det enkelt å velge • De fremherskende blomsterduftnotatene fra denne samlingen passer for blomsterelskere • Duft - subtil, myk og forstyrrer ikke følsomme neser

Cons of Layer'r Wottagirl Classic Collection Evergreen Duftende Body Splash:

• Lav oppeffekt; trenger re-applikasjon hver 3-4 timer • Fragrance notater er ikke spesifisert; Hvis ikke for en detaljert beskrivelse av topp-, midt- og basisnotene, ville det kanskje være en del av det

IMBB Rating: 4.3/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Layer'r Wottagirl Classic Collection Evergreen Fragrant Body Splash? Nei, jeg ville ikke kjøpe det igjen. Så mye som jeg elsker og setter pris på jasminfamilien i form av en blomst, er jeg ikke en fan av et parfymert produkt som inneholder dem, mer som en fremtredende notat. Hvis du kan sette pris på det, anbefaler jeg 'Evergreen', for det kan ikke la deg ned.

Samlet vurdering: Uansett årstid, vær kjent med den tradisjonelle duften av jasminblomstene med denne kransen i form av en tåke, Evergreen fra Layer'r Wottagirl Classic Collection, og det er sikkert å feie deg bort fra bakken.

Tips: • Ikke bli blandet med Fantasy fra Classic Collection • Denne kroppståken kan være en passende gave til jasmine-elskere • Mer av en morgenmåke og en dag slitasje og egnet til bryllup spesielt for en "muhurtham" • Pakk det opp med en hvit, blomstret parfume, som Chloe, Estee lauder (Pure White Linen)

Layer'r Wottagirl Classic Collection Blossom Duftende Body Splash Layer'r Wottagirl Crimson Chic Body Splash Layer'r Wottagirl Secret Crush Body Splash Layer'r Wottagirl Mystic Island Body Splash Layer'r Wottagirl Vanilla Twist Body Splash Evergreen ikoner av mote Jordana Eyeliner - Evergreen og turkis 11 Fab måter å følge Lace Fashion Trend Nike Up eller Down Body Splash for Woman Bad og Kroppsarbeid Sea Island Cotton Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 29 2020