Hei skjønnhet,

Håper du har en flott dag! I dag vurderer jeg Covergirl CG Smoothers Concealer.

Produktbeskrivelse fra Covergirl-siden: Enten du trenger å skjule litt eller mye, vil denne kondisjonerende under-øyet concealer sminke med AquaCurrent Science og botanicals som ginseng, vitamin E og kamille hjelpe huden din å se jevn ut. Den hypoallergene sminkeformelen glir lett på for å dekke mørke sirkler og andre ufullkommenheter.

ingredienser:

Pris: CAD $ 6,99 for 4 gm (Pris varierer på tvers av butikker).

Min erfaring med Covergirl CG Smoothers Concealer:

Covergirl CG Smoothers Concealer er en pinne concealer som kommer i en mørk blå twist-up tube med et skinnende blått deksel som har en gjennomsiktig topp. Dette gjør at du kan se selve fargen på concealer før du kjøper. Concealer-pinnen er formet som en leppestift med samme størrelse og skrå som en leppestiftkule. Concealer-pinnen svinger ikke helt tilbake i røret. Så til du bruker opp en del av concealer-pinnen, må du være forsiktig når du setter på eller tar av lokket, slik at du ikke kaller concealeren ved et uhell.

CG Smoothers Concealer kommer i en rekke nyanser. Så du burde kunne finne din nyanse ganske enkelt. Jeg har skyggen "Medium." Som passer perfekt til huden min. Hvis du vil gjøre undereye ser lysere ut, kan du også prøve en nyanse lysere enn hudtonen din.

Mange pinneholdere er veldig tørke og dra på huden, men dette er ikke slik i det hele tatt. Det er ganske kremaktig, men ikke fettete. Den glir lett på huden og er i en leppestiftformet kule, det er ganske enkelt og raskt å bruke. Det blandes også veldig enkelt. Jeg bruker ikke en concealer børste med dette. Jeg klapper bare litt med fingrene og blander forsiktig kantene. Det krever minimal blanding, spesielt siden skyggen er så bra for min hud.

Jeg liker virkelig tekstur av denne concealer. Det er ikke så emolient at det krøller eller det tørker så at det drar på huden eller er ujevnt. Dette er den perfekte tekstur for meg, men sørg for at ditt underøyeområde er fuktet før du bruker dette, ellers kan du føle deg litt sliten. Du trenger ikke å bruke en meget fuktighetsgivende øye fuktighetskrem for denne concealer å gå glatt. En hvilken som helst vanlig under-øye fuktighetskrem vil gjøre. Men ikke hopp over fuktighetskremet.

CG Smoothers Concealer gir middels dekning. Med mindre du har svært mørke under-øye sirkler, bør dette være god nok til vanlig bruk. Den har ferskenundertoner som bidrar til å dekke mørket. Det dekker opp flekker og flekker godt, men jeg føler at concealer ikke varer lenge når den brukes til spotkorreksjon, men for de under øynene varer den hele dagen uten krølling. Jeg bruker en lett dusting av innstillingspulver på toppen av dette. Concealer setter raskt og du blir ikke igjen med noen kløhet.

Pros av Covergirl CG Smoothers Concealer:

  • Stikkformat som er raskt og enkelt å bruke.
  • Gjennomsiktig hette gir deg mulighet til å se skyggen før du kjøper.
  • Kremaktig tekstur som glir lett på huden.
  • Blander lett uten patchiness.
  • Ikke forlater huden fettete.
  • Middels dekning for vanlig bruk.
  • Kryper ikke gjennom dagen.
  • Langvarig øye-dekning.

Ulemper med Covergirl CG Smoothers Concealer:

  • Concealer bullet svinger ikke helt tilbake i røret.
  • Ikke veldig langvarig når den brukes til spotkorreksjon.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Covergirl CG Smoothers Concealer? Dette er en av de mest enkle å bruke skjulere jeg har prøvd så langt. Tekstur og dekning fungerer veldig bra for meg. Prøv det.

CoverGirl Invisible Concealer CoverGirl Ready Set Gorgeous Concealer CoverGirl Clean Whipped Creme Foundation CoverGirl Clean Liquid Makeup for normal hud Covergirl Aqua CG Smoothers Covergirl CG smoothers BB Cream Makeup Revolution London Liquid Concealer i naturlig MAC Matchmaster Concealer Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer Lakme Absolute White Intense Concealer Stick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: