Hei venner,

Håper du nyter dagen din! I dag vurderer jeg en CC-kompakt krem ​​fra Physicians Formula. Dette er Physicians Formula Super CC Color Correction + Care CC Compact Cream.

Produktdetaljer fra Physicians Formula Website:

 • Først og fremst CC Compact Cream synlig forvandler hudfarge med fargekorrigerende pigmenter som umiddelbart bidrar til å korrigere ujevn hudtone, ufullkommenhet, misfarging og synlige tegn på aldring.
 • SPF 30.
 • Gul korrigerer blå ufullkommenhet og oppvarmer hudtone. Grønne toner ned rødhet. Rosa lyser og lyser. Anti-aging brighteners gjenoppretter en blikk av stråling og glatthet.
 • Speil og svamp applikator inkludert.

Produktbeskrivelse: Allergivennlig. Uten parabener. Olje fri. Glutenfri. Duftfri. Non-comedogenic. Dermatolog godkjent.

Pris:

CAD 18,49. Prisen varierer på tvers av butikker for 8 gm.

ingredienser:

Min erfaring med leger Formel Super CC Color Correction + Care CC Compact Cream:

Physicians Formula Super CC Color Correction + Care CC Compact Cream kommer i et hvitt rundt plasthus med et gjennomsiktig vindu på lokket, som lar deg se den faktiske fargen på produktet. Lokket lukkes tett og du kan sette det i posen uten å bekymre deg. Dette er en dobbeltsidig kompakt, som du finner i mange Physicians Formula kompakte produkter. Det bakre dekselet på kompaktåpningen åpner for å avsløre et speil og en svamp.

Physicians Formula Super CC Compact Cream er tilgjengelig i bare to nyanser - Light og Light / Medium. Jeg kjøpte skyggen "Light / Medium", men dessverre er den litt lettere enn min middels hudtone. Jeg kan få det til å fungere med et litt mørkere innstillingspulver, men jeg ønsker at Physicians Formula hadde flere nyanser i deres fundament og kremer enn bare Light and Light / Medium.

Super CC Compact Cream har en meget tynn emollient tekstur. Hvis du sveiper fingeren på den kompakte krem, kommer du bort med et veldig tynt lag av produktet. Selv om dette hjelper til med å spre produktet lett på ansiktet og ikke ender med en kaketrykk, gir den også svært liten dekning. Dekningen med ett lag av produktet er ren. Siden tekstur er ganske tynn, kan du lag ett eller to lag uten å se på kake, men det forbedrer fortsatt ikke dekning mye. Du kan bygge den opp til halv-middels dekning på det meste.

Super CC Compact Cream skal inneholde fargekorrigerende pigmenter som vil bidra til å korrigere ujevn hudtone, ufullkommenhet, misfarging og synlige tegn på aldring. CC-krem lyser opp ansiktet, men siden dekningen er minimal, er fargekorrigeringen også minimal. Det dekker opp mindre ufullkommenhet og rødhet, men hvis du har behov for bedre dekning eller fargekorrigering, vil det ikke hjelpe.

Den verste delen om dette produktet for meg personlig er at det gjør at min fet hud ser enda mer fet ut! Jeg må bruke mye innstillingspulver for å kvitte seg med oiliness, men i løpet av en time ser huden min ut igjen. Så folk med fet hud bør definitivt hoppe over dette. Normal hud kan komme unna med dette ved hjelp av et innstillingspulver. Tørrskinnede folk er de som virkelig vil nyte dette produktet. Selv når jeg har noen tørre flekker på ansiktet mitt, som mange andre grunnleggere fremhever, glir denne en gang rett og forbedrer ikke tørrheten i det hele tatt.

Svampen som følger med den kompakte, ser ut til å fungere for å påføre dette produktet på ansiktet, men jeg føler at det går tom for noe produkt. Jeg bruker vanligvis fingrene mine til å lappe produktet på huden min og deretter blande ut med en flat topp børste. Du kan også blande med en god svamp som skjønnhetsblenderen eller Real Techniques-svampen. Super CC Compact Cream varer på min oljeholdige hud i bare noen få timer, selv med et godt innstillingspulver. Normale og tørre skinnede folk kan finne det lenger.

Physicians Formula Super CC Compact Cream inneholder SPF 30 som er ganske bra, og jeg anser dette for å være den beste delen av produktet. Som med alle Physicians Formula-produkter, er Super CC Compact Cream Hypoallergenic, Paraben Free, Oljefri, Glutenfri, Fragrance Free, Non-Comedogenic og Dermatologist godkjent.

Pros fra Leger Formel Super CC Color Correction + Care CC Compact Cream:

 • Tynn tekstur som sprer seg lett.
 • Ser ikke kakeaktig ut.
 • Inneholder SPF 30.
 • Kan fungere veldig bra for tørrskinnede folk på grunn av sin behagelige natur.
 • Reisevennlig kompakt.
 • Hypoallergenic, Parabenfri, Oljefri, Glutenfri, Fragrance Free, Non-Comedogenic og Dermatologist godkjent.

Cons of Physicians Formula Super CC Fargekorreksjon + Care CC Compact Cream:

 • Minimal skyggeområde.
 • Helt til halvmedium dekning.
 • Minimal fargekorrigering.
 • Ikke egnet for fet hud.

IMBB Rating:

3/5

Anbefaler jeg Leger Formel Super CC Color Correction + Care CC Compact Cream?

Physicians Formula Super CC Compact Cream er et produkt som er bedre egnet til å tørke til vanlige skinnede skjønnheter som leter etter minimal dekning med en god SPF. Hvis du har fet hud, gå definitivt over dette.

Leger Formel Super BB All-in-1 Kinn og Lip Beauty Balm i Berry Pink Leger Formel Super Beauty Balm Cream Leger Formel Naken Slitasje Touch of Glow Stick Leger Formula Organic Wear All-in-1 Beauty Balm Cream Leger Formel Argan Wear Ultra-nærende Argan Oil BB Cream Leger Formel Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig sløring CC-øyekrem Leger Formel Super CCC Korrekt Skjul Deksel Concealer SPF30 Revlon New Complexion Ett trinn kompakt sminke Maybelline Clear Glow All In One Fairness Kompaktpulver Clinique enda bedre kompakt sminke SPF 15 Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Compact

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 28 2020