Hei alle,

I dag vurderer jeg en leppestift fra BH Cosmetics Crème Luxe leppestifter. Jeg har allerede vurdert nyanser "Charmed", "Sweet Mango" og "Coral Escape." Les videre for å finne ut hvordan skyggen "Pop Culture" gikk.

Pris: $ 7,95, men jeg fikk den til salgs for $ 4.

Produktbeskrivelse: Gjør leppene dine tilbehøret med denne ultra-luxe, fuktighetsrike og høypigmenterte leppestift. Beriket med Shea Butter til fuktighet og E-vitamin for å beskytte for en slank og fløyelsaktig finish.

Min erfaring med BH Kosmetikk Popkultur Creme Luxe Lipstick:

Emballasje: Denne leppestiften kommer i en elegant plastemballasje med en svart hette. Bunnen av røret er av samme farge som leppestift og hjelper til med å identifisere skyggen hvis du har flere av dem som meg. Røret har navnet BH Cosmetics påtrykt på den. Emballasjen er enkel og effektiv.

Skygge / pigmentering: Popkultur er en lys fuchsia-skygge. På mine lepper har den en tendens mot lilla. Dette er en nydelig nyanse som legger til en fin farge i ansiktet og passer til de fleste hudtoner. Lippestiften er ganske pigmentert, og en sveipe er nok til å dekke leppene.

Tekstur / Avslutt: Lippestiften har en kremaktig tekstur og går glatt på leppene. Det slenger ikke på leppene under påføring. Lippestiften føles fuktighetsgivende og tørker ikke ut leppene dine i det hele tatt, og dette kan tilskrives tilstedeværelsen av sheasmør i ingrediensene. Du trenger ikke å påføre en leppebalsam før søknaden. Lippestiftets overflate er en nydelig satin creme. Jeg elsker at det ikke klumper eller samler seg i leppelinjene og gir en vakker jevn finish til leppene.

Varig kraft: Den varige kraften til leppestiften er ganske god, og den forblir satt lett i rundt 5 timer med litt snacking / lette måltider. Det overfører, men det er alltid en con med slike kremete leppestifter. Det etterlater seg en svak rosa fargetone på leppene.

For å oppsummere, er dette en vakker hverdagslig leppestift med en god formel og til en rimelig pris. Så, kan du prøve det hvis du elsker skyggen.

Fordeler med BH Kosmetikk Popkultur Creme Luxe Lipstick:

  • Vakker fuchsia skygge.
  • Glider glatt på leppene.
  • Føler ikke tørking på leppene på grunn av tilstedeværelse av sheasmør.
  • Ikke fremhever leppe linjer.
  • Sterk pigmentering.
  • Lang oppholdskraft.
  • Elegant emballasje.
  • Ganske rimelig.

Cons of BH Kosmetikk Pop Culture Creme Luxe Lipstick:

  • Overfører litt.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe BH Kosmetikk Popkultur Creme Luxe Lipstick? Dette er en fin fuchsia leppestift med en god formel og til en svært rimelig pris. Du kan sikkert prøve dette området hvis du liker nyanser. Jeg vil gjerne prøve andre nyanser fra serien.

BH Kosmetikk Crème Luxe leppestift - Coral Escape BH Kosmetikk Sweet Mango Creme Luxe leppestift BH Kosmetikk Charmed Creme Luxe Lipstick Kan BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe Lipstick Omforme deg til en Red Hot Diva? Bh Cosmetics 66 Color Lip Palette BH Kosmetikk Bombshell Bronze Shimmering Bronzer - Siren BH Kosmetikk 88 Fargematte Øyenskygge Palette Dior Addict High Shine Farge 578 Charmed Pink MUA Luxe Velvet Lip Lacquer - Funk MUA Reckless Luxe Velvet Lip Lacquer for Classic Red Lips! Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Latte Rules Bite Beauty Luminous Creme Lipstick Duo i Levende

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: