Kat Von D er en meksikansk Tattoo artist og musiker som har en eksklusiv linje for Sephora. Hennes linje med sminke handler om å gjemme tatovering eller gjøre et inntrykk som en tatovering. 😛 Vitser fra hverandre er alle sminkeproduktene superpigmenterte, langvarige og verdig til kostnaden. Her vurderer jeg hennes Kat Von D Lock Det presset pulverform i skygge Medium - 57.

emballasje: Det er et tykt sirkulært svart hylse, som lukkes med en "klikk" lyd. Det er rosa design på omslaget, rundt grensen og i midten, preget prefekter av Kat Von D i sølv er til stede. Designet er ganske kunstnerisk.

Når vi åpner saken, er det en god størrelse speil på baksiden av dekselet. Saken er delt i to deler. Første del base har 9 gram produkt innebygd i pannen. Den første basen er i sølvfarget og veldig luksuriøst utseende. Den andre delen av beholderen har en svampapplikator. Du kan bruke den til søknad, men jeg foreslår at du bruker en pulverbørste. Svamp avfall mye av produktet. Baksiden av den første sølvbasen kan også brukes som speil.

På baksiden er det et svart klistremerke hvor skyggenavnet vektdetaljer etc. er nevnt. Foringsrøret er ganske tykt. Dybden er ca 1,2 tommer, noe som gjør det ser stor ut.

Pris: $ 35 (omtrent INR 2100)

Tilgjengelighet: Ikke tilgjengelig i India. Beklager, jeg kunne ikke finne noen annen internasjonal fraktkilde også. Sephora India holder ikke denne linjen. Håper det vil snart lagre dette merket.

Tekstur: Dette produktet har en fantastisk tekstur. Det er veldig glatt og silkeaktig. Øyeblikket du bruker det på huden din, får du vite hvor glatt det er! Det er ingen tørrhet i tekstur. Det tørker ikke huden hvor den påføres. Alle nyanser er matte. Det er ingen skumring i dem for å gi noen form for glød eller glans. Det er ingen utslipp fra produktet når penselen svirles. Kraften er blandbar og kan bygges opp veldig enkelt. Det overfører på huden jevnt. Det dannet ikke noen flekker. Grunnlaget er lett på søknad, jeg så ikke noe kikket utseende, heller ikke jeg følte noe i ansiktet mitt.

pigmentering: Pigmentering er ute av denne verden. Hvis jeg allerede hadde sjokkert om hvordan Kat Von D-produkter gjemmer tatoveringer, kan du nå se at den har blitt oppfylt. Det kan skjule dype farger. Jeg brukte det på min ansiktshud også. Min rødhet og små flekker ble skjult umiddelbart. Denne skyggen er en god kamp for huden min. De fleste nyanser har riktig mengde beige undertoner i dem, noe som gjør dem egnet til indiske hudfarger.

Stå i kraft: Å holde strøm er også bra uten en primer på min kombinasjon for å tørke huden, den holder seg i ca 8-9 timer, så bryter den seg ned rundt lepper og nese. Men fortsatt ingen mud basseng eller blotchiness. Med en primer får jeg en 10-12 timers slitasje. Det hevder å vare i 24 timer, men i mitt tilfelle forsøkte jeg ikke å prøve det i 24 timer. Sikkert, det ville ikke holde så lenge, men 12 timer er heller ikke dårlig. De fleste hendelsene kan trenge 12 timers dekning på max!

Fordeler av Kat Von D Beauty Lock-It Tattoo Powder Foundation:

  • Utrolig pigmentering
  • God mengde produkt til prisen
  • Anstendig oppholdskraft
  • Oljefri matt finish
  • Smørlignende jevn tekstur
  • Travel-vennlig
  • Uten parabener

Ulemper med Kat Von D Beauty Lock-It Tattoo Powder Foundation:

Tilgjengelighet

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale Kat Von D Beauty Lock-It Tattoo Powder Foundation? Ja, jeg vil absolutt anbefale dette produktet fordi det er bedre enn mitt MAC studio fix pulver foundation. Hvis du bor i USA, kan du prøve. Det er et fantastisk produkt.

Kat Von D Lås det Tattoo Foundation Review Kat Von D Tattoo Liner - Shade Trooper Kat Von D Autograph Pencil Liner i Por Amor TRESemme Color Thrive Daily Color Lock i Spray Jovees Color Lock Shampoo Rati's First Chanel Bag: Red 2.55 Med Mademoiselle Lock! Vaseline Intensive Rescue Moisture Locking Lotion Chambor Eye Tattoo Liner ET 03 og ET 05 Hvordan dekke opp en tatovering med sminke Maybelline Color Tattoo 24 Hr Cream Gel Eyeshadow - Turkis for alltid Chambor Lip Tattoo Liner Urban Decay Naked Skin Ultra Definisjon Pulver Foundation Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: