Først av alt, hatter av til Schwarzkopf for å komme opp med interessante produktnavn. I dag er det en primer for alt. Eye primer, ansikt primer og nå er det tid for hår primer. Normalt bruker jeg ikke noen primer da jeg alltid løper sent. Å legge til primer i min rutine vil bare redusere den faktiske tiden jeg har for sminke. Men jeg ønsket veldig mye å prøve hårprimer spesielt i helgene når jeg har tilstrekkelig tid til hårdose.

Produktbeskrivelse: For ubegrenset styling moro: Got2b styling Preparer forspillet gir hårgrep og kontroll. For å lykkes kreative perfekte fletninger, strå etc. Den nye got2b foreplay styling PREPARER er den perfekte primeren for spennende frisyrer - å herde helt uten hår. Lekete eller tidkrevende stiler har ofte kort holdbarhet og oppløser om noen timer. The got2b foreplay styling primer er Frelseren for alle fletter eller boller og gir håret før styling av grepstrukturen - for ubegrenset styling moro!

Pris: 2,75 € for 100 ml ca. 200 INR for 100 ml

ingredienser: Aqua, PVP, Dikaprylylkarbonat, Glyserin, Octyldodecylstearat, Fenoksyetanol, Fenyltrimetikon, Natriumakrylat / Natriumakryloyldimetyltauratkopolymer, Glycerylolat, PEG-40 Hydrogenert Castorolje, Quaternium-80, Propylenglykol, Cyclometikon, Isoheksadekan, Parfum, Panthenol, Silikasilylat, etylheksylglyserin, dimetikonol, polysorbat 80, benzylsalisylat, hexylkanal, limon, benzylalkohol, linalool, kumarin

Min erfaring med Schwarzkopf Got2b FOREPLAY Styling Hair Primer:

Emballasjen er veldig fengende og morsom med gule og rosa detaljer. Du kan ikke gå glipp av dette produktet på disken. Den har en plastbeholder med et opptrekksdeksel. Trekker opp lokket, åpner dispenseren og produktet kan klemmes ut. Hvis du trykker på lokket tilbake, lukkes dispenseren. Emballasjen er veldig stabil og vil ikke åpne ved et uhell også. Det er et lite, praktisk produkt og passer lett inn i håndvesker.

Konsistensen av produktet er litt kremaktig. Det er ikke tykt og dermed lett å spre det hele over fuktig hår og jobbe med. Produktet er ikke fet og veier ikke håret ned.

Dette skjer for å være min første hårprimer og var helt spent på å prøve det. En hårprimer skal brukes før du bruker andre stylingprodukter. Det anbefales å bruke rundt 2 til 6 pumper avhengig av hårets lengde og tykkelse. Jeg har skulderlengde hår og jeg bruker rundt 3 pumper.

Jeg bruker det vanligvis bare på de dagene da jeg vil prøve litt hårstil. For det jeg først sjampo og condition håret mitt, håndkle tørke det og deretter bruke dette produktet.

Produktet gir beskyttelse mot fuktighet, støv og forhindrer oljeoppbygging i hodebunnen. Primeren gir håret glans og glatthet sammen med tekstur som gjør at den ser sunnere ut. Jeg har prøvd noen få frisyrer med dette produktet alene (ikke bruk noen spray eller mousse). Jeg vil si det fungerer bra på alle måter, men holder ikke for lenge. Jeg foretrekker å bruke færre produkter på håret mitt, så dette er et ideelt produkt som erstatter beskyttelsesspray, hårspray etc. Det er sant at produktet ikke har god holdkraft, men det er greit med meg.

Pros av Schwarzkopf Got2b FOREPLAY Styling Hair Primer:

• Liten, praktisk emballasje. • Ikke klebrig eller fet. • Veldig mildt parfymert. • Beskyttelse mot fuktighet, støv og olje fra hodebunnen. • Gjennomsnittlig holdekraft. • Kan brukes som alt-i-ett-produkt for å erstatte varmebeskyttelsesspray, mousse eller hårspray.

Cons av Schwarzkopf Got2b FOREPLAY Styling Hair Primer:

• Gjennomsnittlig holdekraft.

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg tilbakekjøre Schwarzkopf Got2b FOREPLAY Styling Hair Primer? Det er et stylingprodukt jeg vil bære og bruke som alt-i-ett spesielt i ferier. Den kan brukes som varmevernmiddel, hårpleieprodukt og stylingmiddel.

Anbefaler jeg Schwarzkopf Got2b FOREPLAY Styling Hair Primer? Ja, helt klart. Hvis du ikke ønsker å bruke mye penger på forskjellige stylingprodukter og foretrekker bare en for alle, så gir den en prøve.

Bumble og Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat / UV Protective Primer Wella Professionals Velvet Forsterker Wet Style Primer Alterna Caviar Anti-Aging Photo-Age Defense Tresemme Heat Defence Styling Spray 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India 15 fantastiske frisyrer ideer å oppgradere kjedelig hår 6 fantastiske smink og hår styling teknikker fra Cannes 2016 5 hår styling feil å unngå på bryllupsdagen din

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: