Hudtype: tørr, sensitiv

Hei alle sammen! Denne anmeldelsen handler om Balea Vanilla og Coconut Body Cream. Les videre for mer.

Produktbeskrivelse: Balea Body Cream Vanilla & Coconut pamperer tørr hud effektivt med fuktighet. Sheasmør holder huden tørr ut. Avokadoolje gir hudens smidighet. Med vitamin E.

Pris: € 1,95 for 500ml / ca. INR 140 for 500ml

Min erfaring med Balea Vanilje og Coconut Kroppskrem:

Emballasjen er veldig enkel og skiller seg ikke ut. Kremet kommer i en rund badekarbeholder med et skruelokk. Karet er lett krem ​​i farge og har bilder av vaniljeblomst og kokos over den. Det ser veldig forfriskende ut. Bildet av kokos på karet gjør det til å se eksotisk ut. Lokket er lett å åpne og lukker også. Det lekker ikke på noen måte. Kremet har også en hygienisk tetning som må trekkes av før bruk. Så dette sørger for at produktet ikke ble berørt av noen i butikken.

Mange foretrekker ikke å grave direkte inn i produktet. Men for meg er det ok når det gjelder kropps kremer. Det er lett å grave inn og velge riktig mengde og sette over overflødig krem ​​også. Dette fører ikke til spild av produktet. Konsistensen av produktet er kremaktig, men er på en liten, løpende side. Det er ikke den tykke kroppskremmen. Siden det er litt rennende, føles det ikke så rik når det gjelder fuktighet. Duften er en perfekt blanding av vanilje og kokosnøtt. Det føles veldig forfriskende når det brukes om morgenen etter dusj. Duften føles ikke kunstig.

Duften varer også i rundt 1 til 2 timer. Jeg pleier å velge produktet fra karet med fingrene etter behov og bruke det hele. Jeg føler at produktet faktisk tar et minutt eller to for å bli absorbert. Kremet forlater huden myk og glatt. Siden produktet er 500ml, varer det ganske mange dager. Totalt sett er det et godt hudpleieprodukt med god duft. Det fukter også huden godt og passer for sommer, vår og høst. Men jeg ville ikke bruke den om vinteren.

Fordeler med Balea Vanilje og Kokos Kroppskrem:

• Ikke-klebrig og ikke-fet • Herlig vanilje og kokosnøtt duft • Duft er ikke overveldende • Ikke dyrt • Fin emballasje

Cons av Balea Vanilje og Coconut Kroppskrem:

• Tar litt tid å bli absorbert • Ikke egnet for vintermånedene • Ikke for ekstremt tørr hud (selv om det hevder det) • Bulk emballasje

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Balea Vanilje og Kokos Kroppskrem? Jeg trenger veldig rike og fuktighetsgivende kroppskrem. Denne er ok for sommermånedene, men ikke for vintermånedene. Så, jeg tror ikke jeg vil tilbakekjøpe produktet.

Vil jeg anbefale Balea Vanilje og Coconut Kroppskrem? Hvis du ikke trenger så dyp fuktighet for huden din, så gå for den. Denne kroppskremet er ikke dyrt, så man kan prøve. Duften er å falle for.

Balea Lovely Foot Butter Balea Young Soft and Care Mattierende Creme Balea Soft og Clear Anti-Pimple Patches Balea Professional Oil Repair Conditioner Balea Eye Cream Himalaya naturlig myk Vanilje Lip Care Forest Essentials Mashobra Honning og Vanilje Hair Cleanser Organix Nourishing Kokosolje Vektløs Hydrerende Olje Beauty Formulas Berikende Coconut Milk Body Wash Kropps Shop Fukt Hvit Shiso Whitening Night Treatment Skjønnhetsformler Vitamin E Overalt Kroppskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: