Hei alle sammen,

En ny håndkrem fra The Body Shop, og jeg ville ikke plukke den opp? Er det mulig? Vel nei! Så, her er mine tanker på "Petal-soft Hand Cream" fra The Body Shop's British Rose-utvalg. Her er en spoiler, få det!

Pris: INR 350 / - for 30 ml.

Produktbeskrivelse: Cocoon hendene dine i tøff hydrering med vår rose duftende håndkrem. Infused med essensen av håndplukkede britiske roser, er denne omsorgsfull lettvektige fuktighetskrem som å bære en bukett med vakre blomster hvor du enn går!

 • Dyk fuktighet for hender.
 • Ikke-fettete og absorberer umiddelbart.
 • Med essensen av håndplukkede britiske roser.

Min erfaring med kroppshandelen British Rose Petal-Soft Hand Cream:

Emballasje av denne håndkrem er super søt og girly. Det er en blanding av rosa og svart, akkurat som de andre produktene fra samme utvalg. Detaljer om produktet er nevnt på baksiden av røret. Det er lite og hendig, som jeg liker, da det lett kan smuges inn i sminkeposen. Det eneste forbedringsområdet, etter min mening, ville være å inkludere en flip-cap som jeg er den mest klumpete personen rundt, og jeg slipper alle andre ting, slik at flip-top ville ha vært praktisk.

Kommer til det beste om denne håndkrem - duften. Det lukter fantastisk. Det er noe veldig sofistikert om duften, og det er derfor jeg liker det mer. Kremens tekstur er på den lettere siden og kan sammenlignes med en tykk lotion i en røremballasje. Det sprer seg godt, og det kreves derfor bare en liten mengde hver gang. Det blir absorbert i huden på kort tid, og etterlater ingen oljeholdige spor - bare "godt fuktighetskrevende" hender.

Det er en lett fuktighetskrem, som ikke helt tilfredsstiller behovene til åpenlyse tørre hender, så det er nødvendig å bruke på nytt. Men duften er så forlokkende og jeg har ikke noe imot å bruke det igjen. Jeg har brukt den som en dagkrem, da den blir absorbert i huden godt, og jeg kan bruke på nytt hele dagen. For natten trenger jeg noe tykkere og mer fuktighetsgivende. Samlet sett liker jeg denne håndkrem som et søtt tillegg til det store spekteret av håndkrem i min stash og vurderer den rimelige prislappen, du kan prøve dette en gang, sikkert.

Pros av Kroppsbutikken British Rose Petal-Soft Hand Cream:

 • Søt emballasje.
 • Flott duft.
 • Liten mengde påkrevd.
 • Sprer seg godt.
 • Absorberer i en jiffy.
 • Ikke-fettete tekstur.

Ulemper med kroppshandelen British Rose Petal-Soft Hand Cream:

 • Cap er ikke flip top.
 • Fuktighetsgivende kraft kunne vært bedre.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kropps Shop British Rose Petal-Soft Hand Cream? Tilbakekjøp - Jeg liker tykke håndkremer, men denne duften er til å dø for; Jeg kan ende med å få mer for dagtidbruk. Anbefaler - ja definitivt. Bare hvis du hater rose duft, hold deg unna.

Kroppsbutikken British Rose Exfoliating Gel Body Scrub Kroppsbutikken British Rose Petal Soft Bath Skum Kroppsbutikken British Rose Body Butter Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream Skjønnhetsformler Vitamin E Hånd og neglelakk L'Occitane Shea Butter Hand Cream Khadi Milk og Saffron Herbal Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: