Påstander : Foreskrevet i ayurveda for å belyse hudfarge og jevn hudtone. Denne unike blandingen av oljer og urter er formulert for å hjelpe huden å se ung og frisk ut. I ayurveda hjelper sjeldne safran til å belyse hudfargen. Ekstrakter av indisk madder og Banyan-treet gir glatte fine linjer. Sandeltre, vetiver og lotus er kule og rense mens du hjelper med å fjerne flekker. Liqorice, et antiseptisk middel, beskytter mot bakterielle og soppinfeksjoner. Det bidrar også til å forbedre hudtekstur. En viktig skjønnhetsbehandling.

Pris : Rs 895 for 12 ml

Min erfaring :

Jeg tror at etter at Jomol skrev om de mirakuløse egenskapene til Kumkumadi, ønsket vi alle å prøve. Jeg har brukt Kama Kumkumadi for en stund nå, og jeg er litt på kanten av å elske den.

Oljen kommer i en liten mørk glassflaske med svært liten åpning på toppen.

Det er helt flott for huden:

  • det lyser definitivt opp hudfarge. Jeg har sett forskjellen i huden min.
  • det nærer min tørre hud som ingen annen skjønnhetsfluid har noensinne gjort. For de med fet hud, vil jeg foreslå at du gjør flekkbehandling med dette. Denne oljen er for rik til å brukes overalt.
  • Jeg bruker det for det meste om natten og om morgenen ser huden min ut, myk, næret og sunt. nesten som om jeg har hatt en ansiktsbehandling i går kveld.
  • det er 100% ayurvedisk.
  • det er et fantastisk anti aldring produkt.
  • det er litt klissete. Siden du bare må bruke det svært lite, blir det absorbert i løpet av noen få minutter.
Jeg kan ikke hevde om det lette arrene fordi jeg ikke hadde noen pigmentering eller arr problemer heldigvis. Nå hva jeg ikke liker om dette produktet er lukten. Å gud!! det stinker. Hvis du har en partner eller ektemann, og du planlegger å søke om dette om natten, vel! Du vil bli gitt instruksjoner for å sove 10 meter unna dem. 😐 Og verst, lukten svetter ikke bort for en god 2 timer. Jeg har ingen anelse om hva det lukter av, men hva det er, det er veldig veldig irriterende. Men du vet hvordan vi er kvinner. Vi ville gjøre noe for vår skjønnhet. 😛 Så jeg bruker den klokken 19 om kvelden, med 9 er noe lukten svimmer. Jeg sprayer litt rosenvann og går av å sove. Ingen stinkende ansikt. 😀 Heldigvis er effekten av produktet hele natten lang. Jeg bruker det hver annen dag fordi for meg er lukten altfor mye. Hvis du kan kan du bruke den hver eneste dag. Produktet er verdt alt stink. loll !! Så jeg kaster ikke dette produktet. Det er en av de beste skjønnhetsprodukter jeg har oppdaget for huden min, men åh, kjære! Prøv det! 🙂 gi det a 4/5.

Swatch

Alo Les: Ansikt: Hudblekkingsprodukter Kumkumadi Thailam Review Kama Ayurveda Rose Jasmine Facial Cleanser Kama Ayurveda Sunscreen Lotion SPF 15 Kama Såpefri Cleanser Kama Ayurvedas Store Start og Dagens Klær Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask Ayurvedisk skjønnhetsregime Olay Natural White Day Cream Jovees Natural Neem Face Wash Humant hjerte Natur fuktighetsgivende natkrem med plantekollagen The Body Shop Tea Tree Face Mask Poll: Hvor ofte bruker du ansiktsmasker / pakker? Kroppsbutikkens varmemassasje og Multani Mitti Face Pack Lotus Herbals Face Pack gjennomgang: Teatreeclear, Claywhite, Marinyouth LUSH Mask of Magnaminty Lush Brazened Honey Mask Kama Ayurveda Lavanya Natural Plant Mask Review Kama Ayurveda Bringadi Intensive Hair Treatment Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: