Hilsen til alle IMBBians! Dette produktet er en annen stor finner fra merkevaren SheaMoisture; Jeg er slags avhengig av dette merket på grunn av alle naturlige, rimelige og effektive produkter. For en stund har jeg brukt Tresemme og Equate Keratin Shampoo og balsam for å vaske håret mitt, men jeg følte at selv om de rengjorde håret mitt veldig bra, tørket de også håret mitt på grunn av overdreven mengde lathering agenter som er tilstede i dem (sulfater) og derfor bestemte jeg meg for å gå etter noe mildere og mildere, og jeg er glad jeg fant et relativt billig alternativ i min lokale apotek. Behandle lesing for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse: SheaMoistures Jamaican Black Castor Oil dyp kondisjoneringsmaske gjenoppretter styrke og motstand mot skadet, sprø eller kjemisk bearbeidet hår. Perfekt for de som regelmessig farge, rette, perm eller varme stil håret, samt kinky, krøllete eller bølgete naturlige stiler. Hjelper med å fremme vekst ved å støtte hårets elastisitet, og redusere utseendet på brudd og makulering. Peppermynteolje stimulerer hodebunnen for en forfriskende opplevelse. Blader håret mykt, håndterbart og skinnende.

ingredienser:

Pris: $ 2,99 for 1,75oz

Min erfaring med SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Styrker & Grow Behandlingsmaske:

Jeg bruker egentlig ikke hårmasker fordi jeg gjør en varm oljebehandling over natten før hver sjampo-sesjon, og det sørger for helsen til håret mitt, derfor er det en vanlig balsam som er nok for håret mitt, og jeg har aldri følt behov for å dype håret mitt, men Dette produktet var tilgjengelig i en posetype, så jeg bestemte meg for å prøve det før du kjøpte et fullstort produkt.

emballasje: Produktet kommer i en 1,7 oz pakke og en liten mengde kan dispenseres etter behov. Lagring av slike pakker er litt vanskelig, men da produktet er veldig tett, så er det ingen bekymring for spill og det blir også over etter få bruksområder.

Konsistens: Det er en dyp balsam, derfor er det ment å ha tykkere konsistens. Den må påføres som en maske, derfor har den en kroppssmør konsistens og er lett å spre og lag på hårstrenger og hodebunn hvis nødvendig.

Parfyme: Jeg elsker duften - ikke noe spesielt jeg kan peke på, men likevel er det veldig mildt og behagelig og dveler i håret mitt for en stund.

effekt: Denne dype balsammen er bedre enn andre dopingbutikker dype balsam fordi det inneholder mer gunstige og mildere ingredienser som er mer milde på håret og ikke etterlater rester, men jeg må være veldig forsiktig med mengden produkt som skal påføres, ellers min håret blir veldig fet og virker uvasket innen en dag, det er derfor bedre å bruke bare en liten bit i enden og tips på håret for å unngå å veie ned av håret. Det er også bra for de som har en tendens til å varme stil håret etter shampooing.

Konklusjon: det er en god og billig dyp balsam som ville gjøre det bra i dusjen rutine og best av alt det er mildt og mildt til håret mitt og tørker det ikke ut. Det er best å kjøpe det først i poseform og deretter kjøpe en full størrelse hvis man ønsker det.

Pros av SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Styrker & Grow Behandling Masque:

• Emballasjepakke, reisevennlig og bra for noen få bruksområder. • Tørker ikke håret ut. • Veldig beroligende aroma - minner meg om ansikts- og kropps-lotion. • inneholder ikke sulfater eller andre harde kjemikalier. • Blader håret jevnt og mykt. • Det er bra for de som ofte bruker varmeverktøy, for å style håret. • Liten mengde går langt - det er nok å søke på tips og ender.

Ulemper med SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Styrker & Grow Behandlings Masque:

• For mye kan føre til produktoppbygging eller kan veie håret ned. • Må stå en god 15 minutter i dusjen før du skyller den av. Ikke ment for de som alltid er i rush.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Styrke & Grow Treatment Masque? Kanskje ikke fordi jeg som nevnt tidligere, er den varme oljebehandlingen nok for håret mitt, men de med tørt og sprøtt hår bør definitivt prøve det.

SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Styrker, vokser og gjenoppretter sjampo SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Styrk & Grow Conditioner SheaMoisture Zanzibar Marine Complex Age-Defy & Color Protect Conditioner SheaMoisture Raw Shea Butter Moisture Retention Shampoo Shea Moisture African Black Soap Body Wash SheaMoisture Olive & Green Tea Bath, Body & Massasje Olje SheaMoisture Olive & Green Tea Hand & Body Scrub SheaMoisture Zanzibar Marine Complex Replenish and Rejuvenate Body Polish

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019