Hei mine favoritt damer! Nylig Coloressence har opped sitt sminke spill. For å konkurrere med mer fremtredende spillere har de lansert nye produkter til rimelige priser. Jeg elsker deres Intense Long Wear Lipsticks. Mens jeg kjøpte noen nyanser av det samme, så jeg denne Coloressence Eyes Spy Kajal Pencil, som jeg vurderer for deg.

Pris: INR 145

emballasje: Emballasjen er flott og praktisk. Den svarte kajal blyant kommer riktig forseglet i en papppakke, som er en ganske rosa og svart farget. Alle produktdetaljer er skrevet på baksiden av papppakken. Jeg må si, det er enkelt, men funksjonelt og elegant.

Min erfaring med Coloressence Eyes Spy Kajal blyant:

Kajal blyanten er ikke som den vanlige sylindriske. Det er mer av en lang kuboidstruktur, som gjør det praktisk å plassere på flate flater. Det ruller ikke av! Det er uttrekkbar, noe som er en velsignelse for meg, da jeg hater å pusse blyanter etter hver bruk. Også den inntrekkbare mekanismen er ganske god siden det ikke er noe problem ved å svinge den tynne kulen opp eller ned. Det er en liten skjærer festet til enden av blyanten.

Spissen på kajal er tynnere enn de fleste kajals eller kohls, slik at du kan trekke presise slag. Kajal kommer av som en dyp svart farge, ikke så pigmentert og ugjennomsiktig som Lakme Absolute Kohl, men går ganske dypt i to slag. Siden det trekker tynnere linjer, foretrekker jeg å gå tilbake et par ganger for å tykke linjen så vel som å bygge opp den svarte fargen. Med to slag gir du en vakker, rik mat svart farge.

Det er ikke veldig kremaktig eller det er vanskelig. Det stemmer ikke overens med den myke glidende tekstur av L'Oréal eyeliners, men det gir kontroll over applikasjonen og er ganske behagelig på øynene. Det er ingen tugging eller trekking, og etter et par bruksområder, går det ganske jevnt på øyelokkene. Det er ikke helt vanntett, men et par sprut av vann vil ikke skade eller redusere intensiteten. Men hvis du ender med å gni etter sprutvann, vil du ende opp med vaskebjørn øyne. Det er ikke flekkfast, men du vil ikke merke mye forskjell hvis du ikke gni øynene mye. For folk som har vannfulle øyne eller er tilbøyelige til å gni ofte, er dette definitivt ikke for deg.

Den har anstendig oppholdskraft. Det kan bli på mine oljeaktige lokk i 5 timer uten å falme, men med svakt fading. Hvis du blader øynene dine og bruker et innstillingspulver, kan du definitivt forlenge slitestiden med et par timer i det minste. Igjen, på min vannlinje ble det i tre timer, hvorpå det begynte å falme. Heldigvis smudde det ikke mye, eller jeg måtte fjerne det med en sminkefjerner. Fjerne denne kajal er enkelt, noen sminkefjerner kan gjøre denne jobben.

Pros av Coloressence Eyes Spy Kajal Pencil:

• Billig • Dyp svart farge • Fin tekstur • Anstendig oppholdskraft • God pigmentering • Forårsaker ingen følsomhet • Motstandsdyktig mot vann • Inntrekkbar

Cons of Coloressence Eyes Spy Kajal blyant:

• Oppholder seg ikke lenge på vannlinjen • Ikke for oljeaktige lokk, må settes med noe pulver • Rubbing vil føre til vaskebjørn øyne • Ikke helt vanntett eller flekkbestandig

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Coloressence Eyes Spy Kajal blyant? Det er et lommevennlig alternativ å prøve, men det er mange bedre alternativer.

Coloressence Kajal blyant Coloressence Langsiktig Gel Eyeliner - Svart Coloressence Aquamarine Blue Supreme Liner Coloressence Black H.D. Eye Definer Pencil Nydelig Golden Smokey Eyes Makeup Tutorial M.A.C. Veluxe Pearlfusion Eyeshadow Palette: Amberluxe 11 forskjellige måter å bruke hvit eyeliner blyant Revlon Kajal Kohl Pencil 11 Black Colorbar Just Smoky Kajal - Bare Svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: