Hei alle sammen!

Dette skjer for å være min første pute eyeliner og var helt spent på å prøve det. Pute produkter er en ny trend, og her er mine synspunkter om en av dem. La oss se hvordan P2 Long-Wear Pute Glossy Liner Waterproof har gått.

Pris: € 4 for 0,9 ml Produktbeskrivelse: Denne helt kontrollerbare dypsvarte flytende eyeliner kan påføres enkelt og nøyaktig med den integrerte børsten. Det praktiske svampdispenseringssystemet lar deg velge hvor mye produkt du bruker og variere linjens intensitet. Hurtigtørking, langvarig og vanntett. Tips: Rengjør børsten og la den tørke etter hver bruk.

Merk: Lagre oppreist Tilgjengelig i 1 farge Innhold 0,9 ml Passer til kontaktlinser Toleranse oftalmologisk bekreftet

ingredienser: Aqua, styren / akrylytter / ammoniummetakrylat-kopolymer, ci 77266 (nano), glyserin, butylenglykol, ci 77266, vp / va-kopolymer, panthenol, kaprylylglykol, fenoksyetanol, dinatriumcetylfenyleterdisulfonat, natriumlaureth-12-sulfat, kaprylhydroksaminsyre , xantangummi, c11-15 paret-7, kaliumsorbat, tetranatrium edt, natriumklorid

Min erfaring med P2 Long-Wear Pute Glossy Liner Vanntett:

Emballasjen er veldig bra. Den kommer i en liten, all-black pot. Gryten har hele pute med produktet. Lokket er en skruetype; det er høyt og huser også penselen. For å få tilgang til børsten må man bare trekke ut toppen av den lange hetten. Borstene på børsten er små, flate og vinklede. De er perfekte for å skape vinger med øyenlinser.

Jeg forventer ikke en slik god børste og er veldig imponert. Det er praktisk og ekstremt enkelt å bruke. Jeg foretrekker vanligvis ikke å bruke børsten som følger med produktet. Men det er ikke tilfelle her. Jeg planlegger å bruke penselen når produktet kommer over. Det er lett å få produktet på penselen. Du trenger ikke å skyve hardt inn i puten gjentatte ganger; en gang er nok. Produktet må imidlertid påføres raskt fordi det tørker veldig raskt.

Det er veldig enkelt å tegne tykke eller tynne linjer med børsten. Produktet sprer seg veldig godt og er lett å jobbe med. Produktet tørker veldig lett innen sekunder. Dette kan være et proff og noen ganger en con. En con spesielt når du vil rette opp linjen. 😉 Alt er bra om dette produktet, unntatt selve fargen. Fargen skal være svart. Men med bare ett lag ser det ren ut og er ikke nært svart. Det ser også ujevn ut.

Et annet lag er et must. Det andre laget gir et mørkt sort glanset utseende. Siden det tørker raskt, er det enkelt å bruke det andre laget. Jeg elsker måten mine øyne ser ut når jeg bruker denne liner. Produktet er ikke klissete eller smuldrer ikke på slutten av dagen. Det forblir satt hele dagen. Produktet er ikke vannbestandig og jeg foretrekker det på den måten. Det er lett å fjerne med sminkeduk eller micellar vann med noen kluter. Samlet sett er jeg fornøyd med produktet, men ønsker at fargen lønner seg, var bedre.

Fargeprøver:

Fordeler med P2 lang slitasje pute Glossy Liner Vanntett:

• Glutenfri, alkoholfri og oljefri • Vegan • Flytende konsistens • Litt glans • Egnet for kontaktlinser • Toleranse oftalmologisk bekreftet • Tørker opp raskt • Perfekt børste • Ingen merkbar duft • Lett å bruke

Ulemper med P2-slitasje pute Glossy Liner Vanntett:

• Det kreves minst 2 lag for god fargemengde • Må lagres oppreist • Tilgjengelig i en farge

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe P2 Lange Vannpute Glossy Liner Vanntett? Visst, som jeg lett kan lage vinger og kattøya ser ut med det. Vil jeg anbefale P2 Long-Wear Pute Glossy Liner Vanntett? Prøv det, men det er egentlig ikke vanntett. P2 Pure Color Lipstick i 059 Copacabana P2 Kosmetikk, nesten nakenhet, sminke - nesten karamell Essence The Cushion Eyeliner Tony Moly Inked Pute Gel Liner 01 Black Catrice Liquid Gel Pute Eye Liner - The Black Sheep Fet Blokk Eyeliner Makeup - Steg-for-trinns opplæring Maybelline Hyperink Liquid Liner Black Kroppshandelen Camomile Vanntett Eye og Lip Makeup Remover Colorbar Ornament All-Day Waterproof Eyeshadow Stick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: