Hårtype- Svart, farget hår, middels lengde, bølget hår

Som jeg hadde nevnt i min tidligere gjennomgang (Batiste Instant Refresh Dry Shampoo), er jeg i tørr shampoos mye nå til dags, takket være Batiste! I dag har jeg fått en annen variant fra denne merkevaren for gjennomgang "Sassy and Daring Wild." Les videre for å vite hvordan dette gikk for meg.

Pris: INR 649 / -

Produktbeskrivelse: Batiste oppdaterer håret ditt mellom vasker, slik at det føles gorgeously rent og friskt med lagt kropp og tekstur. Ingen vann nødvendig! Med en rekke produkter å velge mellom, gjør Batiste hver dag en fantastisk hårdag. Eksempelbruk Anledninger - På dagene mellom vasker for å raskt oppdatere håret ditt. Om morgenen før arbeidet. Hvis du har kort tid eller bare vil ha og en halv time i senga.

Hvordan å bruke: Shake kan kraftig og spray Batiste inn i røttene, og holder dysen 30 cm fra håret. Massere gjennom med fingertuppene. Pensel hår og stil som vanlig.

Min erfaring med Batiste Sassy og Daring Wild Dry Shampoo:

Batiste tørr shampoos er veldig populære; Jeg følte meg alltid utelatt da merkevaren ikke var tilgjengelig i India til nylig. Da Batiste ble lansert på nettet, tok jeg to varianter (Instant Refresh og denne). Dyreutskriften på denne flasken var så søt, jeg kunne ikke motstå å plukke den opp! Håret mitt er normalt å tørke, og er utsatt for frizz. Jeg prøver å ta hodebad hver annen dag, men takket være det varme og fuktige klimaet i Chennai blir hodebunnen fett og det er en super ubehagelig følelse for meg. Det blir kløende og jeg absolutt hater kløende hodebunn.

Forpakningen er akkurat som navnet - "sassy og wild." Det er ikke mye å si om det, bare det er flott å reise med og kan helt frelse deg fra å bære sjampo og balsam duo for en liten tur. Jeg bruker den i henhold til instruksjonene - det sprays på en hvit, pulveraktig ting med en innledende kjølesensasjon.

Produktet når det masseres inn i hodebunnen, forsvinner helt, uten å forlate en hvit støp, noe som er flott som det var min primære bekymring. Produktet tar bort hver bit olje og smuss fra hodebunnen, noe som gir en super ren og frisk følelse. Med denne tørre sjampoen føles det som om jeg nettopp har tatt et hodebad.

Duften er litt på den sterkere siden sammenlignet med "Instant Fresh" -versjonen, men ingenting plagsom; Faktisk vil du elske flaunting frisk og luktende hår med dette på. Det ga meg ikke noe hårfall eller flass, noe som er flott. Nå som jeg har begynt å bruke denne tørre sjampoen, kan jeg ikke forestille meg livet uten tørr sjampo. Jeg vil prøve flere varianter.

Pros av Batiste Sassy og Daring Wild Dry Shampoo:

  • Nydelig emballasje.
  • Sterk frisk duft.
  • Absorberer olje og gir øyeblikkelig løft til håret.
  • Gir ferskt hår umiddelbart.
  • Initial kjølefølelse på hodebunnen.
  • Funksjonsmunnstykke.

Cons av Batiste Sassy og Daring Wild Dry Shampoo:

  • Tilgjengelighet (bare online).

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Batiste Sassy og Daring Wild Dry Shampoo? Ja til begge!

Batiste Instant Hair Refresh Light og Breezy Fresh Dry Shampoo Batiste Dry Shampoo in Blush Batiste Dry Shampoo Original (Clean & Classic) Batiste fruktig og frekk kirsebær tørr sjampo Vil Batiste tørr sjampo i mørk og dypbrun gi deg friskt hår uten sjampo? Batiste Medium og Brunette Dry Shampoo Plus L'Oreal Absolut Reparasjon Lipidium Instant Reconstructing Masque for skadet hår 4 umiddelbare måter å fikse tørt og skadet hår på Toni & Guy Refresh-it Dry Shampoo Easy Breezy Outfit - Celine Loafers, Saint Laurent Bag BBlunt tilbake til livet tørr sjampo Batiste Dry Shampoo in Blush L'oreal Fresh Dust Dry Shampoo Percy og Reed Ingen Fuss Fabulousness Dry Shampoo Hard Candy Sassy Eyes Sultry Eyeshadow Palette Urte Essenser Wild Naturals Lysende Tørr Olje Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: