Hei IMBBians,

Jeg kjøpte tre nyanser av Jordana matt leppestift. Jeg har allerede vurdert nyanser "Kanelbrød" og "Tiramisu", og denne artikkelen er anmeldelsen av den tredje skyggen "Red Velvet". Jeg elsker å ha flytende leppestifter, selv om de kan være litt tøffe for tørr hud, folk som meg, og jeg er på jakt etter gode væske leppestifter. Jeg prøvde tre forskjellige nyanser fra dette spekteret av Jordana, og de klarte ikke å slå meg av føttene mine, og jeg vil fortsette søket. De er ikke det verste, men de er fortsatt under tilfredsstillende, og Jordana må gi opp sitt spill for å konkurrere med andre bedre alternativer i markedet.

Produktbeskrivelse: Gi leppene litt sukker, søt! Sweet Cream Matte Liquid Lip Farge starter som en væske og smelter i en fløyelsaktig matt overflate. Nyt en lys, kremet pisket følelse og dessertrike nyanser som Cherry Cobbler og Red Velvet Cake. Infused med en dråpe vitamin A-Sweet Cream Matte Liquid Lip Color holder leppene komfortable og tørker aldri. Hver fristende nyanse holder seg frisk på leppene dine i opptil 16 timer. Du har bare et skritt nærmere yum!

Pris: $4.99

Min erfaring med Jordana Sweet Cream Matte Liquid Lip Farge Red Velvet:

Denne flytende leppestift kommer i 18 nyanser, og de varierer alt fra rød til naken til koraller med varme og kule toner, derfor er det minst en nyanse for oss alle. Som jeg nevnte i de forrige vurderingene, er størrelsen på røret mindre enn de fleste flytende leppestifter vi ser på markedet, men siden de fleste av oss ikke fullfører leppeprodukter, ser jeg derfor ikke dette som en ulempe.

Innpakningen av denne flytende leppestiften er som de fleste av de flytende leppestiftrørene vi ser i sminkegangen. Produktet kommer i et gjennomsiktig, plastrør gjennom hvilket vi kan se fargen på leppestiftet og den har en vridd cap. Hetten har en vanlig doe-fot applikator som gjør applikasjonen enklere, spesielt rundt hjørnet av leppene og omrisset.

Skyggenavnet til dette produktet er "Red Velvet", og de fleste av oss kjøper det og tenker at det ville være vanlig rød med kule undertoner, men det ville være en feil antagelse. Fargen på denne spesielle nyansen er kult tonet plomme med rødt i det, og etter påføring ser det ut som mer rosa enn rødt - fargen viser en faktisk rød fløyelkake. Derfor bedriver Jordana oss ikke og er sant for skyggenavnet, men noen som ikke har spist rød fløytekake, vil være ulempe. Det vil se like bra på både mørke og lyse hudtoner. Jeg prøvde det først på mine nakne lepper uten leppebalsam på. Applikatoren hjalp meg til å nå hjørnet av leppene mine godt og skissere mine lepper pent. Det ga ikke fullstendig opasitet i den første søknaden, men det var heller ikke så skuffende, spesielt for pengene betalt. Med den andre kappen oppnådde jeg fullstendig dekning og en fin finish.

Den mest irriterende delen av dette produktet er den ekstremt sterke og skarpe duften, som å være presis lukter mer som dårlig lukt enn en beroligende aroma. Duften kjører litt for en stund, og det fikk meg til å føle at jeg hadde litt billig, substandard produkt på mine lepper. Duften av denne skyggen er sterkere enn de to andre nyanser jeg gjennomgikk og var så uutholdelig for meg at jeg måtte fjerne den etter noen timer.

Fordeler med Jordana Sweet Cream Matte Liquid Lip Farge Red Velvet:

  • Det er en rimelig flytende leppestift som kommer i 18 forskjellige nyanser.
  • Det er minst en nyanse for hver enkelt av oss.
  • Emballasjen er billig spesielt for pengene betalt.
  • Gir god dekning i 2 strøk.
  • Passer godt til vi har et fettete måltid.
  • Tørker ikke ut lepper som andre leppeprodukter.

Cons av Jordana Sweet Cream Matte Liquid Lip Farge Red Velvet:

  • Inneholder veldig sterk duft, noe som vil bety høyt alkoholinnhold, og det går ikke bra for meg - det er så sterkt at jeg ikke kunne bruke den i mer enn noen få timer, i beste fall.
  • Én kappe er ikke nok til å få full dekning - spesielt mørk skygge ga ikke opasitet på en gang.
  • Ikke vare under måltider - fettete måltider vil tørke det med en gang.
  • Trenger en leppebalsam under for behagelig slitasje.

IMBB Rating: 2/5 Anbefaler jeg Jordana Sweet Cream Matte Liquid Lip Color Red Velvet? Dette produktet er en god innsats av Jordana for å gi forbrukerne en rimeligere flytende leppestift, men denne skyggen har en ubehagelig aroma og gjør den til å føle seg billig og ganske skadelig for leppene.

Jordana Sweet Cream Matte Liquid Lip Farge Tiramisu

Jordana Sweet Cream Matte Liquid Lip Farge Kanel Toast Jordana Shade 10 Pretty Modern Matte Lipstick Jordana Moderne Matte Leppestift i Matte Bare Jordana 026 Garnet Lipstick Jordana 071 muskatnøtt leppestift Bite Beauty Sweet Cream Amuse Bouche leppestift Sephora Collection 38 Sweet Raspberry Cream Lip Stain Rimmel London Stay Matte Væske Lip Color Midnight MAC Fashion Legacy Retro Matte Liquid Lip Color MAC High Drama Retro Matte Liquid Lip Color Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Farge Brann Starter Besame Cosmetics 1946 Red Velvet Lipstick Faces Ultime Pro Red Velvet Creme Lip Crayon Maybelline Colorshow Leppestift - Rød Velvet # 209 Crazy Rumours Red Velvet 100% Natural Lip Balm Lime Crime Red Velvet Velvetines Liquid Matte Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: