Hei fashionistas I dag er jeg tilbake med en veldig interessant artikkel, "7 forskjellige måter å bruke en Kabuki børste på". Les videre for å vite hva disse unike måtene er, og hvordan du kan legge dem i din skjønnhetsrutine.

Nå vet de fleste av oss hva en typisk Kabuki børste ser ut og hva den brukes til. Likevel, for nysgjerrige sminkebegynnere som leser IMBB, vil jeg gi en kort beskrivelse av Kabuki-børsten.

Kabuki børste er vanligvis en kort håndtert, tett, myk og kuppelformet børste som har super myke børster. Den kan gjøres både av syntetiske og naturlige fibre. Noen kjente merkevarer som tilbyr Kabukis i India er MAC, Inglot, Bodyshop, Oriflame og Bourjois.

Uten å kaste bort noen tid vil jeg straks liste ned måtene som en Kabuki kan brukes på.

1. Tilfør Mineral Foundation, Løs Pulver Og Gjennomsiktig Pulver

Jeg vil begynne med den vanligste måten å bruke en Kabuki som er, ved å bruke den til å bruke mineral sminke og ansikts pulver. Vanligvis brukes store og runde Kabukis til denne spesielle hensikten for å dekke hele ansiktet i minimal tid. Kabuki kan være en erstatning for pulverbørster, ikke sant?

2. Å bruke Blush

Nå, vi liker vanligvis våre typiske rødme børster mest når det gjelder å påføre pulver rødmer. Men når det brukes riktig, kan en Kabuki enkelt bytte ut din rødme børste (bare vent til du får tak i det, og du vil elske det like mye). En Kabuki hjelper ikke bare med å sette farge jevnt over kinnbenet, men sørger også for å blande bort eventuelle harde linjer som er synlige for et mykt og feminint utseende. Hvis du er skeptisk til å bruke en Kabuki til å bruke rødme, kan du fortsatt virvel det over kinnbenet ditt etter å ha brukt din rødme børste for å fade bort eventuelle harde linjer som kan være synlige.

3. Til å bruke Liquid Foundation

Ja girlies, du leser det riktig. Du kan definitivt bruke en Kabuki (med en flat topp) for å bruke væskeformet grunnlag ved å blande det i en sirkelbevegelse. Ved å legge grunnlag ved hjelp av en Kabuki, får du den ønskede airbrushed effekten uten å bruke mye tid og penger. For en mer detaljert veiledning om denne teknikken, vennligst sjekk vår elskede Rati's supercoolopplæring, "Hvordan påføre væskeformet fundament med en flat topp Kabuki".

4. For å bruke Bronzer

Først legger du inn Kabuki med litt bronzer. Tapp av overskudd på baksiden av hånden og vri penselen med restproduktet på delene av ansiktet ditt, uansett hvor du ønsker å bruke bronse (som panne og hake). Denne Kabuki-måten å bruke bronzer på, sørger for at bronsen din er jevnt fordelt, blandet inn ordentlig og det gjør også din hudfarge ser solskinnet ut.

5. For å fremheve og konturere

Nå kan dette høres bisarrt ut til noen av dere som eier en typisk Kabuki-børste (den runde og fluffete). Imidlertid er det noen forskjellige vinklede Kabukis tilgjengelig der ute som passer inn i forskjellige områder av ansiktet og hjelper til med å oppnå et perfekt meislet Barbie ansikt. Så hvis du er i kontur (som er ganske rasende i disse dager), kan du også like å sjekke ut disse børstene. Ta tak i ditt sett med konturerende Kabukis i dag jenter!

6. Skjul under øye, mørke sirkler

Nå må alle tenke at jeg er veldig gal. Stol på meg, det er en kjekk Kabuki tilgjengelig der ute som du må eie for å skjule deg under øyeområdet som en proff! En punktig Kabuki kan også brukes til konturering.

7. Som en kroppsborste

Nå er denne måten å bruke en Kabuki på, ingen rakettvitenskap, men bare sunn fornuft. Siden de fleste kabukis er store, myke og tette de dekker maksimalareal i minimal tid. Derfor kan du bruke en Kabuki til å legge grunnlag eller løs pudder til de eksponerte områdene av kroppen din som bryst, nakke, spaltning og kanskje også tilbake mens du har dype nakke.

Hvis dette innlegget fant din fancy og du vil legge til noen flere Kabukis i samlingen din eller kjøpe din første Kabuki, kan du også sjekke ut samlingen av "15 Kabukis å velge mellom" av Neha.

7 måter å fremheve de beste funksjonene i mørk hud Topp 7 må-ha høst tilbehør Min andre kjøp fra Ebay: Kabuki børste Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush Sephora Kabuki Penselanmeldelse, bilder ELF HD Blush - Encore ELF Studio Glossy Gloss Merry Cherry Gjør opp for alltid HD Blush # 6 Quickie Gjøre opp for Ever HD Foundation The Body Shop Facial Brush Lakme Absolute Face Brush Review Bare Escentuals Heavenly Face Brush Review Bildekilde: 1, 2.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: