Hei alle sammen,

I dag skal jeg vurdere en leppestift fra Bite Beauty Amuse Bouche-serien, skyggen heter "Kimchi". Dette er mitt første produkt fra Bite Beauty og et vakkert tillegg til min rosa leppestift-kolleksjon. Les videre for flere detaljer 🙂

Produktbeskrivelse: En samling av effektive leppestifter i dimensjonale nyanser som har blitt håndlaget for å gi ekstrem fuktighet, myk tekstur og kremaktig slitasje. Sveip på fet, kremaktig leppefarge med Bite Beauty Amuse Bouche. Laget og laget for hånd, Bite's små sats, lavvarme prosess bevarer en balansert blanding av lip-quenching næringsstoffer, vitaminer og omega oljer som er essensielle for å oppnå sunne utseende. Laget med 12 spiselige oljer og tredobbelte malte pigmenter, gir denne leppestiften mettet leppefarge med vektløs dekning og en sitrus smak laget av ferskpresset frukt. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater.

ingredienser:

Pris: $26

Ta på meg bite skjønnhet kimchi amuse bouche leppestift:

emballasje: Bite Beauty Amuse Bouche leppestift i Kimchi kommer i en fargerik og godt detaljert pappemballasje. Lippestiftrøret er en matt grå leppestift med en fløyelsmyk følelses ytre emballasje. Kulen avslører en enkel og konvensjonell vridningsmekanisme. Det er en lett og reise-sikker leppestift emballasje.

Formel og levetid: Bite Beauty Amuse Bouche Leppestift rekkevidde har ca 41 nyanser, det betyr at du vil finne minst en leppestift av din smak, og du vil bli tvunget til å velge minst en. 😛 Kommer til formelen, har denne leppestiften en litt kremaktig tekstur, men det er Ikke for fuktighetsgivende eller fuktighetsgivende på leppene. Jeg vil ikke si at det føles å tørke på leppene, og det trenger litt press for å sette inn fargeintensitet i en sveipe. Med en liten sløyfe, det gjelder glatt og jevnt fordeler farge over leppene. Du må sørge for at det ikke er tørre flekker fordi denne leppestift ikke ignorerer tørre flekker på leppene. Den har lang slitasje, med opptil 6 timer å holde strøm, evem med vanlig væskeinntak. Den overføres til bestikk når den er nystilt.

Shade / pigmentering / Finish: Bite Beauty Amuse Bouche Leppestift i "Kimchi" har blitt beskrevet som en sjokkerende rosa nyanse. Det er en vakker, kulfarget fuchsia-farge med en halvmattig finish. Lippestiften er ikke fuktighetsgivende på leppene, men det tørker heller ikke. Den er intenst pigmentert, og med et lite trykk setter en sveipe full farge på leppene med fullstendig dekning.

Opasiteten skjuler leppepigmentering på en godt måte. Den gjelder jevnt og fades jevnt og gir en sterk rosa flekk på leppene, som varer over natten. Ingredienslisten er fristende og leppestiften er formulert uten skadelige kjemikalier. Det fjærer ikke eller går i fine linjer.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av Bite Beauty Kimchi Amuse Bouche Leppestift:

  • Vakker, kult-tonet fuchsia leppestift.
  • Lang slitasje, med opptil 6 timers oppholdsstyrke.
  • Ikke bosette seg i fine linjer og ikke fjær.
  • Fri for skadelige ingredienser.
  • Gjelder jevn, fades jevnt.
  • Intensiv pigmentering med full dekning.
  • Semi-matte finish og lyskremaktig tekstur.
  • Bladene bak en sterk rosa flekk som varer i flere timer.

Cons of Bite Beauty Kimchi Amuse Bouche Leppestift:

  • Lett dupe-stand skygge.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg anbefale / Tilbakekjøp Bite Beauty Kimchi Amuse Bouche Lipstick? Ja, jeg anbefaler det til alle Bite Beauty-leppestifter. Jeg vil ikke tilbakekjøp dette fordi jeg har så mange fuchsias i min stash. Også, det er flere dupes tilgjengelig for denne nyansen i andre merker.

Bite Beauty Sweet Cream Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Maple Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Cayenne Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Pepper Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Sorbet Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Heather Smør Cream Lipstick Bite Beauty Butter Cream Lipstick - hasselnøtt Bite Beauty Amuse Bouche Leppestift - Persimmon Bite Beauty Butter Cream Lipsticks Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Abrikos Lakme 9 til 5 Lip Color - Sorbet tirsdag Lakme Absolut Pink Sorbet Lip Tint Creme ELF Studio Berry Sorbet Matte Lip Color Colorbar Amuse Amber Matte Touch Lipstick Bite Beauty Luminous Creme Lipstick Pepper Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift # 03 Hot Pepper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 08 2020