Hei damer

Jeg kunne ikke motstå meg fra å kjøpe Maybelline fargedrama-blyantpenne etter å ha skygge 510 Red Essential. Jeg trodde at jeg var ferdig med en enkelt nyanse, men som tiden gikk, var jeg imponert over Red Essential, ble jeg avhengig av sin fantastiske pigmentering og fargebetaling. Til slutt førte min avhengighet meg til å kjøpe den fantastiske oransje fargen. Jeg har ingen oransje farge som passer til hudtonen min, derfor fikk jeg denne nye leppen kohl. La oss finne ut mer om det.

Produktbeskrivelse Vår slanke leppe kohl gjør leppene pop med trendy nyanser og en kremaktig tekstur. Hvorfor du vil elske det I 10 fløyelsete nyanser, har du for mange til å velge mellom!

For best resultat Quick tip: Påfør rundt leppe linjen, og bland lett til midten. Påfør etter behov for et fyldigere utseende.

emballasje Dette spekteret av leppe blyant kommer i en tre deksel emballasje i stedet for en plast; Disse er stubbe og korte med en farget bunn av blyanten som er sant for selve skyggen inni. Også alle nyanser har en svart hette med skyggekode og navn skrevet over det. Disse må skarpgjøres, og du vil miste betydelig mengde produkt hver gang du gjør det.

Tekstur Disse er veldig glatte, utrolig pigmenterte og glir som en drøm på leppene. Disse kan brukes som en frittstående lip liner og som en full på leppe farge. Det har virkelig god fargeavlønning, en sveipe gir en fullstendig ugjennomsiktig farge selv for de lettere farger.

QAR 45 (ca. INR 787).

Shell liv 24 måneder

Min erfaring med Maybelline 410 Fab Orange Color Drama Intense Velvet Lip-blyant:

Skyggen jeg plukket er oransje med røde undertoner, som er en perfekt sommer / vårfarge. Jeg ville virkelig ha en nydelig oransje farge leppe skygge, men samtidig var redd ser ut som klovn på grunn av min dusky hud stein. Heldigvis kommer denne oransjen perfekt ut for meg. Denne skyggen fremhever linjer på mine lepper, men føles ikke tørr eller bløt. Det har ikke full matte finish, men har liten glans til det som er en ulempe for meg.

Longevity På en eller annen måte var denne skyggen ganske bra på leppene mine. Det varer i god 6 timer med måltider. Fargen svimmer bort litt i mitt indre, men stod opp godt over resten av leppene mine. Men etter et måltid, da jeg gled leppene mine sammen, farget jevnet ut og det ikke var tegn på fading igjen, er det som å røre opp uten ytterligere leppefarge. Fargenes pigmentering og opasitet er så intens at svak fading ikke er så merkbar. Også, det overfører mye som er veldig skuffende. Det etterlater en pulserende oransje flekk etter at fargen slites av.

Fordeler med Maybelline 410 Fab Orange Farge Drama Intense fløyels Lip-blyant:

• Fuktighetsgivende og ikke tørke ut leppene • God pigmentering og fargebetaling • Veldig jevn kremaktig å bruke • Det er veldig lett på leppene • Ingen lukt til det. • Bløder ikke ut av leppene • En rekke farger å velge mellom • Steder i god 6 timer

Ulemper med Maybelline 410 Fab Orange Farge Drama Intense Velvet Lip Pencil:

• Fremhever linjer på mine lepper. • Produktet blir bortkastet hver gang blyanten blir skarp. • Overføringer som gale. • Har ikke en fullstendig matt finish (som jeg virkelig elsker)

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe eller anbefale Maybelline 410 Fab Orange Color Drama Intense Velvet Lip Pencil? Kan være ja, de har gode nyanser å velge mellom. Ja, alle der ute bør prøve det som de er utrolig pigmenterte og veldig komfortable leppepennene.

Oppsummering Ta tak i det, hvis det er tilgjengelig på Maybelline tellere i byen din. Fortsett å rocke og pass opp.

Maybelline Berry Mye og lys det opp ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil Review Maybelline 510 Red Essential Color Drama Intense Velvet Lip Pencil Review Alv. Essential Brightening Eye Color - Drama ELF Essential Lipstick - Fearless Review Biotique Bio Fruit Flawless Whitening Pack Maybelline Color Tattoo 24-timers øyenskygge - evig gull Jordana Eyeshadow Quad Golden Era Lakme Absolute Drama Stylist Shadow Duos - Pink Wink Lakme Absolute Drama Stylist Eyeshadow Crayon - Olive L'Oreal Extra Intense Væske blyant Eyeliner gjennomgang og fargeprøver MUA Intense Color Eyeliner Pencil - Turkis

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: