Av Sanya Jain

Hei alle sammen!

For å takle tørrheten om vinteren er alle på jakt etter en fuktighetsgivende kroppsrør. Denne anmeldelsen handler om en body lotion fra Innisfree. Les videre for å finne ut hvordan det gikk.

Pris: INR 900 Produktbeskrivelse: En fuktighetsgivende body lotion med duften av søte fersken.

Inspirert av naturen av Jeju Island. Delikat og rik duft gir glede til kroppspleie.

1. Pleasant duft omslutter deg så snart du bruker det. 2. Riktig ernæring av sheasmør og rikelig fuktighet av hyaluronsyre for å holde kroppen jevn og fuktig. - Forfriskende type: Cedar Wood, Wild Berry - Fuktighetsgivende type: Tangerine Blossom, Cherry Blossom, Fersken, Jasmine, Daphne, Gardenia, Bomull Blomst, Ren Soap 3. Parfyme Velvet Moisture Film gir kroppen din langvarig fuktighet og delikat duft.

Slik søker du: Etter dusj og tørke av vann, legg til en passende mengde på håndflatene og mykt glatt over hele kroppen mens du masserer.

ingredienser: Vann, Glyserin, Etylheksylstearat, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Dimetikon, Hydrogenert Poly (C6-14-olefin), Cetearylalkohol, Stearinsyre, Polysorbat 60, Algenekstrakt, Eclipta Prostrata Blad Utdrag, Prunus Persica (Fersken) Frukt Ekstrakt, Citrus Unshiu Peel Extract, Orchid Extract, Camellia Sinensis Blad Utdrag, Camellia Japonica Blad Utdrag, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, 1,2-Hexandiol, Glyceryl Stearat, Sorbitan Stearat, Peg-100 Stearat, Kaliumhydroksid, Karbomer, Tocopheryl Acetat, Dipropylenglykol , Etylheksylglyserin, cellulose gum, dinatrium edt, fruktoligosakkarider, lecitin, beta-glukan, hydrolysert hyaluronsyre, cyklodextrin, duft, fenoksyetanol

Min erfaring med Innisfree My Peach Body Lotion:

My Body Peach Body Lotion er en av de mange varianter som er tilgjengelige i Innisfree body moisturizers serien. De kommer alle sammen i samme flippert emballasje i en 300 ml flaske. Alle flasker er av forskjellige farger og representerer blomst eller fruktekstrakt som hver lotion er laget av. Emballasjen er veldig enkel og enkel å bruke.

Flasken er litt gjennomsiktig slik at du kan se hvor mye produkt som er igjen. Jeg føler at dette er hvordan hver flaske skal gjøres. Er det ikke så praktisk? Kommer til tekstur og lukt av produkt nå. Jeg tror denne kroppsrøret lukter A.M.A.Z.I.N.G. Ja virkelig. Det lukter akkurat som fersken og har en sitrusnote også. Duften er veldig fin og frisk. Det er ikke engang sterk, så det er ingen sjanse for at det kommer til å plage noen.

Strukturen av lotionen er veldig tykk. Du må virkelig spre kroppskremet ellers blir håndflatene dine litt klissete. Vel, det er slik jeg finner det fordi huden min ikke er for tørr og bare trenger litt hydrering. Så, jeg bruker den minste mengden av produktet og masserer det. Det går veldig langt, for i alle fall vil du ende opp med å bruke en liten mengde av produktet.

Det gode er at det er veldig hydratiserende. Så hvis du har tørr hud, ikke engang tenke før du kjøper den; bare gå for det. Du kan til og med velge mellom de forskjellige varianter som er tilgjengelige. For eksempel tilbyr de cedertre, jasmin, kirsebærblomst, daphne og mange flere varianter. Hver lotion lukter som frukt eller blomst de er laget av. Konseptet med denne lotionen er som å fukte og glemme. Du trenger ikke engang å gjenta igjen og igjen. Så det gjør jobben veldig bra.

Fordeler med Innisfree min fersken Kropp Lotion:

Lukter fint Veldig fuktighetsgivende Litt går langt Hyggelig antall Enkel emballasje Ingen reapplikasjon nødvendig

Ulemper med Innisfree min fersken Kropp Lotion:

Kan være litt klebrig for fet hudtype

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale Innisfree min fersken body lotion? Absolutt gjør det hva det hevder.

Innisfree Green Tea Seed Serum Innisfree Green Tea Mineral Mist Innisfree Det er ekte grønn teemask Innisfree Green Tea Pure Cleansing Foam Innisfree Green Tea Mint Fresh Shampoo Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Lotion Body Shop Vineyard Peach Body Lotion Bad og kroppsarbeid Peach & Honey Almond Body Lotion Lakme Peach Milk Moisturizer Khadi Herbal Peach og Avocado Fuktighetskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: